Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 duzo a4 jest w Łodzi ktorych właściciela sa na forum No właśnie chyba "nie bałdzo" Tak naprawdę, to na forum tutaj regularnie przewija się moze z 15 osób, z czego dwie dziewczyny są z Krakowa i Katowic
chriss Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 to co chłopaki spocimy sie dziś koło 15 na Manu
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Chyba doopa z tego będzie - za dużo potencjalnych punktów wyje....a się : Ubuntu, VirtualBox, 7 Ultimate jakaś wersja RC... [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 12:04_________________________________________________ to co chłopaki spocimy sie dziś koło 15 na Manu Ja mogę ewentualnie ok. 18 dopiero...
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 druga pierwsza jest prawie s ktora ma rem1k
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 no ja niestety odpadam bo jak mowilem nie mam auta i w warszawie jestem do 19, ale jak juz bede mial auto napewno sie odezwe i moze wtedy uda sie cos zorganizować. Dobra biegne na uczelnie odezwe sie wieczorem. Pozdrawiam
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 druga pierwsza jest prawie s ktora ma rem1k Nie miałem przyjemności jeszcze poznać [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 12:08_________________________________________________ no ja niestety odpadam bo jak mowilem nie mam auta i w warszawie jestem do 19, ale jak juz bede mial auto napewno sie odezwe i moze wtedy uda sie cos zorganizować. Dobra biegne na uczelnie odezwe sie wieczorem. Pozdrawiam Powodzonka
Adrenalina Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 waśnie wstałam ale pochmurny dzionek :gwizdanie: jak tam?
chriss Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 waśnie wstałam ale pochmurny dzionek :gwizdanie: jak tam? u nas pogodny
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Siema Basiu, U nas też to samo za oknem A generalnie - gitara [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 12:11_________________________________________________chriss, gdzie Ty widzisz "pogodnie" ? Nie wiem, co bierzesz, ale zmień dilera...
chriss Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 u mnie nie pada więc jest pogodnie,w porównaniu do poprzednich dni [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 12:16_________________________________________________a kto mi kox ostatnio dostarczal przyznaj sie
Adrenalina Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Kimi, jak tam Adzia 2 ? bo mi się osobiście nie podobalo :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Kimi, jak tam Adzia 2 ? bo mi się osobiście nie podobalo :gwizdanie: Tru. KUPA do kwadratu. Nawet nie obejrzałem do końca.
Adrenalina Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Kimi, jak tam Adzia 2 ? bo mi się osobiście nie podobalo :gwizdanie: Tru. KUPA do kwadratu. Nawet nie obejrzałem do końca. jest strasznie zakrecona [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 12:28_________________________________________________ :hi:
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Chyba najgorszy film ze Stathamem, jaki widziałem Beznadzieja.
zlota1977 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Chyba najgorszy film ze Stathamem, jaki widziałem Beznadzieja. wystarczy że on gra i trzeba zobaczyć :yeee: dzień dobry Łódz i Katowice
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Chyba najgorszy film ze Stathamem, jaki widziałem Beznadzieja. wystarczy że on gra i trzeba zobaczyć :yeee: dzień dobty Łódz i Katowice Witam Kraków [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 12:40_________________________________________________Właśnie wyjrzałem przez okno i na przedniej szybie mam wielkie, ptasie kupsko
Rekomendowane odpowiedzi