Seba_LDZ Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 hehehe ja moge podopingowac z carlsbergiem
Adrenalina Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 tak się wtrące to gdzie filmidło z Jarosławca proszę na mnie nie krzyczeć bo sie zamknę w sobie filmik jest w trakcie tworzenia, a artysty się nie pogania bo doopa z tego wyjdzie ... jak skończe na pewno zobaczycie jako jedni z pierwszych
Tobi_one Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 hehehe ja moge podopingowac z carlsbergiem taaa dawaj grać, a nie :gwizdanie: ale ja serio z tym meczem mówie... jakaś halóweczka może :?: co Wy na to :?: próbowaliśmy coś zorganizować w lokalnym klubie co tam w nim byłem, ale d.u.p.a
Adrenalina Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 też bym chętnie pobiegał a szczególnie na bieżni tylko ....... że mi się nie chce :polew: tak na poważnie też się muszę troszkę wziąć za siebie. :kox: może zorganizujecie jakiś meczyk w piłke nożną :?: albo meczyki na weekendzie np pod wieczór albo jakoś tak ja moge stać na bramce.... bo jak biegam to mam zadyszkę :polew:
bartek1605 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 z tym skopanym to niegłupi pomysł sam bym troszkę przypomniał jak się kopie
Seba_LDZ Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 ja to tylko koszykowka a jak pilka nozna to bramka heheh zaslaniam cala na raz
Tobi_one Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 no to już jest 3 zawodników do... :cwaniak1: grania w halówke co tydzień żeby byli chętni to już miejsce będzie mniejszym problemem, bądź też zerowym problemem
Seba_LDZ Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 Ty a Ty bedziesz z portugala gnal do nas na halowke ??? czy my do Ciebie ??
Tobi_one Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Ty a Ty bedziesz z portugala gnal do nas na halowke ??? czy my do Ciebie ?? z Portugala będe walił to tylko kawałeczek drogi spoko loko
Seba_LDZ Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 haah no ta jak sie ma b8 to sie tnie kurde blaszka chetnie bym oblukal ta bestie ale za dwa tyg w ten weekend mnie nei bedzie w lodzi :/
Tobi_one Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 będe teraz w weekendy w Łodzi także być możliwe, że oblookasz
Seba_LDZ Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 a wogole to moglbys jakos ladnie profil ogarnac bo zadnych danych nie ma :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 też bym chętnie pobiegał a szczególnie na bieżni tylko ....... że mi się nie chce :polew: tak na poważnie też się muszę troszkę wziąć za siebie. :kox: może zorganizujecie jakiś meczyk w piłke nożną :?: albo meczyki na weekendzie np pod wieczór albo jakoś tak tak serio to ja jestem jak najbardziej za :good: tylko co w dwóch będziemy grać jak by co to ja na pewno bym jeszcze kogoś skołował
Seba_LDZ Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 no ja tez pewnie kogos bym zlapal tylko mi bardziej pasuje jednak w godzinach popoludniowych do 17 [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2010, 21:43_________________________________________________a wogole to musimy jakies ladne stopki sobie porobic bo wszyscy maja jakies a u nas tak biednie chyba sie musze za to wziasc tylko kto co che Kimi to juz kima chyba hehehe
Tobi_one Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 a wogole to moglbys jakos ladnie profil ogarnac bo zadnych danych nie ma :gwizdanie: nie ładnie tak podglądać też bym chętnie pobiegał a szczególnie na bieżni tylko ....... że mi się nie chce :polew: tak na poważnie też się muszę troszkę wziąć za siebie. :kox: może zorganizujecie jakiś meczyk w piłke nożną :?: albo meczyki na weekendzie np pod wieczór albo jakoś tak tak serio to ja jestem jak najbardziej za :good: tylko co w dwóch będziemy grać jak by co to ja na pewno bym jeszcze kogoś skołował nie no chociaż zeby było z 12-14 osób wtedy najlepiej moim zdaniem gra się na hali [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2010, 21:44_________________________________________________ no ja tez pewnie kogos bym zlapal tylko mi bardziej pasuje jednak w godzinach popoludniowych do 17 [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2010, 21:43_________________________________________________a wogole to musimy jakies ladne stopki sobie porobic bo wszyscy maja jakies a u nas tak biednie chyba sie musze za to wziasc tylko kto co che Kimi to juz kima chyba hehehe biorąc pod uwagę jego nick Kimi to pewnie ćwiczy tam na gokardach pod M1 <zarcik>
Seba_LDZ Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 heheh nei zagladalem Ci na profil jak pewnie mozesz zerknac tylko patrze przy tym co piszesz Kimi raz jest raz go nie ma nie nadazam
Tobi_one Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 heheh nei zagladalem Ci na profil jak pewnie mozesz zerknac tylko patrze przy tym co piszesz Kimi raz jest raz go nie ma nie nadazam może odkręca żarówke i nie ma czasu na pierdoły
Seba_LDZ Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 :polew: :polew: chyba swoja odkreca
Tobi_one Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 :polew: :polew: chyba swoja odkreca jo tego nie wim
Seba_LDZ Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 heheh sie przyna jutro albo i nie bo pewnie dzisiaj juz nas nie odwiedzi
Rekomendowane odpowiedzi