Adrenalina Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Jaka pogoda na południu - też tak pięknie, choć mroźno, jak u nas ???? jest pięknie chociaż tylko 2C
klysek Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 no panie i panowie lece do szkoly na chwil pare zlozyc ideks bo wczoraj zakonczylem pierwszsy rok studiow a pozniej pucen mycen samochodziku i na spota
MarianekZg Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Jaka pogoda na południu - też tak pięknie, choć mroźno, jak u nas ???? jest pięknie chociaż tylko 2C Czyli norma - u nas też 2C :kox:
Adrenalina Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Jaka pogoda na południu - też tak pięknie, choć mroźno, jak u nas ???? jest pięknie chociaż tylko 2C Czyli norma - u nas też 2C :kox: to kalesony wkładaj na tego dzisiejszego grilla
klysek Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Ania ty nie podgladaj tylko ruszaj w droge :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Dobra, ja na razie spadam, obowiązki domowe wzywają - Princessa chora, więc trzeba podac leki itepe, potem sprzątanie, na 12 jadę na przegląd zerowy itede itepe i już będzie wieczór.... Życzę Wam dobrej zabawy dzisiaj, róbcie foty, to chociaż tak będę mógł poczuć atmosferę spota
klysek Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Dobra, ja na razie spadam, obowiązki domowe wzywają - Princessa chora, więc trzeba podac leki itepe, potem sprzątanie, na 12 jadę na przegląd zerowy itede itepe i już będzie wieczór.... Życzę Wam dobrej zabawy dzisiaj, róbcie foty, to chociaż tak będę mógł poczuć atmosferę spota
zlota1977 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 rano szyby skrobałam dzień dobry [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 09:08_________________________________________________jeszcze w pracy siedze
MarianekZg Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Jaka pogoda na południu - też tak pięknie, choć mroźno, jak u nas ???? jest pięknie chociaż tylko 2C Czyli norma - u nas też 2C :kox: to kalesony wkładaj na tego dzisiejszego grilla w zyciu nie nosiłem kalenonów :sick3: :sick3:
Adrenalina Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Jaka pogoda na południu - też tak pięknie, choć mroźno, jak u nas ???? jest pięknie chociaż tylko 2C Czyli norma - u nas też 2C :kox: to kalesony wkładaj na tego dzisiejszego grilla w zyciu nie nosiłem kalenonów :sick3: :sick3: hehehe.... czekaj jak Ci jajka odmrozi :decayed:
MarianekZg Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 :polew: będę stał przodkiem do grilla :polew:
Adrenalina Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 :polew: będę stał przodkiem do grilla :polew: :polew:
MarianekZg Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Spiję i spadam pucować swoją "myszę"
Seba_LDZ Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 :hi: dolecialem dzizas jaka kolejkna na myjce :wallbash: brudasem przyjade normalnie :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 10:29_________________________________________________Nooo Kimi gratulacje hehehe ladnei poszalales tak tylko z ciekawosci zapytam na ostatnim zdjeciu plyn chlodniczy to gdzie jest ?? czy ja slepy jestem
Bartas Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Sebus jak Ty z wawy jezdzisz, ja wczoraj stalem 30 minut w nadarzynie
Seba_LDZ Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 hahaha 30 min to jest nic uwierz mi teraz zaczeli remont tej drogi jest ostry mlyn teraz wracalem 1,40 z domu do domu takze czas calkiem zero korkow no ale to sobota a nie piatek po robocie srednio jak wylatuje z pragi polnoc od siebi to do nadarzyna dolatuje po okolo 2 godzinach no to to jest czas :polew: nie no tragedia jest w niedziele wieczorem sie jakos leci aczkolwiek tez sie trafiaja korki np o 22ej w raszynie fenoment po prostu stolica bez obwodnicy
Bartas Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 no wlasnie robia asfalt, niech ich szlag.... a najlepsza sprawa mi sie wczoraj podobalo bo z wawy lecialem do strykowa. wracam do lodzi a tam korek od swiatel od koszciola do ronda na wjazd autostrady... masakraaaa bez gazety nie wsiadac do auta
Seba_LDZ Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 heheh no co zrobic zadzwia mnie tylko zawsze to ze im blizej zimy tym wiecej drog jest remontowanych heheheh zamiast w lato klasc zeby sie ubilo do zimy to wala na zilem mroz przychodzi i sie dziurska wylupuja
Bartas Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 no ja zobacze jak do pracy dojade w poniedzialek, zamykaja mi limanke i wszystko puszczaja lutomierska :wallbash:
Rekomendowane odpowiedzi