zlota1977 Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 no oczywiście że zapraszamy, możesz zostać nawet do niedzieli :naughty: wiedziałam że mogę na Was liczyć :> :> :>
kachnazgierz Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 chriss-u nie ma co specjalnie przedłużać - spotykamy się między 15.00 a 16.00 i max o 16-tej odjazd na docelowe miejsce
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Droga Kasiu - to jest altanka na Rudzkiej Górze. Mamy uraz do obsługi, ale wydaje mi się, że jak dobrze pogadamy, to spokojnie sobie będziemy tam mogli pogrillować (dogadać się np. że alko bierzemy od nich, a mięcho przywieziemy swoje, czy coś). Dzieci dodatkowo mają tam huśtawki, tor saneczkowy, etc, a w razie złej aury wszyscy wchodzimy do środka;) Jakby ktoś chciał bardziej spontanicznie, to obok tej bacówki jest spory parking, a grilla można wziąć na szczyt góry i tam rozpalić (wiem z autopsji). Piękny widok gwarantowany;D
klysek Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 :gwizdanie: bartek co to jest? za***iste, może być, a grill tam jest?? w naszym ulubionym lokalu uuuuuuuu ........... to d*pa zabita my z Bartem sie nie bedziemy tam stolowac bo b :tongue4:eda sie z nas smiac
kachnazgierz Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 no oczywiście że zapraszamy, możesz zostać nawet do niedzieli :naughty: wiedziałam że mogę na Was liczyć :> :> :> :wink4: :wallbash: f*ck - piszę z Kachy profilu :wallbash:
MarianekZg Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 no i już jestem :gwizdanie: :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 :polew: :polew: :polew: Mario no to zaszalales mi miejsce pasuje nie wiem nei bylem ale pomysl z grilem wniesc na gore ja kupuje bez mydla aparat statwy pilocik beda zdjecia mi sie podoba 15-16 delikantnie po ruszamy tez mi odpowiada jak reszta ??[br]Dopisany: 04 Październik 2010, 21:54_________________________________________________Kimi jak cos to ja tez moge po Ciebie podjechac a co [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 21:55_________________________________________________ide pec kuraka na grillu szieeeeeeeea
klysek Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 jak nie bede musial jesc zniemniakow z wody popijajac siedemup-a to sie pisze tylko bede ok 16
MarianekZg Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 :gwizdanie: bartek co to jest? za***iste, może być, a grill tam jest?? w naszym ulubionym lokalu uuuuuuuu ........... to pupa zabita my z Bartem sie nie bedziemy tam stolowac bo b :tongue4:eda sie z nas smiac :gwizdanie: bartek co to jest? za***iste, może być, a grill tam jest?? w naszym ulubionym lokalu uuuuuuuu ........... to pupa zabita my z Bartem sie nie bedziemy tam stolowac bo b :tongue4:eda sie z nas smiac Tomek nie gadaj - ziemniaczki z boczusiem :slina: paluszki lizać :polew: :polew:
klysek Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 :gwizdanie: bartek co to jest? za***iste, może być, a grill tam jest?? w naszym ulubionym lokalu uuuuuuuu ........... to pupa zabita my z Bartem sie nie bedziemy tam stolowac bo b :tongue4:eda sie z nas smiac :gwizdanie: bartek co to jest? za***iste, może być, a grill tam jest?? w naszym ulubionym lokalu uuuuuuuu ........... to pupa zabita my z Bartem sie nie bedziemy tam stolowac bo b :tongue4:eda sie z nas smiac Tomek nie gadaj - ziemniaczki z boczusiem :slina: paluszki lizać :polew: :polew: i do tego halas miasta
chriss Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 chriss-u nie ma co specjalnie przedłużać - spotykamy się między 15.00 a 16.00 i max o 16-tej odjazd na docelowe miejsce to może trzeba dopisać w nagłówku godzinę spodkania bo czytałem ze ktoś ze skierniewic sie dopytywał
