Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 oj wiesz no nastepnym razem sie zrobi normalnie :pociesz: :pociesz:
MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 no ma ma ale lepiej jak bede sam i przyjada seme chlopy taki meski wieczor w stolicy :D :naughty: :naughty: :naughty: Kasiu mam nadzieję że nie przeoczyłaś tego postu swoimi pięknymi oczkami :polew: męski wieczór
Adrenalina Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 oj wiesz no nastepnym razem sie zrobi normalnie :pociesz: :pociesz: czyli dla samych babek ?
kachnazgierz Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 O nie ma mowy o żadnych pedalskich wieczorkach :bicz3: Nie chielibyście jakiś miłych atrakcji :?: :naughty: :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 O nie ma mowy o żadnych pedalskich wieczorkach :bicz3: Nie chielibyście jakiś miłych atrakcji :?: :naughty: :gwizdanie: oj obawiam sie że i tak będą ...i tym bardziej nie powinno nas tam być... :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 przedstawcie program artystyczny a my się zastanowimy
kachnazgierz Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 miłych atrakcji: znaczy się w naszym towarzystwie :decayed:
MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 O nie ma mowy o żadnych pedalskich wieczorkach :bicz3: Nie chielibyście jakiś miłych atrakcji :?: :naughty: :gwizdanie: oj obawiam sie że i tak będą ...i tym bardziej nie powinno nas tam być... :gwizdanie: Basia ja Ci wleję jednego bo bardzo dobrze godosz dziołcho :> :>
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 spoko spoko juz w stolicy nie brakuje atrakcji ja tam znaczy nie wiem koledzy opowiadali
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 spoko spoko juz w stolicy nie brakuje atrakcji ja tam znaczy nie wiem koledzy opowiadali Ta, jaaasne... Cicha woda
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 koledzy... powiadasz.... Standardowa ściema... [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 21:17_________________________________________________Też tak zawsze mówię....
kachnazgierz Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 MISIEK, fajny avatarek , szkoda że to nie ja jestem [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 21:18_________________________________________________ Kimi nie stresuj się jakoś się zgadamy przeżyłem tyle to przeżyję jeszcze trochę. Tak serio to mogę nawet podjechać jutro wieczorkiem do ciebie i ją załadujemy na parkingu (załadujemy czytaj ) :polew: :polew: Sam se takie ładowanie rób... Nie no, a serio - przecież możesz wejść na jakąs kawkę, nie? Co prawda ciasne mieszkanie mam, ale małżonka się chyba nie obrazi... TYLKO CIIII !!!! Ani słowa o tym, co wypisuję na forum... Czuję się zaproszona chyba pogadamy sobie z twoją żonką ... o ... mężczyznach .... :wink4:
MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 MISIEK, fajny avatarek , szkoda że to nie ja jestem MISIEK, fajny avatarek , szkoda że to nie ja jestem daj odsapnąć chwilkę :polew:[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 21:23_________________________________________________ MISIEK, fajny avatarek , szkoda że to nie ja jestem [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 21:18_________________________________________________ Kimi nie stresuj się jakoś się zgadamy przeżyłem tyle to przeżyję jeszcze trochę. Tak serio to mogę nawet podjechać jutro wieczorkiem do ciebie i ją załadujemy na parkingu (załadujemy czytaj ) :polew: :polew: Sam se takie ładowanie rób... Nie no, a serio - przecież możesz wejść na jakąs kawkę, nie? Co prawda ciasne mieszkanie mam, ale małżonka się chyba nie obrazi... TYLKO CIIII !!!! Ani słowa o tym, co wypisuję na forum... Czuję się zaproszona chyba pogadamy sobie z twoją żonką ... o ... mężczyznach .... :wink4: chyba że na parking zapodać Etkę - bo tam będziemy działać
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 hahahah spoko spoko [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 21:24_________________________________________________znikam na jakies 30 minutek ale wroce tu jeszcze ide po whiskey
MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 ale czuję że impra u Seby będzie udana
kachnazgierz Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 seba, przygotuj drugą butelkę whiskey bo przyda ci się - zaraz TOP MODEL
Adrenalina Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 ale czuję że impra u Seby będzie udana aaaa to Kimi chyba, tak po kolorze domniemam :polew:
kachnazgierz Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 MISIEK, ZNAJĄC CIEBIE TO NA PEWNO, TYLKO ŻEBYŚ ZDĄŻYŁ DO ...KIBLA :polew: :polew:
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 MISIEK, fajny avatarek , szkoda że to nie ja jestem [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 21:18_________________________________________________ Kimi nie stresuj się jakoś się zgadamy przeżyłem tyle to przeżyję jeszcze trochę. Tak serio to mogę nawet podjechać jutro wieczorkiem do ciebie i ją załadujemy na parkingu (załadujemy czytaj ) :polew: :polew: Sam se takie ładowanie rób... Nie no, a serio - przecież możesz wejść na jakąs kawkę, nie? Co prawda ciasne mieszkanie mam, ale małżonka się chyba nie obrazi... TYLKO CIIII !!!! Ani słowa o tym, co wypisuję na forum... Czuję się zaproszona chyba pogadamy sobie z twoją żonką ... o ... mężczyznach .... :wink4: Zapraszam, tylko zabierzcie Adasia, to się pobawią z Nikolą W doktora... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi