klysek Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 ja tylko powiem jedno a co z ludzmi ktorzy beda z poza LDZ ????? powiedzielismy im ze na rudzka jedziemy i co teraz
klysek Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 no np. ja pisali na prv do mnie
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 a czemu w końcu nie chcecie na rudzką? Rozumiem, że decyzja musi być większościowa, ale uważam osobiście, że rudzka czy stawy naprawdę są dobrym miejscem. Na stawach można legalnie grillować, tylko alkohol trzeba włożyć do torby lub czymś okleić...
kachnazgierz Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 a czemu w końcu nie chcecie na rudzką? Rozumiem, że decyzja musi być większościowa, ale uważam osobiście, że rudzka czy stawy naprawdę są dobrym miejscem. Na stawach można legalnie grillować, tylko alkohol trzeba włożyć do torby lub czymś okleić... chodzi o to, że tam już był grill, przede wszystkim jest gdzie usiąść, miejsce na auta też, miejsce dla dzieciaków ...[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 22:37_________________________________________________nikogo nie ma dobrej nocy
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Kasia, mówisz o rudzkiej? Bo nie do końca rozumiem - jesteś za, czy przeciw?
bartek1605 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 kacha mówi o miejscu przy dawnym wysypisku
Bartas Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 yy to kto pisal ze to zle miejsce bo ja juz sie zgubilem :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 początkowo miało być w miejscu miłej obsługi [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 23:16_________________________________________________no to czas lulać a jeszcze, Barabara zacznij szykować zastawe na wizytacje :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Pozwolę sobie zacytować Gospodarza " :dance: piątek, piąątteecczzeekk, ppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiąąąąąąąąąąąąątttttttttttttttuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiooooooooooooooo :dance: :dance: :dance: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool:" Piątek, tygodnia koniec i początek - joł :polew: :polew:
kachnazgierz Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 jestem troszkę zaniepokojona nieobecnością gospodarza? w dziwny sposób się ulotnił i to przed wielką sobotą :?: no dobra, ale nadal nie wiem co robić ? kupować dla wszystkich kiełbachy? mniej więcej na ile osób?? teraz idę lulać po nocy a wy się zastanawiajcie dalej
Seba_LDZ Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 jestem troszkę zaniepokojona nieobecnością gospodarza? w dziwny sposób się ulotnił i to przed wielką sobotą :?: no dobra, ale nadal nie wiem co robić ? kupować dla wszystkich kiełbachy? mniej więcej na ile osób?? teraz idę lulać po nocy a wy się zastanawiajcie dalej jesli tu o mnie chodzi to wczoraj mielismy mala impreze w pracy nic nie pamietam do niczego sie nie przyznaje
Adrenalina Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 09:36_________________________________________________ a jeszcze, Barabara zacznij szykować zastawe na wizytacje :gwizdanie: kiedy? [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 09:37_________________________________________________ jesli tu o mnie chodzi to wczoraj mielismy mala impreze w pracy nic nie pamietam do niczego sie nie przyznaje czyżby poszarpany film? :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 jestem troszkę zaniepokojona nieobecnością gospodarza? w dziwny sposób się ulotnił i to przed wielką sobotą :?: no dobra, ale nadal nie wiem co robić ? kupować dla wszystkich kiełbachy? mniej więcej na ile osób?? teraz idę lulać po nocy a wy się zastanawiajcie dalej jesli tu o mnie chodzi to wczoraj mielismy mala impreze w pracy nic nie pamietam do niczego sie nie przyznaje ... a ta Pani zapewniała, że miała skończone 15 :polew:
Adrenalina Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 jestem troszkę zaniepokojona nieobecnością gospodarza? w dziwny sposób się ulotnił i to przed wielką sobotą :?: no dobra, ale nadal nie wiem co robić ? kupować dla wszystkich kiełbachy? mniej więcej na ile osób?? teraz idę lulać po nocy a wy się zastanawiajcie dalej jesli tu o mnie chodzi to wczoraj mielismy mala impreze w pracy nic nie pamietam do niczego sie nie przyznaje ... a ta Pani zapewniała, że miała skończone 15 :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 hehe ale sie usmialem nie ma co nie zadna pani mnie nie zapewniala nic z tych rzeczy ja grzeczny jestem i wierny ... a czy film poszarpany ?? hmmm pociety ??? nie wiem jak to nazwac
Kimi Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 hehe ale sie usmialem nie ma co nie zadna pani mnie nie zapewniala nic z tych rzeczy ja grzeczny jestem i wierny ... a czy film poszarpany ?? hmmm pociety ??? nie wiem jak to nazwac Wybacz, Seba, nic nie poradzę, że mi się 99% rzeczy z jednym kojarzy...
Rekomendowane odpowiedzi