Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdało by sie mieć jakieś fachowego mechanika a nie tylko "mechanika". Ciężko znaleźć kogoś naprawdę dobrego. Nie wiem jak kolega mariusz odbiera "mojego" obecnego mechanika, ale ja tam mam wątpliwości.[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:13_________________________________________________

@Magdalenah, ale to chwilkę zajmie, w pracy jestem i nie mogę tak, wiesz, na "żywca" sobie siedziec i tłumaczyć :tongue4:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:12_________________________________________________@Adrenalina: uwielbiam :tongue4:

Halo? a ja powiedziałam coś pt teraz i zaraz?

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zdało by sie mieć jakieś fachowego mechanika a nie tylko "mechanika". Ciężko znaleźć kogoś naprawdę dobrego. Nie wiem jak kolega mariusz odbiera "mojego" obecnego mechanika, ale ja tam mam wątpliwości.[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:13_________________________________________________

@Magdalenah, ale to chwilkę zajmie, w pracy jestem i nie mogę tak, wiesz, na "żywca" sobie siedziec i tłumaczyć :tongue4:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:12_________________________________________________@Adrenalina: uwielbiam :tongue4:

Halo? a ja powiedziałam coś pt teraz i zaraz?

Do bycia fachowcem to mi brakuje bardzo bardzo wiele. :embarrassed:

Ale wszystko przyjdzie z czasem - kwestia doświadczenia.

Opublikowano

heheh Madzia ma dzisiaj bardzo dobry humorek albo mi sie wydaje :P ja tez tlumacze :)

Opublikowano

heheh Madzia ma dzisiaj bardzo dobry humorek albo mi sie wydaje :P ja tez tlumacze :)

weekend idzie, a do tego impreza :gwizdanie: goście będą, torty i te sprawy no i :drunk:

Opublikowano

przetlumacze tylko te glowne sprawy bo jest duzo pierdulek tam typu nakleji na belgie ksiazka po niemiecku jakies oznaczenia na fracje wiec takie sprawy pomine :)

Opublikowano

weekend idzie, a do tego impreza :gwizdanie: goście będą, torty i te sprawy no i :drunk:

rozwiń temat gdzie to ta impreza :kox:

...i który rocznik świętuje, co by nie przyjść z pustymi rękami :gwizdanie:

Opublikowano

przetlumacze tylko te glowne sprawy bo jest duzo pierdulek tam typu nakleji na belgie ksiazka po niemiecku jakies oznaczenia na fracje wiec takie sprawy pomine :)

oczywiscie :good:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:35_________________________________________________

rocznik 2000 :D

Opublikowano

oczywiscie :good:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:35_________________________________________________

rocznik 2000 :D

:mysli:

Opublikowano

Ale już tłumaczysz? :no:

Bo ja tak za bardzo teraz nie mogę... :confused4:

Opublikowano

dawaj dawaj .... kto pierwszy :brawo:

Opublikowano

no ja juz wiem :)

6 cylindrowy diesel 2,5 l 120 kw V6 24 v [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:43_________________________________________________a reszta poleciala na PW :)[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:43_________________________________________________wszystkie glowne chyba sa ;)[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:44_________________________________________________zaraz sie wyjasni czy cos sie pokryje ze stanem faktycznym ;) hehhehe

Opublikowano

no i jeszcze ośka z multi :gwizdanie:

Opublikowano

no wlaśnie nie multi bo TIP :kox:

a poz 63 i 64 co ?

Opublikowano

jak dobrze pamiętam, te motory nie były zestawiane z tipem :no:

Opublikowano

63 64 odnosi sie do lusterek jedno kierowcy jest lamane asferyczne prawe jest przyblizajace :)

Opublikowano

63 64 odnosi sie do lusterek jedno kierowcy jest lamane asferyczne prawe jest przyblizajace :)

no właśnie, bo myślałam że kombinowane jakieś mam.

Opublikowano

jest z tipem z tego co wynika z tych papierow

[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 11:02_________________________________________________ :decayed::naughty:

Opublikowano

Heh, ciekawe, podają co auto MA w wyposażeniu, ale także podają, czego NIE MA :blink:

(pozycje zaczynające się od "without")

Opublikowano

Heh, ciekawe, podają co auto MA w wyposażeniu, ale także podają, czego NIE MA :blink:

(pozycje zaczynające się od "without")

no własnie :polew:

Opublikowano

nom widzialem :) no ale co to dobrze przynajmniej widzisz co bylo rezane :D[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 11:06_________________________________________________a czy taki wydruk cos kosztuje ?? a jak pozyskac historie auta ??? tez cos kosztuje takie cus ??