Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Papapa :wink4: :wink4: :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 22:12_________________________________________________chcę być jutro przez nią zaaresztowany :notworthy: :notworthy: :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 22:13_________________________________________________a cha i niech Ci się "niebieskie lazury" przyśnią :wink4:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 22:14_________________________________________________Kimi a tak w ogóle czy spocimy w tą niedzielę czy nie :mysli:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:papa:

Ja też się zawijam do wyrka, bo jutro pobudka 7 rano - kwalifikacje do GP Korei.

[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 22:15_________________________________________________W tę niedzielę to cienko, bo furak pojechał na wymianę zawieszenia :(

Opublikowano

No dobra, ja spadam.

Miłego wieczorka

:papa:

Opublikowano

no troche poplyneliscie nie ma co :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

no juz nawet po 4 oko mocnych :D

jakos tak dobrze wlane i nie moge isc po jeszcze :(

Opublikowano

ehhh szkoda gadac wiec nie powiem juz nic ;( :embarrassed:

Opublikowano

niech kazdy sobie dopowie i kazdy ma racje :gwizdanie: ;( :confused4::embarrassed:

Opublikowano

a mówiłem przyjedź, to nie bo ................... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 22:32_________________________________________________czyli co ze spotu d...pa, człowiek ma troszkę czasu w niedzielę to znowu inni nie mają :wallbash: :wallbash: :wallbash:

nie pozostaje nic innego jak jutro dać ognia :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: a w niedzielę odpoczywać :beer1: :drinks::JC_fan:

Dobranoc wszystkim i tobie misiek bo znowu zaczynamy gadać tylko my :hi: obudze cie jutro na Kubicę :wink4: :wink4:

Opublikowano

heheh ja to jestem :) no ja mowilem ze w ten weekend odpadam :/

[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 22:54_________________________________________________mhm widze ze przyszla kolej na mnie zeby pogadac z sebkiem :) siem a co tam ?? :)[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 22:59_________________________________________________no to chyba PSTRYK bo co tu bede tak sam siedzial :/ :hi:

Opublikowano
:bry: ale ja to na chwile ide sie przespac jeszcze :P
Opublikowano

:hi:

Znowu gdzieś tam z 8. pola startuje, ehh :disgust:

A miało być tak pięknie.

Opublikowano

:hi:

Znowu gdzieś tam z 8. pola startuje, ehh :disgust:

A miało być tak pięknie.

Kimi będzie dobrze :good: - nie ważne z którego zaczyna tylko na którym skończy - ja bukuje go na 3 lub 4 miejscu :naughty: