Adrenalina Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 heheh Kimi jak nie o to o smarze chociaz wszystko z zmierza ku temu samemu
Kimi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 heheh Kimi jak nie o to o smarze chociaz wszystko z zmierza ku temu samemu Dokładnie: szybkie samochody, piękne kobiety - i świat jest cudowny Albo raczej w odwrotnej kolejności: najpierw piękna kobieta , potem szybkie auto i słońce zachodzące na horyzoncie
Adrenalina Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 szybkie kobiety i piękne samochody
Kimi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 szybkie kobiety i piękne samochody Szybkie kobiety? Nie. Jest takie powiedzenie: "Kobieta łatwa do zdobycia jest często trudna do zniesienia" Piękne samochody jak najbardziej
Adrenalina Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 a ja mam nawrot jesteśmy z Tobą
Kimi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 a ja mam nawrot Dobrze, że nie "zwrot" Będzie ok, wydobrzejesz
Seba_LDZ Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 trzeba wytrzymac no wyjscia nie ma a jutro :drunk: musze sie wykurowac
Adrenalina Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 trzeba wytrzymac no wyjscia nie ma a jutro :drunk: musze sie wykurowac
Kimi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 trzeba wytrzymac no wyjscia nie ma a jutro :drunk: musze sie wykurowac Alkoholiki
Adrenalina Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 trzeba wytrzymac no wyjscia nie ma a jutro :drunk: musze sie wykurowac Alkoholiki my? ...nieee
Kimi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 trzeba wytrzymac no wyjscia nie ma a jutro :drunk: musze sie wykurowac Alkoholiki my? ...nieee Eheś, jaaaasne... [br]Dopisany: 28 Październik 2010, 11:20_________________________________________________Seba, jak tam się czujesz? Lepiej? Czy lepiej nie mówić?
Seba_LDZ Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 nie no zyje zagoniony troche jestem ale za to mam kupe nowych dowcipow jak sie nazywaja mleczne zęby u murzyna ?? kiełki bambusa Nauczyciel pyta Jasia - Jasiu, gdzie jest Krym? - Na ciostku. Prosty człowiek, pierwszy raz w szpitalu, operacja, ścisła dieta, kroplówka trzy dni, potem kleik - dopadł go straszny głód. Wchodzi pielęgniarka i pyta: - Podać Panu kaczkę? - O tak, kochaniutka i od c**ja frytek! -Mamusiu, zobacz - biegam w kółeczko! -Zamknij się gówniarzu, bo ci drugą nogę przybiję do podłogi! Przychodzi facet do fryzjera: - Niech mnie pan tak krótko opierdoli. Fryzjer: - Ty c**ju! Co mówi świeżo upieczony magister uniwerku do drugiego świeżo upieczonego magistra uniwerku ? - Dwie zapiekanki proszę.
Seba_LDZ Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 ciostko i sie podobo
Seba_LDZ Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 :decayed: :decayed: Dwóch kolegów w pracy: -Ty stary, czy rozmawiasz z żoną po stosunku? -Jak zadzwoni, to czemu nie?!
Rekomendowane odpowiedzi