Seba_LDZ Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 tak jak teraz dokladniej polukalem na 2 zdjecie to w sumie widac odrazu inny świat się zrobił ta to tak zwane sterowniki do grafiki
Rafal1988Lodz Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Ja tez jestem od niedawna posiadaczem a4 wiec pisze sie na jakis spocik.Pozdro.
bartek1605 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 o w kurteczkę ale nas tu dużo się zrobiło , poza tym faktycznie można by coś zorganizować w najbliższym czasie
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 to ja lece na geanta i czekam na reszte ;P ksz ksz bez odbioru ;P
bartek1605 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 to lustereczko, szerokości, powodzenia [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 21:06_________________________________________________żeby dzień nie był stracony to sobie oglądnijcie
Bartas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 no to kiedy ???? moze jutro moze niedziela?
Adas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 proponuje zrobic spocika jak przyjade tzn za jakis tydzien moze dwa tylko ze Ja w srodku tygodnai bede :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 u srodek tygodnia mi akurat nie pasuje :/ pracuje w warszawie :/ niestety wiec ciezko bedzie zeby skoczyc z wwa do ldz tak na spocik
killer2000 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ciekawe czy jakis spocik dojdzie do skutku
bartek1605 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 w weekend więcej ludzi jest na miejscu, a dla mnie to bez różnicy kiedy byle nie wcześniej jak o 18-tej :gwizdanie:
endrike Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 widzę że coś się w łodzi ruszyło,no i ludzi jakoś więcej,weekendy mam raczej wolne i mogę podjechać do łodzi jak coś. dajcie tylko znać co i jak. Pozdrawiam
klysek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja rowniez mam A4 od miesiaca i tez chetnie bym sie wybral na jakis spocik piszcie kiedy gdzie i o ktorej ja akurat mam taka robote ze godzina i dzien nie gar dla mnie zadne roli mam nadzieje ze do konca lutego cos sie uda nam zorganizowac :> moze nawet moglibysmy sprobowac jako klubowicze A4-klub zaprezentowac sie silna grupa na ul.Technicznej w czwartek na tych ich ulicznych wysciagach chociaz dawno nie bylem tam i nie wiem czy teraz zima cos organizuja :gwizdanie: ale czekam na odpowiedzi
Seba_LDZ Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam no mi jak pisalem wyzej srodek tygodnia nie pasi niestety :/ raczej weekend
klysek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 No tylko dalem przyklad pewnie i tak wiekszosc osob bedzie miala wiecej wolnego czasu w weekend tzreba cos pomyslec bo dawno nic w lodzi nie bylo oragnizowane z tego co wiem a moze byc sympatycznie :decayed: :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 hehe no moze najpierw to sie musimy poznac ja przynajmniej nie znam nikogo bylem kilka razy na spocie i bylo troche aut na poczatku zeszlego roku
klysek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 No ja Audi kupilem i miesiac temu tak to latelem na zloty 206 cc klub Peugeot ale to tylko dla tego ze ja mialem Fiacika Uno a jak wiadomo z takimi autkami nikt sie nie afiszuje i nie robi zadnych spotow zlotow i itp ;( ;( czasme cos organizowali ale to raz od wielkiego dzwona i w drugim konicu polski :confused4: dlatego latalem na Peugeota bo duzo kolegow ode mnie tam jedzilo to sie zabieralem przy okazji :naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 heheh no a teraz nastal czas a4 sie przesiadles z uno do a4 to pewnie duza zmiana
klysek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Jak by to powiedzial poeta nie ma co porownuywac gowna do tawrogu chociaz na tego Fiata nie mailem co narzekac latal po calej poisce ze mna i nad morze pojechal i w gory nawet na mauzry chcial sie wybrac ale juz nie dal rady i pompa wody mu w Olsztynie poszla :embarrassed: ale po naprawie smigal dalej ale fakt nie ma porownaniateraz sie czuja jak Lord Wader w A4 :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 heheheh no to pieknie o tp chodzi
klysek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Dobra lece jak cos to pisz kiedy masz czas jakos sie musimy wszyscy dostosowac i gdzies wyruszyc po tej lodzi mam ndzieje ze jeszcze ktos ie odezwie do nas :naughty: :>
Rekomendowane odpowiedzi