Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hehe jakie ustalenia :D hehehh :D

Opublikowano

skads to znam :P[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 17:33_________________________________________________ :dziura:

Opublikowano

jestem ja i połowa śląskich :kox:

Opublikowano

uuaaa to na bogato tam widze spota macie ?? :D [br]Dopisany: 23 Październik 2010, 21:23_________________________________________________to tam ladnie bęc zdrowie śląskich :):drunk:[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 21:27_________________________________________________ide do sklepu po piwko a jakby kogos przycisnelo to zabil mnie ... 80NcA.jpg

i pewnie sie komus przyda :D [br]Dopisany: 23 Październik 2010, 21:32_________________________________________________nacisnij moj nosek wloz raczke do srodka ... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 21:33_________________________________________________kurde znowu gadam sam ze soba a tam impreza w najlepsze :D heheh ale mam juz cos nie uschne :P takze bęc :P

Opublikowano

hihihih.... masz już piwencjo ? :naughty:

Opublikowano

bry uk :D:drunk:

i mam wszystko w huju :polew:[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 21:58_________________________________________________Seba znowu pierdolidsz bez sensu :D

Opublikowano

hmm a Tobie co ?

[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 22:08_________________________________________________

hihihih.... masz już piwencjo ? :naughty:

mam mam Wasze zdrowie :):drool: :dance::drinks: :drinks: :drinks::thumbup:[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 22:09_________________________________________________

Seba znowu pierdolidsz bez sensu :D

u mnie to normalnie nie wiesz ze ja zawsze pier***e bez sensu ?? ogolnie jestem bezsensowny

Opublikowano

dziś mam wesoły dzionek i sram na wszystko i wszystkich :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 22:13_________________________________________________Barabara jak zwykle jak zwykle uciekła w najciekawszych momementach :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 22:15_________________________________________________no. dobra to idę sobie bo i tak mnie nikt mnie nie lubi ;(

:polew:

nara paździodziochy :tongue4:

Opublikowano

hmmm sr** na wszystko i na wszystki :) ja mam dzis chyba podobnie aczkolwiek :) pomijam pewne persony :D np Was ;) tzn forumowiczow ;) [br]Dopisany: 23 Październik 2010, 22:25_________________________________________________a Basia ... jak zawsze :P

Opublikowano

będzieta coś chcieli ale tera tyra za kapuste :takiego:

Opublikowano

k**wa chyba sie zgubilem :)

co sie dzisiaj stalo ??[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 22:32_________________________________________________masz dzisiaj chyba naprawde ciezko dzien ...

Opublikowano

nic ale, potrzebuje kapusty :decayed::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no bo juz sie gupie najpierw mowisz ze masz wszystko w c**ju potem gadasz ze ja pier**le bez sensu a potem sie odgrazasz ze bedziesz hmmm za wszystko ?? bral hajs ?? :)

zgubilem sie ;) wiec Twoje zdrowie chlopaku :) bęc

Opublikowano

chłopakiem to ja byłem 10 lat temu :polew:

teraz na mnie mnie mówią specjalista i stawka wynosi razy 3 :polew:

Opublikowano

Bartas dowal co.ś od siebie :decayed:

Opublikowano

Seba ty spamerze :polew:

powiem Ci Bart hita :) dzis juz przez te strzaly wogole nie moglem odpalic auta. i co sie okazalo swieczki mi sie same wykrecily. Zobacze czy to od tego ale teraz rowno chodzi.

MASAKRAA, a juz mialem dzwonic po Ciebie dzis ale kumpel byl blizej :D

Opublikowano

nawalmu kokosów :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: