Tobi_one Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 heheh no ta dopiero 22 Panowie heheh no ta dopiero 22 Panowie już po 22 cisza nocna obowiązuje :polew: :gwizdanie: żartownisie jesteście :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 kto się smuci ten jest smutas a kto się kłóci ten jest .... czekam na propozycje wpisania rebusa
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 że tam zagaję o samochodach po raz kolejny... ... Mówiłem już, że kocham poprzeczne silniki? wręcz uwielbiam, szczególnie, jak trzeba zmienić rozrząd, tak jak dzisiaj w Volvo S40, które z Volvo ma tylko znaczek;p Qrde, chyba zacznę się zajmować tylko grupą VAG, bo mnie krew zaleje [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 22:39_________________________________________________Seba...nawet moja furka się załapała na obrazek w Twoim podpisie
chriss Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Qufa właśnie dowiedziałem sie ze bede musiał chyba jeszcze raz pogrzebać przy hamulcach i przesmarować prowadnice zacisku hamulcowego :wallbash:
Seba_LDZ Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 hehehe że tam zagaję o samochodach po raz kolejny... ... Mówiłem już, że kocham poprzeczne silniki? wręcz uwielbiam, szczególnie, jak trzeba zmienić rozrząd, tak jak dzisiaj w Volvo S40, które z Volvo ma tylko znaczek;p Qrde, chyba zacznę się zajmować tylko grupą VAG, bo mnie krew zaleje [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 22:39_________________________________________________Seba...nawet moja furka się załapała na obrazek w Twoim podpisie no jasne ze tak byla to jest
bartek1605 Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Qufa właśnie dowiedziałem sie ze bede musiał chyba jeszcze raz pogrzebać przy hamulcach i przesmarować prowadnice zacisku hamulcowego :wallbash: to trzeba robić za każdym razem jak się rozbiera hamulce bo później wymienisz cały kpl.
chriss Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Qufa właśnie dowiedziałem sie ze bede musiał chyba jeszcze raz pogrzebać przy hamulcach i przesmarować prowadnice zacisku hamulcowego :wallbash: to trzeba robić za każdym razem jak się rozbiera hamulce bo później wymienisz cały kpl. przeczyścilem i nasmarowalem tylko ze smarem do cylinderkow i tłoczkow hamulcowych i nie wiem czy ten smar zda egzamin w prowadnicach i czy nie lepiej wymienic smar na taki do prowadnic Ps.rozbieralem bo wymienialem tarcze i klocki
chriss Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 ja składam na łożyskowym i co nie zapieka sie a co myślisz czy ten do cylinderkow (taki przezroczysty żelowaty) da rade czy zmienic
bartek1605 Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 na razie jest cisza i spokój (też mi się zapiekły i klocki wciągło), a z tym gelem nie miałem do czynienia
chriss Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 szkoda by było nowe tarcze przegrzać jeszcze przed ułożeniem jeszcze poczekam jak nie będzie sie za bardzo grzało to może tak zostawię
bartek1605 Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 musisz to sprawdzić, dodam tylko aby się dobrze ułożyło trzeba ostrożnie na początku z hamulcem
chriss Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 musisz to sprawdzić, dodam tylko aby się dobrze ułożyło trzeba ostrożnie na początku z hamulcem tak tak wiem tylko że odrazu po wymianie musiałem zrobić małą trasę ponad 100km,starałem się być delikatny i nie hamować do zera ale po dojechaniu na miejsce powiem szczerze koła(felgi)trochę gorące były. _________________________________________________ dobra wystarczy zwiedzania można gasić
Seba_LDZ Opublikowano 28 Września 2010 Autor Opublikowano 28 Września 2010 no to gasze nic tu po mnie PSZTRYK[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 00:18_________________________________________________
MarianekZg Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 pogoda i nastrój ze mi się :sick3: :sick3: :sick3: chce [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 07:39_________________________________________________Dzień Świra
Adrenalina Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 lepiej niż Kondrat bym tego nie ujęła ...
Seba_LDZ Opublikowano 28 Września 2010 Autor Opublikowano 28 Września 2010 oj zgadzam sie ;([br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 08:11_________________________________________________dziendobry Barbaro
Rekomendowane odpowiedzi