kachnazgierz Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 lepszego poety to my tu nie znajdziemy
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 :blink: hehehehe elegancko nie ma co jeszcze troche i bedziemy do Ciebie mowic cos w stylu Słowacki hehehhe
kachnazgierz Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Kimi, fajny avatarek - pasuje do Ciebie
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Kimi, fajny avatarek - pasuje do Ciebie Powiadasz?
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 nooo.... taki czarny.... Że ja niby jestem czarny? Czy mam "czarne" myśli?
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 nooo.... taki czarny.... hahahah rany olek czarny olek
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 chyba jakiś hymn A4 muszę wykminić;p
Adrenalina Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 DJ znowu wymiata ...[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 10:53_________________________________________________ chyba jakiś hymn A4 muszę wykminić;p no no... i będziecie spoty zaczynać uroczystym odśpiewaniem :polew:
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 chyba jakiś hymn A4 muszę wykminić;p "...marsz marsz Dąbrowski, na lawecie z autohausu do Polski..."
Bartas Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 i jeszcze na organkach popyli i normalnie.... nastepny co fora pomylil
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 DeeJay_Kill, czemu nie było Cię na dwóch ostatnich spotach?
kachnazgierz Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 nooo.... taki czarny.... Że ja niby jestem czarny? Czy mam "czarne" myśli? czarna oprawa, czarne włosy :naughty:
Adrenalina Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 nooo.... taki czarny.... Że ja niby jestem czarny? Czy mam "czarne" myśli? czarna oprawa, czarne włosy :naughty: czarny charakter
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 gdyż o drugim nie wiedziałem, a na pierwszym miałem rodzinną imprezę
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 nooo.... taki czarny.... Że ja niby jestem czarny? Czy mam "czarne" myśli? czarna oprawa, czarne włosy :naughty: Aaaale... ja nie mam czarnych włosów.... [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 11:10_________________________________________________ gdyż o drugim nie wiedziałem, a na pierwszym miałem rodzinną imprezę No peszek....
kachnazgierz Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 jak nie masz? masz nieważne co masz czarne a co nie, ważne, że pasuje dobra, spadam na rynek
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 jak nie masz? masz nieważne co masz czarne a co nie, ważne, że pasuje dobra, spadam na rynek [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 11:17_________________________________________________ nooo.... taki czarny.... Że ja niby jestem czarny? Czy mam "czarne" myśli? czarna oprawa, czarne włosy :naughty: czarny charakter Nie igra się z dzikimi kotami.... Bo może się to źle skończyć.... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi