Adrenalina Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Wy tu takie pitu pitu pierdu pierdu .... a nam zaledwie trzy tygodnie zostały "...2010 - Trzecia Wojna Światowa, która rozpocznie się 10 listopada i zakończy w październiku, 2014 roku. Rozpocznie się dość typowo – od prowokacji i lokalnej wojny, gdzie zostanie użyta broń chemiczna (i/lub nuklearna). 2011 - W wyniku opadu radioaktywnego północna półkula Ziemi będzie niemal pozbawiona fauny i flory. Następnie wrogowie zaczną chemiczną wojnę przeciwko pozostającym przy życiu Europejczykom. 2014 - Większość ludzi (na półkuli północnej) zginie w wyniku raka i innych chorób skóry spowodowanych napromieniowaniem i chemikaliami. 2016 - Europa prawie w całości wyludniona...."
frugodh Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Za dużo gazet i telewizji
Adrenalina Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 po tym co się dzieje w kraju i poza nim, nic mnie już nie ździwi :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 14:55_________________________________________________prowokacja w łodzi już była
Kimi Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 po tym co się dzieje w kraju i poza nim, nic mnie już nie ździwi :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 14:55_________________________________________________prowokacja w łodzi już była Tak, tak, jasne. Tylko Twoja historia jest niespójna, bo 21.12.2012 nastąpi koniec świata. To jakoś nie widzę tych umierających na raka w 2014
Adrenalina Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 po tym co się dzieje w kraju i poza nim, nic mnie już nie ździwi :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 14:55_________________________________________________prowokacja w łodzi już była Tak, tak, jasne. Tylko Twoja historia jest niespójna, bo 21.12.2012 nastąpi koniec świata. To jakoś nie widzę tych umierających na raka w 2014 Kimi, ale to nie jest moja historia, tylko przepowiednia jakieś kobitki, która z resztą poniekąd pokrywa się z Nostradamusem a grudzień 2012 to wg kalendarza majów czy kogoś tam, więc to też inna bajka
Kimi Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 jakieś kobitki, które z resztąponiekąd pokrywają się z Nostradamusem No no, Nostradamus ją pokrywał, tudzież ona jego i w międzyczasie zapchał jej głowę jakimiś bzdurami o końcu świata Koleś wiedział, jak nakręcić laski na małe bzykanko - tu o przepowiedniach, tam o końcu świata i bach! laska ani się spostrzegła, a już miała Nostradamuska między nogami
Adrenalina Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 jakieś kobitki, które z resztąponiekąd pokrywają się z Nostradamusem No no, Nostradamus ją pokrywał, tudzież ona jego i w międzyczasie zapchał jej głowę jakimiś bzdurami o końcu świata a Ty jak zwykle o jednym [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 15:07_________________________________________________ jakieś kobitki, które z resztąponiekąd pokrywają się z Nostradamusem Koleś wiedział, jak nakręcić laski na małe bzykanko - tu o przepowiedniach, tam o końcu świata i bach! laska ani się spostrzegła, a już miała Nostradamuska między nogami może się zajmiesz 'jasnowidztwem'?
Kimi Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 a Ty jak zwykle o jednym :gwizdanie: może się zajmiesz 'jasnowidztwem'? Powróżyć, Pani, powróżyć?
Adrenalina Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 a Ty jak zwykle o jednym :gwizdanie: może się zajmiesz 'jasnowidztwem'? Powróżyć, Pani, powróżyć? z dłoni czy z fusów?
Kimi Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 a Ty jak zwykle o jednym :gwizdanie: może się zajmiesz 'jasnowidztwem'? Powróżyć, Pani, powróżyć? z dłoni czy z fusów? Z sowy :polew: :polew: Żartowałem
Adrenalina Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 a Ty jak zwykle o jednym :gwizdanie: może się zajmiesz 'jasnowidztwem'? Powróżyć, Pani, powróżyć? z dłoni czy z fusów? Z sowy :polew: :polew: no i masz :doh1:
Kimi Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Dobra, no, ten, tego... wystarczy. :gwizdanie: Jak tam pogoda w Katosach?
Adrenalina Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 hehehe... a dziękuję, dzisiaj mimo że chłodnawo, to słoneczko napina jak w złotą polską jesień :>
Kimi Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 hehehe... a dziękuję, dzisiaj mimo że chłodnawo, to słoneczko napina jak w złotą polską jesień :> A u nas pochmurzasto trochę A jak tam zdrówko? Bo ostatnio niedomagałaś...
Adrenalina Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 hehehe... a dziękuję, dzisiaj mimo że chłodnawo, to słoneczko napina jak w złotą polską jesień :> A u nas pochmurzasto trochę A jak tam zdrówko? Bo ostatnio niedomagałaś... aaaaa tam.... chwilowy kryzys
Kimi Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 A teraz jesteś już "Zieloną wyspą" ?
Kimi Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 czyli? Takie nawiązanie do kryzysu i zielonej wyspy tuska. Dobra, to nie było śmieszne.
Adrenalina Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 czyli? Takie nawiązanie do kryzysu i zielonej wyspy tuska. Dobra, to nie było śmieszne. yyyy.... ja nie jestem na bieżąco z polityką
Kimi Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 czyli? Takie nawiązanie do kryzysu i zielonej wyspy tuska. Dobra, to nie było śmieszne. yyyy.... ja nie jestem na bieżąco z polityką Może to i dobrze dla Ciebie... Będziesz zdrowsza.
Rekomendowane odpowiedzi