klysek Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 chriss-u nie ma co specjalnie przedłużać - spotykamy się między 15.00 a 16.00 i max o 16-tej odjazd na docelowe miejsce to może trzeba dopisać w nagłówku godzinę spodkania bo czytałem ze ktoś ze skierniewic sie dopytywał juz zamiesiclem info w naglowku
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Panie i Panowie... I tak wyjdzie na to, że nikt nic nie wie, ale ja bym jednak sugerował uniezależnienie się od obsługi i wniesienie grilla razem z prowiantem od d*py strony, żeby nikt nie widział;D Głowy nie dam, ale chyba kiedyś na szczycie była kamerka - mogę to sprawdzić ewentualnie. Jest jeszcze sprawa, żeby rozpalić grilla bezinwazyjnie, tzn z najmniejszą ilością dymu, bo jeszcze przyjadą te inne miśki, jak im ktoś podkabluje;D Wywalą nas, to się przeniesiemy, ale nie sądzę, żeby tak było :> Mam jeszcze działkę w okolicach Bełchatowa, z tym, że to jednak jest parę kilometrów, ale zapraszam serdecznie. Co do tego wojewódzkiego spota - chyba trzeba będzie jakiś kierowców skołować Liczymy na Was, drogie Panie :gwizdanie:
klysek Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 my jestesmy nie pijacy :polew: :kox:
chriss Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 chriss-u nie ma co specjalnie przedłużać - spotykamy się między 15.00 a 16.00 i max o 16-tej odjazd na docelowe miejsce to może trzeba dopisać w nagłówku godzinę spodkania bo czytałem ze ktoś ze skierniewic sie dopytywał juz zamiesiclem info w naglowku no i gites :good:
kachnazgierz Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Droga Kasiu - to jest altanka na Rudzkiej Górze. Mamy uraz do obsługi, ale wydaje mi się, że jak dobrze pogadamy, to spokojnie sobie będziemy tam mogli pogrillować (dogadać się np. że alko bierzemy od nich, a mięcho przywieziemy swoje, czy coś). Dzieci dodatkowo mają tam huśtawki, tor saneczkowy, etc, a w razie złej aury wszyscy wchodzimy do środka;) Jakby ktoś chciał bardziej spontanicznie, to obok tej bacówki jest spory parking, a grilla można wziąć na szczyt góry i tam rozpalić (wiem z autopsji). Piękny widok gwarantowany;D ja jestem zaaaaa, chcę tor saneczkowy :dance:
klysek Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Droga Kasiu - to jest altanka na Rudzkiej Górze. Mamy uraz do obsługi, ale wydaje mi się, że jak dobrze pogadamy, to spokojnie sobie będziemy tam mogli pogrillować (dogadać się np. że alko bierzemy od nich, a mięcho przywieziemy swoje, czy coś). Dzieci dodatkowo mają tam huśtawki, tor saneczkowy, etc, a w razie złej aury wszyscy wchodzimy do środka;) Jakby ktoś chciał bardziej spontanicznie, to obok tej bacówki jest spory parking, a grilla można wziąć na szczyt góry i tam rozpalić (wiem z autopsji). Piękny widok gwarantowany;D ja jestem zaaaaa, chcę tor saneczkowy :dance: przymarzniesz tylkiem do bobsleja
kachnazgierz Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 to co z tym grillem? jest tam? kupujemy coś na ruszta? czy wszystko tam jest
klysek Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 to co z tym grillem? jest tam? kupujemy coś na ruszta? czy wszystko tam jest napewno co strzeba zakupic a gdzie upieczemy sie okaze
Seba_LDZ Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 ok to co godzina 15 start pod manu przy liroju do 16 troszke czekamy i lecimy na rudzka i tam juz balety ostatecznie to nawet moge tam auto zostawic heheh a jak nie to napewno ktos mnie sciagnie mam tam gora 3 km do domu [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 22:19_________________________________________________ja grila nie mam ale jak cos jestem sklonny kupic w markecie za 15 zl co na grila to juz mysle kazdy chyba we wlasnym bo nie wiadomo ile bedize ludzi i co jak kupic
Rekomendowane odpowiedzi