chriss Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 chriss ja już po :beer1: i zaraz będzie następne hehehe u mnie mam nadzieje ze też na jednym sie nie skończy :beer1: :beer1: :beer1: no to zdrówko
Tobi_one Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Seba wspominał o mnie że coś tam grzebałem w "serduchu" ale niestety nie u nich. Ale nie zmienia to faktu, że nie długo będę chciał do nich podjechać o mam do ludków kilka :?: może jakieś grupowe łódzkie chipowanie w Compsporcie :?:
MarianekZg Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ja już mam zrobione co nie co chcę tylko pogadać z ludkami - ale może są lub będą chętni na grupowy chip
kachnazgierz Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Misiek, proszę nie wypić mi wszystkich piw :bicz3: :bicz3: :bicz3:
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ja już mam zrobione co nie co chcę tylko pogadać z ludkami - ale może są lub będą chętni na grupowy chip Ja na razie nie mam co chipować ;( Ale, tak właściwie, to jestem zwolennikiem tradycyjnego tuningu mechanicznego, jakoś zabawa elektroniką mnie nie kręci.
MarianekZg Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Tobi zapewne troszkę czytałeś na forum o Compsport tylko że w innych miastach i chyba opinie nie są najgorsze więc można rezać [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 22:08_________________________________________________ Misiek, proszę nie wypić mi wszystkich piw :bicz3: :bicz3: :bicz3: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
kachnazgierz Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ja już mam zrobione co nie co chcę tylko pogadać z ludkami - ale może są lub będą chętni na grupowy chip Ja na razie nie mam co chipować ;( Ale, tak właściwie, to jestem zwolennikiem tradycyjnego tuningu mechanicznego, jakoś zabawa elektroniką mnie nie kręci. Każdego kręci co innego, najgorzej jak się za dużo podkręci :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ja już mam zrobione co nie co chcę tylko pogadać z ludkami - ale może są lub będą chętni na grupowy chip Ja na razie nie mam co chipować ;( Ale, tak właściwie, to jestem zwolennikiem tradycyjnego tuningu mechanicznego, jakoś zabawa elektroniką mnie nie kręci. Kimi wierzę ze już nie długo będziesz miał co rezać - nie pociągniesz na forum za długo bez autka. Spoty, zloty, etc. - psycha ci siądzie :polew:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 22:12_________________________________________________ ja już mam zrobione co nie co chcę tylko pogadać z ludkami - ale może są lub będą chętni na grupowy chip Ja na razie nie mam co chipować ;( Ale, tak właściwie, to jestem zwolennikiem tradycyjnego tuningu mechanicznego, jakoś zabawa elektroniką mnie nie kręci. Każdego kręci co innego, najgorzej jak się za dużo podkręci :gwizdanie: auto dobrze wyrezane to auto na które rano patrzysz i boisz się do niego wsiąść :evil:
chriss Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Świ ja już mam zrobione co nie co chcę tylko pogadać z ludkami - ale może są lub będą chętni na grupowy chip Ja na razie nie mam co chipować ;( Ale, tak właściwie, to jestem zwolennikiem tradycyjnego tuningu mechanicznego, jakoś zabawa elektroniką mnie nie kręci. Każdego kręci co innego, najgorzej jak się za dużo podkręci :gwizdanie: Święta prawda zdrówko
MarianekZg Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 chriss z Kachą pijesz czy ze mną :bicz3: [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 22:17_________________________________________________Jak ze mną to
Seba_LDZ Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 Mario ile Cie wyszedl czips ? i jaka baze miales ??
Adas Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 wczoraj w Łodzi byłem ale nikogo nie widziałem :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 płaciłem chyba 800 lub 900 pln-ów [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 22:22_________________________________________________ wczoraj w Łodzi byłem ale nikogo nie widziałem :gwizdanie: Adas może nie w tej Łodzi byłeś :polew:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 22:24_________________________________________________chriss-u to co pyk
Seba_LDZ Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 no niezle a baze miales 131 ?? ciekawe ile moge ze swojego 101 wycoagnac ze 140 powinno sie dac sprawdzali ci caly motor przed programem czy jak ?? moze na pw mi opisz wszystko ladnie
chriss Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 płaciłem chyba 800 lub 900 pln-ów [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 22:22_________________________________________________ wczoraj w Łodzi byłem ale nikogo nie widziałem :gwizdanie: Adas może nie w tej Łodzi byłeś :polew:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 22:24_________________________________________________chriss-u to co pyk a no pstryk o rany ale ten net chodzi na tej prowincji
MarianekZg Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ja już popykałem więc niedługo będę "kokonił" jutro do roboty.[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 22:42_________________________________________________Tak sobie pomyślałem jedno :beer1: jeszcze nikomu nie zaszkodziło :wink4: No to pyku pyku chriss
Seba_LDZ Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 tez by pyknal tyle ze mam szlaban na piwko ;(
chriss Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ja jeszcze jedno :beer1: małe pykne i też -kokonił- będe tez by pyknal tyle ze mam szlaban na piwko ;( jedno małe nie nigdy zaszkodzi ja już popykałem więc niedługo będę "kokonił" jutro do roboty.[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 22:42_________________________________________________Tak sobie pomyślałem jedno :beer1: jeszcze nikomu nie zaszkodziło :wink4: No to pyku pyku chriss no to pyku -ale juz ostatnie hehehe
Rekomendowane odpowiedzi