Seba_LDZ Opublikowano 2 Października 2010 Autor Opublikowano 2 Października 2010 dzizas przeczytalem wszystko i znowu wypadlem poza nominacje no Tomek normalnie jak banda dresiarzy nigdy nie spi on caly czas czuwa [br]Dopisany: 02 Październik 2010, 09:25_________________________________________________a wogole to :hi:
Kimi Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 dzizas przeczytalem wszystko i znowu wypadlem poza nominacje no Tomek normalnie jak banda dresiarzy nigdy nie spi on caly czas czuwa [br]Dopisany: 02 Październik 2010, 09:25_________________________________________________a wogole to :hi: Powitać
Magdalenah Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 dobrej nocki Tomusia Hej osetti czy myśmy się na nk nie spotkały przypadkiem ? [br]Dopisany: 02 Październik 2010, 10:20_________________________________________________ :> Co tam u Ciebie? jakiś spocik się Wam szykuje? piłka nożna? dobrze czytam ?
Seba_LDZ Opublikowano 2 Października 2010 Autor Opublikowano 2 Października 2010 no wlasnie tego to juz chyba nikt nie wie co bedzie w niedziele
chriss Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 a psik a psik ;( czyżby jakiś wirus a tak poza tym to powitać wszystkich
Kimi Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 a psik a psik ;( czyżby jakiś wirus a tak poza tym to powitać wszystkich No no, żaden wirus, musisz mieć siły na jutro
marcindlug Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 o ktorej pod tym tulipanem ?
Kimi Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 o ktorej pod tym tulipanem ? W samo południe "To miasto jest za małe na nas dwóch... " Żartuję. O 18-tej.
Seba_LDZ Opublikowano 2 Października 2010 Autor Opublikowano 2 Października 2010 hehe [br]Dopisany: 02 Październik 2010, 12:24_________________________________________________ale co w koncu pod tym tulipanem ?? robimy spota czy co bo juz sie gubie ja w pile nie gram na dworzu ;P
Kimi Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 hehe [br]Dopisany: 02 Październik 2010, 12:24_________________________________________________ale co w koncu pod tym tulipanem ?? robimy spota czy co bo juz sie gubie ja w pile nie gram na dworzu ;P No ja się nie wyrywam z propozycjami, bo to będzie mój "pierwszy raz" Co do piłki - jutro ma być słonecznie i ciepło, więc co do tego nie widzę przeszkód, by troszkę za piłką polatać. Ale co kto woli
chriss Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 hehe [br]Dopisany: 02 Październik 2010, 12:24_________________________________________________ale co w koncu pod tym tulipanem ?? robimy spota czy co bo juz sie gubie ja w pile nie gram na dworzu ;P No ja się nie wyrywam z propozycjami, bo to będzie mój "pierwszy raz" Co do piłki - jutro ma być słonecznie i ciepło, więc co do tego nie widzę przeszkód, by troszkę za piłką polatać. Ale co kto woli No właśnie bo ja też na piłkę sie nie za bardzo nadaje ale na spota owszem z chęciom Seba czyli dziś sie nie widzimy ?
Seba_LDZ Opublikowano 2 Października 2010 Autor Opublikowano 2 Października 2010 no dzisiaj chyba nie ja sie troche wczoraj poniszczylem i lep mi peka ;P a pozniej lece na kawalerski takze jak cos jutro spocika ogarniemy aparat i tak wezme wiec pewnie sie cos stacjoinarnie pstryknie
chriss Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 no dzisiaj chyba nie ja sie troche wczoraj poniszczylem i lep mi peka ;P a pozniej lece na kawalerski takze jak cos jutro spocika ogarniemy aparat i tak wezme wiec pewnie sie cos stacjoinarnie pstryknie i tak trzymać,baw sie dobrze tylko nie przesadz
Kimi Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 No i mam przedszkole w domu - sąsiad "podrzucił" mi dzieciaka, bo musi gdzieś jechać, a jego żona do 15 pracuje Ale przynajmniej obejrzę sobie "Auta" sto dwudziesty czwarty raz To ulubiony film mojej córki. Moja krew
MarianekZg Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 wszystkim Jutro o 18.00 czy jakoś inaczej - bo nie wiem co robić dziś wieczorem :drunk: :drunk: :drunk: czy :beer1: :beer1: i lulu.[br]Dopisany: 02 Październik 2010, 13:12_________________________________________________Widziałem dziś przy cmentarzu na Szczecińskiej B8 w Avancie ktoś się przyzna autko na łódzkich numerach
MarianekZg Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 mama dzieci płaczą rób zastrzyki a nie tu podglądasz :polew:
Rekomendowane odpowiedzi