Kimi Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 to co wy tam robicie Życie biurowe kwitnie
Adrenalina Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 to co wy tam robicie gwiezdne wojny, jak zawsze na początku miesiąca :gwizdanie: a ja walczę dzielnie świetlnym mieczem
Kimi Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 to co wy tam robicie gwiezdne wojny, jak zawsze na początku miesiąca :gwizdanie: a ja walczę dzielnie świetlnym mieczem Nie wiem, jak to zrobiłem, ale w pierwszym momencie przeczytałem "a ja walczę dzielnie ze świniami"
bartek1605 Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 to co wy tam robicie gwiezdne wojny, jak zawsze na początku miesiąca :gwizdanie: a ja walczę dzielnie świetlnym mieczem też bym chciał :polew:
Adrenalina Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 to co wy tam robicie gwiezdne wojny, jak zawsze na początku miesiąca :gwizdanie: a ja walczę dzielnie świetlnym mieczem Nie wiem, jak to zrobiłem, ale w pierwszym momencie przeczytałem "a ja walczę dzielnie ze świniami" ...no jak by się dobrze rozejrzeć, to pewnie by się jakąś znalazło :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Październik 2010, 16:21_________________________________________________ to co wy tam robicie gwiezdne wojny, jak zawsze na początku miesiąca :gwizdanie: a ja walczę dzielnie świetlnym mieczem też bym chciał :polew: nie chciałbyś
Kimi Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 to co wy tam robicie gwiezdne wojny, jak zawsze na początku miesiąca :gwizdanie: a ja walczę dzielnie świetlnym mieczem Nie wiem, jak to zrobiłem, ale w pierwszym momencie przeczytałem "a ja walczę dzielnie ze świniami" ...no jak by się dobrze rozejrzeć, to pewnie by się jakąś znalazło :gwizdanie: No czyli intuicja dobrze mi podpowiadała Jak to w biurze - są ludzie i.... inne zwierzaki
Adrenalina Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 to co wy tam robicie gwiezdne wojny, jak zawsze na początku miesiąca :gwizdanie: a ja walczę dzielnie świetlnym mieczem Nie wiem, jak to zrobiłem, ale w pierwszym momencie przeczytałem "a ja walczę dzielnie ze świniami" ...no jak by się dobrze rozejrzeć, to pewnie by się jakąś znalazło :gwizdanie: No czyli intuicja dobrze mi podpowiadała Jak to w biurze - są ludzie i.... inne zwierzaki zwłaszcza gdy dookoła sami mężczyźni :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 zwłaszcza gdy dookoła sami mężczyźni
Seba_LDZ Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 hehehe teraz Ci przycukruje uwazaj : Bylo sie urodzic troche mniej ladna to bys nie uwazala facetow za swinie bo sie ciagle gapia na przykald :polew: :polew: :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 zwłaszcza gdy dookoła sami mężczyźni no już już ... żartowałam przecież [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 16:27_________________________________________________ hehehe teraz Ci przycukruje uwazaj : Bylo sie urodzic troche mniej ladna to bys nie uwazala facetow za swinie bo sie ciagle gapia na przykald :polew: :polew: :gwizdanie: wtedy uważałabym tak pewnie z innych powodów :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 heheh no w sumie racja ja sie zawijam po malutku [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 16:28_________________________________________________do pozniej ludziska :*
bartek1605 Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 jeszcze pół godziny walki laserowym mieczykiem
Adrenalina Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 jeszcze pół godziny walki laserowym mieczykiem true...
Rekomendowane odpowiedzi