Kimi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 :decayed: :decayed: Dwóch kolegów w pracy: -Ty stary, czy rozmawiasz z żoną po stosunku? -Jak zadzwoni, to czemu nie?! Cholera, skąd znasz mojego kolegę z pracy i od kogo usłyszałeś o tej rozmowie? :polew:
Kimi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Jak je wprowadzą, ja wracam do szkoły
Adrenalina Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 jako nauczyciel wychowania fizycznego :polew:
Kimi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 jako nauczyciel wychowania fizycznego :polew: Jako nauczyciel wychowania seksualnego raczej :gwizdanie: Oczywiście zaliczenie przedmiotu - ustne. Oraz egzamin "praktyczny" na koniec semestru
Adrenalina Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 jako nauczyciel wychowania fizycznego :polew: Jako nauczyciel wychowania seksualnego raczej :gwizdanie: Oczywiście zaliczenie przedmiotu - ustne. Oraz egzamin "praktyczny" na koniec semestru ************************************************************
Kimi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 jako nauczyciel wychowania fizycznego :polew: Jako nauczyciel wychowania seksualnego raczej :gwizdanie: Oczywiście zaliczenie przedmiotu - ustne. Oraz egzamin "praktyczny" na koniec semestru ************************************************************ No co? Kartkówki mam im robić?
Adrenalina Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 jako nauczyciel wychowania fizycznego :polew: Jako nauczyciel wychowania seksualnego raczej :gwizdanie: Oczywiście zaliczenie przedmiotu - ustne. Oraz egzamin "praktyczny" na koniec semestru ************************************************************ No co? Kartkówki mam im robić? korepetycje face to face
Kimi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 No korepetycje to podstawa... Myślisz, że zadowoliłbym się tylko egzaminem raz na pół roku? [br]Dopisany: 28 Październik 2010, 13:54_________________________________________________Podręcznik do przedmiotu już też znalazłem: http://tinyurl.com/35dlxah
Adrenalina Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 No korepetycje to podstawa... Myślisz, że zadowoliłbym się tylko egzaminem raz na pół roku? [br]Dopisany: 28 Październik 2010, 13:54_________________________________________________Podręcznik do przedmiotu już też znalazłem: http://tinyurl.com/35dlxah :doh1:
Kimi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 "- Dziewczyny, zapisujemy temat lekcji: Temat: Przygotowanie deserów z owoców, bitej śmietany i siebie."
Seba_LDZ Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 :bicz3: :bicz3: :bicz3:
Kimi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 :bicz3: :bicz3: :bicz3: A to za co?
Adrenalina Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 PRZEPIS NA KOBIETĘ W OWOCACH. Składniki : 3 mango ½ arbuza 4 pomarańcze 1 ananas 4 kiwi ½ szklanki orzechów 3 truskawki 1 lampka wina białego wytrawnego 1 ponętna kobieta Sposób przyrządzenia : Kobietę postawić pod prysznicem i bardzo dokładnie oczyścić z przykrości dnia codziennego.W tym celu należy użyć delikatnej gąbeczki i pachnącego mydełka. Myjemy od góry do dołu delikatnymi okrężnymi ruchami, skórę należy gładzić, jakby była ze szczerego złota i baczyć by jej nie zarysować. Miejsca zaczerwienione natychmiast naprawić pocałunkami. Następnie należy ją dokładnie osuszyć, lekko przyciskając ręcznik w miejscach wilgotnych. W żadnym przypadku nie pocierać ręcznikiem. Tak przygotowaną kobietę należy ze spokojem unieść do góry i następnie przenieść do jadalni, powolutku położyć na stole. Na czas przygotowania dalszej części dania należy przykryć suchym ręcznikiem, aby nie ostygła. Dokładnie obrane mango należy pokroić w plasterki. Pomarańcze należy przekroić na pół. Ananasa dokładnie obrać z twardej skóry i pokroić w plastry grubości centymetra. Wydłubać miąższ arbuza. Połowę pokroić w drobne kosteczki, z drugiej połowy należy wycisnąć sok. Obrać kiwi i pokroić w kosteczki. Po przygotowaniu wszystkich składników należy starannie ubrać kobietę w następujący sposób. Szyję i piersi należy dokładnie obłożyć plasterkami mango. Na piersi należy położyć po jednym plasterku ananasa tak, aby brodawki znajdowały się dokładnie w środku owocu. Na brzuchu w przypadkowy sposób układamy kawałki arbuza i kawałki kiwi. Całość należy skropić sokiem z arbuza. Następnie starannie należy ułożyć truskawki. Jedną na pępuszku, jedną dokładnie między nóżkami i jedną na ustach. W przypadku, gdyby usta były spierzchnięte i suche (w tej fazie przygotowywania kobiety mają prawo być gorące i suche jak pustynia) należy wycisnąć na nie sok z połówki pomarańczy. Z pozostałych owoców wyciskamy sok i obficie skrapiamy całe ciało. Polewamy winem i na zakończenie wszystko posypujemy drobno zmielonymi orzechami. Następnie należy zgasić światło i w 4 punktach pomieszczenia zapalić świece. Gdy wszystko jest już gotowe, można przystąpić do smakowania dania. Owoce należy zjadać jeden po drugim dokładnie wylizując skórę z soku i wina, zaczynając od truskawki na ustach, posuwając się coraz niżej. W przypadku przegrzania kobiety należy na chwilę zaniechać wszystkich czynności, poza delikatnym masowaniem skóry w już oczyszczonych miejscach. Zwieńczeniem całej uczty jest zjedzenie ostatniej truskawki, pod którą znajdziemy deser w postaci gorącej, wilgotnej od pożądania różyczki, której płatki należy bardzo delikatnie masować językiem, lekko ssać, chwytać wargami do momentu całkowitego otwarcia.Uraczeni zostaniemy wtedy najsłodszym nektarem jaki można sobie tylko wyobrazić. Smacznego!
Adrenalina Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ...i co? dobra ze mnie uczennica
Kimi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ...i co? dobra ze mnie uczennica To się okaże... ...na egzaminie
Bartas Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs136.ash2/40135_165368396825986_100000584813418_443236_7481167_n.jpg looool
Adrenalina Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs136.ash2/40135_165368396825986_100000584813418_443236_7481167_n.jpg looool
Kimi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs136.ash2/40135_165368396825986_100000584813418_443236_7481167_n.jpg looool Widziałem to już na demotach kiedyś
Rekomendowane odpowiedzi