Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dach jak najbardziej oklejał :naughty: jeśli już będę robił ,

A fele do wymiany na BBS- y, oczywiście w czerni :good:

po grzdylu :drunk:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

fele to też bym swojej chetnie wymienił ale narazie brak na to funduszy :smutas:

więc musze na serii śmigać :(

:drinks: pyk

Opublikowano

panowie :drinks: zdrowie pań :nabijasie:

zdrowie pań już było .... zdrowie Gospodarza !!! :decayed::drunk:

Opublikowano

heheh :D Mariusz jesli chcialbys oklejac dach albo cos pojedziemy razem mysle ja mam jakis kontakt zalatwie po znizce :D dobrze i profesjonalnie :D na kolumny :) [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 23:11_________________________________________________ooo Pani Barbara nie spi no to moze PYK ?? jak dobrze pojdzie sam skoncze 0,7 :D oj bedzie sie dzialo :D

Opublikowano

panowie :drinks: zdrowie pań :nabijasie:

zdrowie pań już było .... zdrowie Gospodarza !!! :decayed::drunk:

a Gospodarz to jeszcze jest z nami :mysli:

zdrówko :drinks:

o jest

Opublikowano

no no Basiu pyku pyku :naughty:

Seba kontakt trzymaj, będzie się działo :evil: :evil:

Opublikowano

no będzie będzie ... ja już czwarte otwarłam :blink::kox:

Opublikowano

a u mnie juz sie kończy :(

no zdrówko wszystkim :drinks:

Opublikowano

Co ci się kończy :cool1: :cool1: jak to co myślę to wal do mnie ja jeszcze mam damy radę :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 23:23_________________________________________________

Opublikowano

eee ja dzisiaj tylko whiskey mam dzis dobry dzien :D

takze jestem do rana :D [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 23:26_________________________________________________nie ma przebacz trzeba walczyc wolna niedziela :D

bedzie warzywo :blink: :blink: :blink: :blink: :blink::sick3:

ale co tam :D hehehhe

Pani Barbaro PYK Panowie PYK

Opublikowano

Co ci się kończy :cool1: :cool1: jak to co myślę to wal do mnie ja jeszcze mam damy radę :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 23:23_________________________________________________aaaaaaa browarek :wink4: :wink4: :wink4:

browarek właśnie :D

słuchaj wsumie jedenastka jeszcze kursuje hehehe

pyk

Opublikowano

no to PYRSK :decayed:

Opublikowano

Seba daj mi adres fajnych klubów w Wawie - zaraz startuję do was i nie mam pojęcia gdzie potańczyć :evil: :evil:

Opublikowano

Co ci się kończy :cool1: :cool1: jak to co myślę to wal do mnie ja jeszcze mam damy radę :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 23:23_________________________________________________aaaaaaa browarek :wink4: :wink4: :wink4:

chriss, ale do nas tylko 46 :confused4:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 23:31_________________________________________________

Seba daj mi adres fajnych klubów w Wawie - zaraz startuję do was i nie mam pojęcia gdzie potańczyć :evil: :evil:

Cooooooooooooooooooooooooooooo :?: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3:

do spania :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1:

Opublikowano

zapraszam :good: :good: :wink4: :wink4:

PYRSK - Basi już podziękujemy :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 23:32_________________________________________________chriss jak będziesz na Kuraku to daj znać - Kochanie zrób jakiś zastrzyk, dzieci będą zadowolone :polew: :polew:

HALO czy jutro robimy jakiegoś spota :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Opublikowano

dupota, nie spota, idziemy do wiktora na urodziny

a ty rano jedziesz z dzieckiem na ryby więc nie chlej już więcej :rant:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 23:38_________________________________________________pielęgniarki na frontach też były i ofiarnie swą służbę pełniły....

Opublikowano

Pani Kasi już podziękujemy :polew: :polew: :polew: było fajnie :hi: :hi:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 23:39_________________________________________________

dupota, nie spota, idziemy do wiktora na urodziny

a ty rano jedziesz z dzieckiem na ryby więc nie chlej już więcej :rant:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 23:38_________________________________________________pielęgniarki na frontach też były i ofiarnie swą służbę pełniły....

Kochanie dryndnij to pogadamy :polew: :polew:

Opublikowano

zapraszam :good: :good: :wink4: :wink4:

PYRSK - Basi już podziękujemy :polew: :polew:

a za co mi dziękujecie? :mysli: u nas się tak mówi :decayed::kox: