Kimi Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 idz sie podlacz do pradu ja tak zrobilem i nie jaram juz chyba 5 czy 6 mieisac lece do metra pozdro I tam. Podstawa to silna wola ...której niestety czasem nieco mi brakuje...
Adrenalina Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 ja mam silną wolę - robi ze mną co chce!
Kimi Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 ja mam silną wolę - robi ze mną co chce! Egzakly No to co to za postanowienie, hę ?
Adrenalina Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 dwie * w pozycji używki ... Najważniejsze, żeby we właściwej pozycji było dużo gwiazdek... :gwizdanie: A z tym rzucaniem - właściwie to zacznę od razu. Wypalę to, co mam i koniec. uuuuu, no to grubo trzymam kciuki [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 16:16_________________________________________________ ja też mam swoje postanowienie :gwizdanie: Jakież to? od października wracam na fitness [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 16:34_________________________________________________
Kimi Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 dwie * w pozycji używki ... Najważniejsze, żeby we właściwej pozycji było dużo gwiazdek... :gwizdanie: A z tym rzucaniem - właściwie to zacznę od razu. Wypalę to, co mam i koniec. uuuuu, no to grubo trzymam kciuki [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 16:16_________________________________________________ ja też mam swoje postanowienie :gwizdanie: Jakież to? od października wracam na fitness [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 16:34_________________________________________________ Wow Ja chyba też zacznę jakieś ćwiczenia, bo na razie to tak oklapłem, że szkoda gadać... Kawa, papierochy, siedząca praca, praktycznie zero ruchu - i kiszka, jak pociągnę 100 metrów za autobusem, to płuca mi chcą rozerwać żebra To co, bierzemy się za siebie?
Adrenalina Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 dwie * w pozycji używki ... Najważniejsze, żeby we właściwej pozycji było dużo gwiazdek... :gwizdanie: A z tym rzucaniem - właściwie to zacznę od razu. Wypalę to, co mam i koniec. uuuuu, no to grubo trzymam kciuki [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 16:16_________________________________________________ ja też mam swoje postanowienie :gwizdanie: Jakież to? od października wracam na fitness [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 16:34_________________________________________________ Wow Ja chyba też zacznę jakieś ćwiczenia, bo na razie to tak oklapłem, że szkoda gadać... Kawa, papierochy, siedząca praca, praktycznie zero ruchu - i kiszka, jak pociągnę 100 metrów za autobusem, to płuca mi chcą rozerwać żebra To co, bierzemy się za siebie? ja to muszę .... trochę przerwy i tyłek mi objechał piętro niżej
Kimi Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 dwie * w pozycji używki ... Najważniejsze, żeby we właściwej pozycji było dużo gwiazdek... :gwizdanie: A z tym rzucaniem - właściwie to zacznę od razu. Wypalę to, co mam i koniec. uuuuu, no to grubo trzymam kciuki [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 16:16_________________________________________________ ja też mam swoje postanowienie :gwizdanie: Jakież to? od października wracam na fitness [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 16:34_________________________________________________ Wow Ja chyba też zacznę jakieś ćwiczenia, bo na razie to tak oklapłem, że szkoda gadać... Kawa, papierochy, siedząca praca, praktycznie zero ruchu - i kiszka, jak pociągnę 100 metrów za autobusem, to płuca mi chcą rozerwać żebra To co, bierzemy się za siebie? ja to muszę .... trochę przerwy i tyłek mi objechał piętro niżej Staram sobie to jakoś wyobrazić....
Adrenalina Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 dwie * w pozycji używki ... Najważniejsze, żeby we właściwej pozycji było dużo gwiazdek... :gwizdanie: A z tym rzucaniem - właściwie to zacznę od razu. Wypalę to, co mam i koniec. uuuuu, no to grubo trzymam kciuki [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 16:16_________________________________________________ ja też mam swoje postanowienie :gwizdanie: Jakież to? od października wracam na fitness [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 16:34_________________________________________________ Wow Ja chyba też zacznę jakieś ćwiczenia, bo na razie to tak oklapłem, że szkoda gadać... Kawa, papierochy, siedząca praca, praktycznie zero ruchu - i kiszka, jak pociągnę 100 metrów za autobusem, to płuca mi chcą rozerwać żebra To co, bierzemy się za siebie? ja to muszę .... trochę przerwy i tyłek mi objechał piętro niżej Staram sobie to jakoś wyobrazić.... lepiej nie
Kimi Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Powiadasz? W końcu wiesz lepiej, bo to Twój tyłek
Adrenalina Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 no mój mój, więc trzeba o niego dbać
Adrenalina Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 jeden tyłek a ile pracy żeby wyglądał tak jak ten Twój avatar :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Będę Ci kibicował z caaaałych sił, żeby tak wyglądał :> Spadam do domu, do wieczorka
Adrenalina Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Będę Ci kibicował z caaaałych sił, żeby tak wyglądał :> Spadam do domu, do wieczorka nareczka
klysek Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Kimi jak rzucisz fajki to to nie bedziesz mial kolegow na spotach tu trzeba palic
Adrenalina Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Kimi jak rzucisz fajki to to nie bedziesz mial kolegow na spotach tu trzeba palic jesteś w mniejszości
klysek Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 zycie bez palenia to jak bzykanie bez dochodzenia
Seba_LDZ Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 hahaha :polew: :polew: zycie z paleniem to jak bzykanie z jeleniem :gwizdanie:
klysek Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 kto bzyka jelenia nie rzuci palenia :> i kolo sie zamyka
Rekomendowane odpowiedzi