Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przerzucił zdrowo :thumbdown:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a juz myslalem ze razem powalczymy ze zdjeciami :) no ale moze sie cos trafi jeszcze

ja mam na zbyciu sony h5 no ale to lustrzanka nie jest heh ale ma te same opcje co moje lustro :)

Opublikowano

no mi też jest ciężko ogarnąć te wasze dzisiejsze całodniowe tematy :kwasny:

Seba, miałeś nie pić, czyżby koniec postu ? może kobitka wyjechała? aaaaaaaaaaa wyjąłeś wszywkę :?: :?: :?: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

heheh bardzo smieszne :P:kox::naughty: szlaban obowiazuje w tygodniu a dzis to juz weekend :D takze moge :P

Opublikowano

jak w dobrej kasie to może coś osobno skompletuję :tongue4:

witam podlądaczke :wink4:

Opublikowano

to nie to o czym myśle :tongue4:

Opublikowano

kurcze, kiedyś nie miałam tego problemu co teraz z nadrabianiem spamu u Was :przebiegly:

Opublikowano

no raczej to ma juz ze 4 lata :) pozatym to zwykla cyfrowka :) [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 22:56_________________________________________________heheh sie zyje :) sie gra sie rozwija lodz a co :P

Opublikowano

zapoluje na coś nowego :kox:

Opublikowano

buaahhahah utonie nei ma co :D

Opublikowano

miał być w piątek :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 23:02_________________________________________________pewno zapił i będzie jutro :polew: :polew:

Opublikowano

szuka rurki do bagnetu :P

Opublikowano

heheh uzywacie ludziska facebooka ??

Opublikowano

a co to takiego :polew:

Opublikowano

heheh uzywacie ludziska facebooka ??

a co to jakiś krem ?- jak tak to Kasia wie na pewno :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: heheh powaznie pytam bo moze by zalozyc proil audi a4 klub lodz :D z naszym logosem :D

nie bardzo wiem co bysmy tam wklejali poza zdjeciami no ale moze kazdy by cos od siebie dorzucal zeby jakos obudzic lodz :D

Opublikowano

no to pyk po jednym kielichu "księżycowej"

:good:

co panowie na to ???

[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 23:11_________________________________________________

:polew: :polew: :polew: heheh powaznie pytam bo moze by zalozyc proil audi a4 klub lodz :D z naszym logosem :D

nie bardzo wiem co bysmy tam wklejali poza zdjeciami no ale moze kazdy by cos od siebie dorzucal zeby jakos obudzic lodz :D

Seba to chyba nie jest taki zły pomysł :mysli: :mysli: :good: :good:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 23:12_________________________________________________Dobra :confused4: nie chcecie walnę sam :evil: