Seba_LDZ Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 mhm z koluszek daleko nie bedzie
Buba Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 mhm z koluszek daleko nie bedzie akurat z wawy bede jechal, moze jutro sie wybiore [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 12:02_________________________________________________a tak w ogole to co taka nedza tutaj, cisza i spokoj, kilka razy chcialem na spota podjechac ale cisza w watku
Seba_LDZ Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 ze co ?? cisza ?? nedza ??? eeeeee zadko zagladasz
Seba_LDZ Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 ostatnimy czasy to co tydzien sie spocimy a wczoraj to nawet doslownie sie spocili na meczyku
Buba Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 jak bede mial chwile to wpadne zobczyc jak sie lodzianie vagują
Seba_LDZ Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 co to znaczy vaguja ?? my mowimy nie dla dopalaczy :polew: :gwizdanie:
Buba Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 przeciez lodz jest kolebka dopalaczy :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 no wiem ale u nas w klubie sie nie bierze dopalaczy :no: no chyba ze KOX to tutaj Kimi na sobote zalatwia :naughty:
bartek1605 Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 ja wypalam 3 tony koksu przez zime
Kimi Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 no wiem ale u nas w klubie sie nie bierze dopalaczy :no: no chyba ze KOX to tutaj Kimi na sobote zalatwia :naughty: OK, to niech Wasi ludzi skontaktują się z naszymi. Hasło: "pudelek".
Seba_LDZ Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 no wiem ale u nas w klubie sie nie bierze dopalaczy :no: no chyba ze KOX to tutaj Kimi na sobote zalatwia :naughty: OK, to niech Wasi ludzi skontaktują się z naszymi. Hasło: "pudelek". no skontaktuje sie z Toba czlowiek malpa z ochrony
Buba Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 hehehehehhe ja wypalam 3 tony koksu przez zime kurde tez musze sie na zime zaopatrzyc
Bartas Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 nie najlepszy chyba moment ale musze sie rozejzec za letnimi oponami. jak myslicie beda tansze na zime ?
Kimi Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 nie najlepszy chyba moment ale musze sie rozejzec za letnimi oponami. jak myslicie beda tansze na zime ? A przewija się teraz taki wątek - Opony w promocyjnych cenach czy jakoś tak - sprawdź. BTW, opona to nie serek - nie straci ważności w 3 tygodnie
Bartas Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 a powiedzcie bieznikowane jest sens czy nie ? bart jakies znizki ?
bartek1605 Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 szkoda gipsu, ja będe szukał nexena 3000
kachnazgierz Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 spoko spoko jestes nowy po kilku spotach tez bedziesz sie zajadal [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 09:52_________________________________________________ nie straszcie kimi-iego !!!!!!!!!!!! a tak a'propo, widzę, że stanęliśmy na niczym chodzi o sobotę, miały być propozycje spędzenia miłego spociku nie wspomnę już o godz proszę zacząć działać w tej kwesti, bo inaczej znowu będą 3 furmanki na krzyż :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 spoko spoko jestes nowy po kilku spotach tez bedziesz sie zajadal [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 09:52_________________________________________________ nie straszcie kimi-iego !!!!!!!!!!!! a tak a'propo, widzę, że stanęliśmy na niczym chodzi o sobotę, miały być propozycje spędzenia miłego spociku nie wspomnę już o godz proszę zacząć działać w tej kwesti, bo inaczej znowu będą 3 furmanki na krzyż :gwizdanie: Ale ja się nie boję
Rekomendowane odpowiedzi