Kimi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 też chyba sobie zmienię avatarka :gwizdanie: Dawaj, dawaj !!! :> Myślisz, jakiego? :>
Seba_LDZ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 no ciekaw jestem [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 15:19_________________________________________________chociaz ja tam sie juz przyzwyczailem heheh szpilka to Twoj znak rozpoznawczy
Adrenalina Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 też chyba sobie zmienię avatarka :gwizdanie: Dawaj, dawaj !!! :> Myślisz, jakiego? :> yhy
Kimi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Na razie jest nadal bucik Kopciuszka
Adrenalina Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 no ciekaw jestem [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 15:19_________________________________________________chociaz ja tam sie juz przyzwyczailem heheh szpilka to Twoj znak rozpoznawczy no w sumie :gwizdanie: ale juz mi się troszkę opatrzyła ... może japonka teraz :polew:
Kimi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 no ciekaw jestem [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 15:19_________________________________________________chociaz ja tam sie juz przyzwyczailem heheh szpilka to Twoj znak rozpoznawczy no w sumie :gwizdanie: ale juz mi się troszkę opatrzyła ... może japonka teraz :polew: Albo ten książę, co się złapał na "numer z butem"
Adrenalina Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 ja tam butów nie gubię ... czasem tylko łamię obcasy :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 ja tam butów nie gubię ... czasem tylko łamię obcasy :gwizdanie: Eh, kobiety... Ani żyć z Wami, ani bez Was :>
Adrenalina Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 ja tam butów nie gubię ... czasem tylko łamię obcasy :gwizdanie: Eh, kobiety... Ani żyć z Wami, ani bez Was :> prosssszzzz... jaka piękna złota myśl
Magdalenah Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Może takie cóś ? [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 15:35_________________________________________________ ja tam butów nie gubię ... czasem tylko łamię obcasy :gwizdanie: Eh, kobiety... Ani żyć z Wami, ani bez Was :> Kimi a gdzie takie szorty można kupić ??
Kimi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Może takie cóś ? [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 15:35_________________________________________________ ja tam butów nie gubię ... czasem tylko łamię obcasy :gwizdanie: Eh, kobiety... Ani żyć z Wami, ani bez Was :> Kimi a gdzie takie szorty można kupić ?? Żebym to ja wiedział, to moja Szanowna Małżonka MUSIAŁABY chodzić tylko w takich :>[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 15:37_________________________________________________Idę @Magdalenah, doszedł PW?
Seba_LDZ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 cos chyba nie odnotowalem z tymi szortami heeh ale korasy zajebiaszcze :naughty: [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 15:39_________________________________________________hmmm chyba glupio napisalem :kox: :kox: :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Może takie cóś ? [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 15:35_________________________________________________ ja tam butów nie gubię ... czasem tylko łamię obcasy :gwizdanie: Eh, kobiety... Ani żyć z Wami, ani bez Was :> Kimi a gdzie takie szorty można kupić ?? Żebym to ja wiedział, to moja Szanowna Małżonka MUSIAŁABY chodzić tylko w takich :> W takim razie jest projekt do kolegów od gadżetów klubowych. Na lato mamy mieć takie szorty na plażę. Bawełna i lycra, wiadomo żeby ładnie się opinały. Wersja black jest git.
Seba_LDZ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 co Ty z tymi malpiszonami tak ludzi wyzywasz @ pisz normalnie
Adrenalina Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Może takie cóś ? [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 15:35_________________________________________________ ja tam butów nie gubię ... czasem tylko łamię obcasy :gwizdanie: Eh, kobiety... Ani żyć z Wami, ani bez Was :> Kimi a gdzie takie szorty można kupić ?? Żebym to ja wiedział, to moja Szanowna Małżonka MUSIAŁABY chodzić tylko w takich :> W takim razie jest projekt do kolegów od gadżetów klubowych. Na lato mamy mieć takie szorty na plażę. Bawełna i lycra, wiadomo żeby ładnie się opinały. Wersja black jest git. :good:
Seba_LDZ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa te szorty heheh cos wolno mi sie juz trybiki kreca hehehe no szorciki sa :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Magdalenah Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Zadzwonię do ASO i zapytam czy oferują w gadżetach heheheh oprócz polarów, okularów i breloczków.
Seba_LDZ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 hahahah ale takie mozemy zrobic nie ma problemu tak naprawde jak kupimy gdzies takie szorty ja nadruki moge zrobic [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 15:45_________________________________________________a tutaj akurat to na moj gust znaczek audi jest wklejony w ps
Magdalenah Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 hahahah ale takie mozemy zrobic nie ma problemu tak naprawde jak kupimy gdzies takie szorty ja nadruki moge zrobic Hmmm to ja już szorty mam Pozostaje kwestia nadruku i .......tyłka. to juz bedzie większa inwestycja hehehe
Rekomendowane odpowiedzi