Seba_LDZ Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 oooooooooooooo Mariusz lowisz ryby ??? o Panie widze ze chyba sie dogadamy ..................... a wogole to co Wy mieszkanie na Kuraku ??? bo ja sie ostatnio zorienotwalem ze znaku z Piastowa nam na Kurak zrobili hehehe
chriss Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 dupota, nie spota, idziemy do wiktora na urodziny a ty rano jedziesz z dzieckiem na ryby więc nie chlej już więcej [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 23:38_________________________________________________pielęgniarki na frontach też były i ofiarnie swą służbę pełniły.... no i pozamiatane juz sie spociliśmy :polew: chyba pozostanie nam czekanie na następny weekend
Seba_LDZ Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 Seba czy kurczak upiekł się jak należy :naughty: nooo temat skonsumowany jeden kurak po bulgarsku drugi po wegiersku tak sie przyprawy nazywaly plus pomidory nadziane serem i ziolami prowansalskimi zajebiascze bylo
MarianekZg Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Seba tak sobie myślę - dziś kurczak z rożna z pomidorkami i takie tam, za tydzień mówisz , że wieczór kawalerski - k..wka czy ty się czasem nie żenisz kolego :naughty:
Adrenalina Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Seba czy kurczak upiekł się jak należy :naughty: nooo temat skonsumowany jeden kurak po bulgarsku drugi po wegiersku tak sie przyprawy nazywaly plus pomidory nadziane serem i ziolami prowansalskimi zajebiascze bylo :slina: :slina:
MarianekZg Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 dupota, nie spota, idziemy do wiktora na urodziny a ty rano jedziesz z dzieckiem na ryby więc nie chlej już więcej [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 23:38_________________________________________________pielęgniarki na frontach też były i ofiarnie swą służbę pełniły.... no i pozamiatane juz sie spociliśmy :polew: chyba pozostanie nam czekanie na następny weekend chriss-u, będzie temat to zrobimy tj. spota tylko żeby było kilka osób :cool1:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 23:52_________________________________________________ Seba czy kurczak upiekł się jak należy :naughty: nooo temat skonsumowany jeden kurak po bulgarsku drugi po wegiersku tak sie przyprawy nazywaly plus pomidory nadziane serem i ziolami prowansalskimi zajebiascze bylo :slina: :slina: nie powiem - mi też letko pociekła
chriss Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 temat może być tylko gorzej z tymi osobami
MarianekZg Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 osoby też będą jak będą chcieć, A MAM NADZIEJĘ ŻE BĘDĄ CHCIEĆ :evil: TYLKO, O KTÓREJ GODZINIE - jutro się dogadamy :good:
kachnazgierz Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 już to widzę ilu Was będzie :polew:
chriss Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 osoby też będą jak będą chcieć, A MAM NADZIEJĘ ŻE BĘDĄ CHCIEĆ :evil: TYLKO, O KTÓREJ GODZINIE - jutro się dogadamy :good: jutro pomyślimy chociaż mam grafik napiety dobra spadam bo co tak o suchym pysku bede siedział :polew: już to widzę ilu Was będzie :polew: cięko to widze :?:
Seba_LDZ Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 hhehe no nie powiem kurak i pomidorki pierwsza klasa moge zrobic jak zrobimy jakis grill spot ja mam gril elektryczny w razie co hehehe nie nie nie zenie sie nie wiem czy to dobrze czy zle ... wiem jedno whiskey sie konczy :kox: [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 00:05_________________________________________________DIABLO WLODARCZYK GO GO GO ZBIJ CZARNUCHA nie jestem rasista :D :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 hhehe no nie powiem kurak i pomidorki pierwsza klasa moge zrobic jak zrobimy jakis grill spot ja mam gril elektryczny w razie co hehehe nie nie nie zenie sie nie wiem czy to dobrze czy zle ... wiem jedno whiskey sie konczy :kox: [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 00:05_________________________________________________DIABLO WLODARCZYK GO GO GO ZBIJ CZARNUCHA nie jestem rasista :D :gwizdanie: mam nadzieję, że Robinson padnie :evil: kciuki za Diablo
Seba_LDZ Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 cooooooooooooooooooo jak do pracy ??? ja ru skoczylem 0.7 whiskey kurde form roncie rosnie znaczy sie [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 00:16_________________________________________________no no Mario dokladnie my to sie dogadamy cos czuje dopingujemy no to PYK za DIABLO
MarianekZg Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 nie inaczej - duży pyk czyli ..... BIG PYKUS :wink4:
Seba_LDZ Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 no i polecial narazie kurde tak bez rewelacji jak na mudzina ktory sam sie boksu oczy to daje rade mudziny to mudziny [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 00:25_________________________________________________no i PYK za 3 runde
MarianekZg Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 tak jak mówisz :good: PYK Pamiętaj, że ja jeszcze dziś muszę do Wawy dolecieć
Seba_LDZ Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 Powaznie ?? to moze wpadniesz ja niedaleko lotniska mieszkam zapraszam na piwko z rana
MarianekZg Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Seba jak dolecę do Wawy to dam cynka - tym czasem PYK
Rekomendowane odpowiedzi