bartek1605 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Pewna para była sobie na romantycznym spacerku po wiejskiej drodze. Szli trzymając się za rączki i podczas spacerku napalenie się chłopaka wzrosło do maksimum. Już się za nią zabierał, gdy nagle powiedziała: - Mam nadzieję, że się nie pogniewasz, ale muszę zrobić siusiu. Trochę go to odrzuciło, ale powiedział: - Spoko, idź zrobić to za ten krzak. Zgodziła się i poszła za krzak. Podczas, gdy czekał usłyszał dźwięk zsuwania się jedwabnych majteczek po jej nogach i zaczął sobie wyobrażać co tam się dzieje. Nie mogąc się powstrzymać, sięgnął przez krzaki i zaczął muskać ją po udzie, dopóki, ku jego zdziwieniu nie złapał za długi, grubawy obiekt zwisający między jej nogami. Krzyknął przerażony: - O MÓJ BOŻE!!! ZMIENIŁAŚ PŁEĆ?! Na co ona odpowiedziała: - Nie, zmieniłam zdanie. Robię kupę.
Kimi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 eeee laska chono to na tyskotece moze przejdzie hehehe chociaz w sumie ja przynajmniej tak nie mowie pipka jestem hehhehehe musisz wpasc do warszawy tu w zlotych tarasach sa fajne galerianki nawet azjateczki sie trafiaja :gwizdanie: Seba, ja mam 34 lata, żonę i dziecko, to już nie czasy na galerianki :>[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 13:49_________________________________________________ Pewna para była sobie na romantycznym spacerku po wiejskiej drodze. Szli trzymając się za rączki i podczas spacerku napalenie się chłopaka wzrosło do maksimum. Już się za nią zabierał, gdy nagle powiedziała: - Mam nadzieję, że się nie pogniewasz, ale muszę zrobić siusiu. Trochę go to odrzuciło, ale powiedział: - Spoko, idź zrobić to za ten krzak. Zgodziła się i poszła za krzak. Podczas, gdy czekał usłyszał dźwięk zsuwania się jedwabnych majteczek po jej nogach i zaczął sobie wyobrażać co tam się dzieje. Nie mogąc się powstrzymać, sięgnął przez krzaki i zaczął muskać ją po udzie, dopóki, ku jego zdziwieniu nie złapał za długi, grubawy obiekt zwisający między jej nogami. Krzyknął przerażony: - O MÓJ BOŻE!!! ZMIENIŁAŚ PŁEĆ?! Na co ona odpowiedziała: - Nie, zmieniłam zdanie. Robię kupę.
Adrenalina Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 eeee laska chono to na tyskotece moze przejdzie hehehe chociaz w sumie może sprobuj tego : "Jestem Seba... zapamiętaj to imię bejbe bo niedługo będziesz je krzyczeć "
Seba_LDZ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 heheheh eee tam wydaje Ci sie tzn nie namawiam Cie do zlego bo ja tez tego nie popieram ale .... ludzie sa rozni
Kimi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 eeee laska chono to na tyskotece moze przejdzie hehehe chociaz w sumie może sprobuj tego : "Jestem Seba... zapamiętaj to imię bejbe bo niedługo będziesz je krzyczeć " (wersja romantyczna) Ty: Masz mapę? Laska: Po co? Ty: Bo zgubiłem się w Twoich oczach...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 eeee laska chono to na tyskotece moze przejdzie hehehe chociaz w sumie może sprobuj tego : "Jestem Seba... zapamiętaj to imię bejbe bo niedługo będziesz je krzyczeć " :polew: :polew: i :polew: :polew: za dwocip jest przedni Pani Basiu hehehe nie ma takiej opcji ja jestem gruby brzydki i lysy do tego jestem grafikiem nie ma szans
Kimi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 heheheh eee tam wydaje Ci sie tzn nie namawiam Cie do zlego bo ja tez tego nie popieram ale .... ludzie sa rozni Wiem wiem :> BTW, galerianki są za drogie w stosunku do oferowanych atrakcji :>
Adrenalina Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 jaka gwiazdka ?? i czemu na kobiete mowisz laska nie uwazasz ze to przedmiotowe troche ?? @Adrenalina tworzy mój profil psychologiczny i jedyne gwiazdki jak dotąd stawia w pozycji: "Myśli tylko o jednym" nie jedyne, nie jedyne
Seba_LDZ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 heheheh eee tam wydaje Ci sie tzn nie namawiam Cie do zlego bo ja tez tego nie popieram ale .... ludzie sa rozni Wiem wiem :> BTW, galerianki są za drogie w stosunku do oferowanych atrakcji :> no co Ty gadasz za pasek z orseja masz .... wiesz duzo a za spodnie .... a to i tak taniej niz w agencji a tu masz mlode cialko ja tam osobiscie nie wierzylem w takie cuda po obejrzeniu filmu dopuki sam sie nie przekonalem [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 13:57_________________________________________________ :naughty: :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 heheheh eee tam wydaje Ci sie tzn nie namawiam Cie do zlego bo ja tez tego nie popieram ale .... ludzie sa rozni Wiem wiem :> BTW, galerianki są za drogie w stosunku do oferowanych atrakcji :> no co Ty gadasz za pasek z orseja masz .... wiesz duzo a za spodnie .... a to i tak taniej niz w agencji a tu masz mlode cialko ja tam osobiscie nie wierzylem w takie cuda po obejrzeniu filmu dopuki sam sie nie przekonalem [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 13:57_________________________________________________ :naughty: :gwizdanie: Wierzę na słowo Wiesz, na oko nie ocenisz czy ma >15, a nie chcę skończyć w pierdlu. Bo w pierdlu mogą Ci z d*py zrobić jesień średniowiecza [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 13:58_________________________________________________A z innej beczki: Klapa bagażnika w sedanie B5 jest na amorkach, czy są takie jebutne zawiasy wchodzące do środka bagażnika?
Seba_LDZ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 hehehe tzn ja tylko slyszalem a co do klapy to nie wiem ja mam avanta i b6 [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 14:07_________________________________________________ale ma ..... znaczek audi fajny na ... spodenkach :naughty: :slina:
Kimi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Zaraz sobie sprawdzę, mam "Sam naprawiam A4" w pdfie przecież...
Kimi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Na amorkach, zawiasy schowane [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 14:10_________________________________________________ Kimi fajny tyłek Mam ją na tapecie w komórce Mina mojej Małżonki, jak korzysta z mojego fołna - bezcenne :>
Seba_LDZ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 14:16_________________________________________________a co to wszyscy pospali ?? poczytajcie sobie to http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157972.0
Kimi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 14:16_________________________________________________a co to wszyscy pospali ?? poczytajcie sobie to http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157972.0 40 tysi, ja pitolę... Ale że od razu wszystkie 4 wałki i obie turbiny??
Seba_LDZ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 heheh wiesz przyjechal obcokrajowiec to trzeba wydoic jak krowe nie ?? fure ma taka to kase tez ma
Adrenalina Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 też chyba sobie zmienię avatarka :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 też chyba sobie zmienię avatarka :gwizdanie: Dawaj, dawaj !!! :>
Adrenalina Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 też chyba sobie zmienię avatarka :gwizdanie: Dawaj, dawaj !!! :>
Rekomendowane odpowiedzi