Seba_LDZ Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 hehehe oj tam byc zyle zacisnal i by dalo rade
Kimi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 hehehe oj tam byc zyle zacisnal i by dalo rade Ale zauważyłem, że jak się pochylam do przodu i się tak bujam, jak na huśtawce, to jedzie szybciej - tak z 10 KM ma więcej wtedy. Tylko ręce w łokciach bolą i czoło, bo pukam w przednią szybę co chwila...
Adrenalina Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 hehehe oj tam byc zyle zacisnal i by dalo rade Ale zauważyłem, że jak się pochylam do przodu i się tak bujam, jak na huśtawce, to jedzie szybciej - tak z 10 KM ma więcej wtedy. Tylko ręce w łokciach bolą i czoło, bo pukam w przednią szybę co chwila... :polew: rower sobie kup... będziesz miał wtedy świadomość że cała moc zależy od Ciebie
Kimi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 hehehe oj tam byc zyle zacisnal i by dalo rade Ale zauważyłem, że jak się pochylam do przodu i się tak bujam, jak na huśtawce, to jedzie szybciej - tak z 10 KM ma więcej wtedy. Tylko ręce w łokciach bolą i czoło, bo pukam w przednią szybę co chwila... :polew: rower sobie kup... będziesz miał wtedy świadomość że cała moc zależy od Ciebie Rower jest niezdrowy, bo jest ucisk na krocze i spada "sprawność"
Adrenalina Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 hehehe oj tam byc zyle zacisnal i by dalo rade Ale zauważyłem, że jak się pochylam do przodu i się tak bujam, jak na huśtawce, to jedzie szybciej - tak z 10 KM ma więcej wtedy. Tylko ręce w łokciach bolą i czoło, bo pukam w przednią szybę co chwila... :polew: rower sobie kup... będziesz miał wtedy świadomość że cała moc zależy od Ciebie Rower jest niezdrowy, bo jest ucisk na krocze i spada "sprawność" to jazda bez siodełka :polew:
frugodh Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 ooo jeździ ktoś z was na rowerze? Mam pedały zatrzaskowe na sprzedaż, buty zresztą też;P
Adrenalina Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 ooo jeździ ktoś z was na rowerze? Mam pedały zatrzaskowe na sprzedaż, buty zresztą też;P wątpię, po tym co Kimi napisał
Kimi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 hehehe oj tam byc zyle zacisnal i by dalo rade Ale zauważyłem, że jak się pochylam do przodu i się tak bujam, jak na huśtawce, to jedzie szybciej - tak z 10 KM ma więcej wtedy. Tylko ręce w łokciach bolą i czoło, bo pukam w przednią szybę co chwila... :polew: rower sobie kup... będziesz miał wtedy świadomość że cała moc zależy od Ciebie Rower jest niezdrowy, bo jest ucisk na krocze i spada "sprawność" to jazda bez siodełka :polew: Nie, dziękuję, ale nie gustuję w penetracji odbytu ooo jeździ ktoś z was na rowerze? Mam pedały zatrzaskowe na sprzedaż, buty zresztą też;P
Adrenalina Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Kimi to hulajnoga... w tym przypadku Twój odbyt nie będzie zagrożony
MarianekZg Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Kimi to hulajnoga... w tym przypadku Twój odbyt nie będzie zagrożony :hi: ale macie tematy hehehehe :heat: :heat:
Adrenalina Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Kimi to hulajnoga... w tym przypadku Twój odbyt nie będzie zagrożony :hi: ale macie tematy hehehehe :heat: :heat: życie
Kimi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Kimi to hulajnoga... w tym przypadku Twój odbyt nie będzie zagrożony :hi: ale macie tematy hehehehe :heat: :heat: życie Nooo, ŻYCIE :D Bacha, to po ślunsku jest "pupa", nie? [br]Dopisany: 22 Październik 2010, 15:36_________________________________________________Cześć, Mariusz
MarianekZg Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Kimi :doh1: :doh1: Bacha to jest Basia, a pupa to jest rzyć np. pocałuj mnie w rzyć - chyba :polew: Ale lepiej jak sie wypowie fachowiec - Pani Basiu prosim was
Seba_LDZ Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 kurde faktycznie mnie nie bylo przegladarka mi zawisla
MarianekZg Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 kurde faktycznie mnie nie bylo przegladarka mi zawisla nie zganiaj na przeglądarke - poprostu za dużo ciasta i szampana
Seba_LDZ Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 hehehe ee tam mala lampeczka i malutki trojkacik
Kimi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Kimi :doh1: :doh1: Bacha to jest Basia, a pupa to jest rzyć np. pocałuj mnie w rzyć - chyba :polew: Jeeezu, Mariusz... :wallbash: "Bacha [PRZECINEK] coś tam coś tam..." = "Janek, słuchaj jest wtorek" A nie, że "Bacha, to po ślunsku jest "pupa", nie?" = "Bacha znaczy po śląsku d...pa" Podmiot, potem przecinek i reszta zdania. A rzyć, czyli fonetycznie ŻYĆ - to d..pa po śląsku. Więc temat o bezpieczeństwie odbytu to, jak Basia napisała - samo ŻYCIE. Tak? Zgadza się teraz?
MarianekZg Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: wiem ale czekałem na twój wywód :polew: :polew: :polew: wiedziałem ze nie zostawisz tego w ten sposób :wink4: :wink4: [br]Dopisany: 22 Październik 2010, 15:52_________________________________________________ hehehe ee tam mala lampeczka i malutki trojkacik
Adrenalina Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Kimi, dawej rzić, dostaniesz ze dwa szlagi to Ci się zmierznie takie podśmiec**jki tukej robić
MarianekZg Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Kimi, dawej rzić, dostaniesz ze dwa szlagi to Ci się zmierznie takie podśmiec**jki tukej robić :thumbup: :oklaski: :oklaski: :laghing2: :laghing2:
Rekomendowane odpowiedzi