Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

heheh no ta dopiero 22 Panowie :D

heheh no ta dopiero 22 Panowie :D

już po 22 cisza nocna obowiązuje :polew: :polew: :polew:

:gwizdanie: żartownisie jesteście :wink4: :gwizdanie:

Opublikowano

kto się smuci ten jest smutas

a kto się kłóci ten jest .... :naughty:

czekam na propozycje wpisania rebusa :P

Opublikowano
:decayed::naughty::decayed:
Opublikowano

że tam zagaję o samochodach po raz kolejny...

... Mówiłem już, że kocham poprzeczne silniki? wręcz uwielbiam, szczególnie, jak trzeba zmienić rozrząd, tak jak dzisiaj w Volvo S40, które z Volvo ma tylko znaczek;p Qrde, chyba zacznę się zajmować tylko grupą VAG, bo mnie krew zaleje :no:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 22:39_________________________________________________Seba...nawet moja furka się załapała na obrazek w Twoim podpisie :decayed:

Opublikowano

Qufa właśnie dowiedziałem sie ze bede musiał chyba jeszcze raz pogrzebać przy hamulcach i przesmarować prowadnice zacisku hamulcowego :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

hehehe

że tam zagaję o samochodach po raz kolejny...

... Mówiłem już, że kocham poprzeczne silniki? wręcz uwielbiam, szczególnie, jak trzeba zmienić rozrząd, tak jak dzisiaj w Volvo S40, które z Volvo ma tylko znaczek;p Qrde, chyba zacznę się zajmować tylko grupą VAG, bo mnie krew zaleje :no:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 22:39_________________________________________________Seba...nawet moja furka się załapała na obrazek w Twoim podpisie :decayed:

no jasne ze tak :D byla to jest :D

Opublikowano

Qufa właśnie dowiedziałem sie ze bede musiał chyba jeszcze raz pogrzebać przy hamulcach i przesmarować prowadnice zacisku hamulcowego :wallbash: :wallbash: :wallbash:

to trzeba robić za każdym razem jak się rozbiera hamulce :tongue4: bo później wymienisz cały kpl. :wink4:

Opublikowano

to trzeba robić za każdym razem jak się rozbiera hamulce :tongue4: bo później wymienisz cały kpl. :wink4:

przeczyścilem i nasmarowalem tylko ze smarem do cylinderkow i tłoczkow hamulcowych i nie wiem czy ten smar zda egzamin w prowadnicach :mysli:

i czy nie lepiej wymienic smar na taki do prowadnic :mysli:

Ps.rozbieralem bo wymienialem tarcze i klocki

Opublikowano

ja składam na łożyskowym :P

Opublikowano

ja składam na łożyskowym :P

i co nie zapieka sie :mysli:

a co myślisz czy ten do cylinderkow (taki przezroczysty żelowaty) da rade :mysli: czy zmienic

Opublikowano

na razie jest cisza i spokój (też mi się zapiekły i klocki wciągło),

a z tym gelem nie miałem do czynienia :no:

Opublikowano

szkoda by było nowe tarcze przegrzać jeszcze przed ułożeniem :( jeszcze poczekam jak nie będzie sie za bardzo grzało to może tak zostawię :mysli:

Opublikowano

musisz to sprawdzić, dodam tylko aby się dobrze ułożyło trzeba ostrożnie na początku z hamulcem :wink4:

Opublikowano

musisz to sprawdzić, dodam tylko aby się dobrze ułożyło trzeba ostrożnie na początku z hamulcem :wink4:

tak tak wiem tylko że odrazu po wymianie musiałem zrobić małą trasę ponad 100km,starałem się być delikatny i nie hamować do zera ale po dojechaniu na miejsce powiem szczerze koła(felgi)trochę gorące były. :mysli:

_________________________________________________ dobra wystarczy zwiedzania

można gasić :hi:

Opublikowano

no to gasze nic tu po mnie PSZTRYK[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 00:18_________________________________________________ :hi:

Opublikowano

:hi:

pogoda i nastrój ze mi się :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: chce [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 07:39_________________________________________________Dzień Świra

Opublikowano

lepiej niż Kondrat bym tego nie ujęła ...

:hi:

Opublikowano

oj zgadzam sie ;([br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 08:11_________________________________________________dziendobry Barbaro

Opublikowano

cześć SebQ :*