bartek1605 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 jak mi się dzisiaj nic nie chce
Adrenalina Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 jak mi się dzisiaj nic nie chce a gdzie Twoja doopa ?
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Wiecie co...Skoro już tematy kulinarne poruszyliśmy - wszamałbym teraz taki soczysty stek wołowy i popił to czerwonym winem...Hiszpańskim. Zdrowie za marzenia! :gwizdanie: BTW - jakiś spot jutro?
Adrenalina Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Wiecie co...Skoro już tematy kulinarne poruszyliśmy - wszamałbym teraz taki soczysty stek wołowy i popił to czerwonym winem...Hiszpańskim. Zdrowie za marzenia! :gwizdanie: BTW - jakiś spot jutro? :slina: ale narobiłeś ... :bicz3: [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 00:07_________________________________________________ ma wolny wieczór zamknąłeś klapę bagażnika? :polew:
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Tak, myslę, że ADA to dobre imię Zdrobnienie od ADRianna
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 podrzucę link - jak ktoś zna Above&Beyonde, to polubi:) Taki mój mały cover - zapraszam do słuchania :gwizdanie: http://www.4shared.com/audio/KmLdOtWZ/Dj_Kill_-_Air.html
bartek1605 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 ma wolny wieczór zamknąłeś klapę bagażnika? :polew: zasłużyła na jazde na tylnej kanapie
Adrenalina Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 ja spadam .... trzymajcie się Chłopczyki i spokojnej niedzieli
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 hmm spot jutro hmmm ja szczerze powiem ze nei wiem jeszcze o ktorej bede zawijal ale takiego steka to tez bym przytulil a tymczasem nowe piwko niestety ostatnie otworzylem :/
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 http://www.e-zyczenia.pl/znaczenie-imion/adrianna PODSUMOWANIE: Oto osoby godne podziwu, ale ich towarzysze muszą mieć wyjątkowy charakter i wytrzymałość, aby za bardzo się nie pokłuć! Przypomnijmy, że ich totemem roślinnym jest waleriana, ziele powodujące u kotów rodzaj zamroczenia. A więc "kocury", strzeżcie się! [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 00:15_________________________________________________ ja spadam .... trzymajcie się Chłopczyki i spokojnej niedzieli
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Kimi - uwierz mi, że przynajmniej kilka z imion na imienniku ma powtórzone opisy;p
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Kimi - uwierz mi, że przynajmniej kilka z imion na imienniku ma powtórzone opisy;p Wierzę, wierzę, ale patrz, jaki zbieg okoliczności Dobra, mi pasi - moja Audiczka ma imię A teraz wybaczcie, ale idę oglądać drugą część Cranka Miłej nocki, Chopaki
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 podrzucę link - jak ktoś zna Above&Beyonde, to polubi:) Taki mój mały cover - zapraszam do słuchania :gwizdanie: http://www.4shared.com/audio/KmLdOtWZ/Dj_Kill_-_Air.html o Panie szacuken naprawde nie jest to typ muzyki ktory ja preferuje ale jak zroibles to samemu ladnie to jestem pelen podziwu ja spadam .... trzymajcie się Chłopczyki i spokojnej niedzieli papaty
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 yamahę muszę opanować, to wyjdzie coś lepszego, a ten cover to robiony w 2h, więc rewelacji nie będzie;)
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 heheh no pieknie ja kiedys chailem trzaskac w magic music makerze w ejay bylem miszczem ale tak jakos przeroslo mnie to wszystko
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Picie mi się skończyło, a nie odpakowuję kolejnego browara, bo tacie przedwczoraj "pożyczyłem" i już dwa razy odkupowałem
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 hehe no ja wlasnie tez dopielm i nie mam ju koncepcj skad wziasc wiecej :/ ehhh a myslalem ze starczy prawie jak tutaj
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Myślałem, że w kimono poszedłeś;p Ja tam dużo piwa nie piję, bo niestety trzeba często wstawać od stołu...lepsza czysta;)
Rekomendowane odpowiedzi