Adrenalina Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 dzisiaj miałam przyjemność porozmawiać z "panami policjantami" za przejście na czerwonym świetle gdyby nie mój urok osobisty skończyłoby się na 200 zł :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: my to się jednak mamy fajnie
Kimi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 dzisiaj miałam przyjemność porozmawiać z "panami policjantami" za przejście na czerwonym świetle gdyby nie mój urok osobisty skończyłoby się na 200 zł :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Matko Boska, 200 PLN?
kachnazgierz Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 200 na głupim przejściu - tylko dla pieszych, zapalane jak chce się przejść, szkoda mi było zatrzymywać kierowców i sobie przebiegłam jak sarenka [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 16:23_________________________________________________ a oni mnie od tyłu, ciach :!:
Kimi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 200 na głupim przejściu - tylko dla pieszych, zapalane jak chce się przejść, szkoda mi było zatrzymywać kierowców i sobie przebiegłam jak sarenka [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 16:23_________________________________________________ a oni mnie od tyłu, ciach :!: Od tyłu powiadasz.... No, no... :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 200 na głupim przejściu - tylko dla pieszych, zapalane jak chce się przejść, szkoda mi było zatrzymywać kierowców i sobie przebiegłam jak sarenka [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 16:23_________________________________________________ a oni mnie od tyłu, ciach :!: zoofile.... :gwizdanie: żeby tak sarenkę od tyłu ...
kachnazgierz Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 dziś piątunio a Miś zamiast wcześniej przyjechać to mi melduje, że będzie o 18 :wallbash: w takim razie idę pod kołderkę proszę się nie dziwić - nie spałam dzisiaj po nocy paaaaaaaaaaaaa
Kimi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Ja też zaraz zawijam w smary Mam kurna nadzieję, że dzisiaj wrócę do domu swoim autem.
Bartas Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 hard joke : Przychodzi 70-letnia baba do ginekologa. - Panie doktorze, mam okres... - W pani wieku to niemożliwe, co pani mówi! - Ale panie doktorze, cała moja bielizna jest poplamiona. Lekarz zafrasowany bierze staruszkę na badanie. Długo się przygląda... - I co panie doktorze? Okres? - Nie proszę pani, to rdza ze spirali.
Kimi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 hard joke : Przychodzi 70-letnia baba do ginekologa. - Panie doktorze, mam okres... - W pani wieku to niemożliwe, co pani mówi! - Ale panie doktorze, cała moja bielizna jest poplamiona. Lekarz zafrasowany bierze staruszkę na badanie. Długo się przygląda... - I co panie doktorze? Okres? - Nie proszę pani, to rdza ze spirali. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: O ja pier..... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 16:46_________________________________________________ Dobra, Panie i Pany. Czas zawijać w smary Miłego wieczorku
Adrenalina Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 wszytskim Kłysiu, mordo Ty moja gdzie żeś był jak Cie nie było?
MarianekZg Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 siemka - czyli że dłuższy weekend :naughty: :dance:
bartek1605 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 kto ma to ma :gwizdanie:
chriss Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Bartek fure poskładałeś [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 18:13_________________________________________________ siemka - czyli że dłuższy weekend :naughty: :dance: Halloween
Adrenalina Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 kto ma to ma :gwizdanie: trzeba się było uczyć :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Bartek czy przypadkiem nie opier...lałeś dziś na CB kogoś ok. godz. 11.30 róg Kolumny i Tomaszowskiej (od trupów piękne autaka wyzywałeś ) :polew: :mysli:[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 18:15_________________________________________________ kto ma to ma :gwizdanie: trzeba się było uczyć :gwizdanie: ja tylko po podstawówce ale ostatnio szczęście mam :polew:
Rekomendowane odpowiedzi