Adrenalina Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Chyba najgorszy film ze Stathamem, jaki widziałem Beznadzieja. wystarczy że on gra i trzeba zobaczyć :yeee: dzień dobty Łódz i Katowice Witam Kraków [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 12:40_________________________________________________Właśnie wyjrzałem przez okno i na przedniej szybie mam wielkie, ptasie kupsko [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 13:13_________________________________________________siema Kraków u Was też taka padaka za oknem?
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 siema Kraków hi u Was też taka padaka za oknem? cool1 Nie inaczej.... No ale to w końcu listopad, cieszę się, że nie ma sniegu przynajmniej
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 Witaj SEba dalej się czaisz... heheh troszke
Adrenalina Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 siema Kraków hi u Was też taka padaka za oknem? cool1 Nie inaczej.... No ale to w końcu listopad, cieszę się, że nie ma sniegu przynajmniej a Ty co z Krakowem masz wspólnego?
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Dobry;) Ktoś napisał, że spocik o 15 - aktualne?
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 siema Kraków hi u Was też taka padaka za oknem? cool1 Nie inaczej.... No ale to w końcu listopad, cieszę się, że nie ma sniegu przynajmniej a Ty co z Krakowem masz wspólnego? Eee, no widzisz... Źle zrozumiałem: że witasz Kraków, a o pogodę pytasz wszystkich To się nazywa "nadinterpretacja" czy jakoś tak
MarianekZg Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Heloł ewrybady :polew: :hi:[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 14:36_________________________________________________Kimi widzę że Crank do ciebie nie przemówił dla mnie
kachnazgierz Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: więcej nie pije :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
MarianekZg Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: więcej nie pije :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: a prosiłem :polew: ale NIE bo ty wiesz lepiej :polew: :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: więcej nie pije :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: ...Ale mniej też nie
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: więcej nie pije :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Każdy tak mówi
MarianekZg Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Adrenalina Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: więcej nie pije :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :polew: też tak zawsze mówię
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Ale przynajmniej próbowałeś To do Mario, o tych lampach
Adrenalina Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Ale przynajmniej próbowałeś To do Mario, o tych lampach marne pocieszenie :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Ale przynajmniej próbowałeś To do Mario, o tych lampach marne pocieszenie :gwizdanie: Taaa.... Coś o tym wiem, też często próbuję, a wielki ch.... z tego.
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Mario - czytałeś w dziale Warsztat, żeby nasmarować gęsto wazeliną pokrętła od regulacji wysokości reflektorów? Trzeba tego spróbować i do tego wywiercić małą dziurkę od dołu - powinno pomóc.
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 A ja nie mogłem dzisiaj ogarnąć klimy Zaczęły mi parować szyby, bo padało, i za cholerę nie wiedziałem, jak i co ustawić, no mówię Wam, cyrk... W pewnym momencie to już tak zaparowały, że czułem się jak w Maluchu [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 16:18_________________________________________________Dobrze, że chriss podesłał mi linka do instrukcji obsługi, to się "doszkolę", bo normalnie wstyd Ale tak to jest, jak się nigdy nie miało auta z klimą.... :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 A ja nie mogłem dzisiaj ogarnąć klimy Zaczęły mi parować szyby, bo padało, i za cholerę nie wiedziałem, jak i co ustawić, no mówię Wam, cyrk... W pewnym momencie to już tak zaparowały, że czułem się jak w Maluchu u mnie jest taki magiczny przycisk z kreseczkami i po kilku sekundach szyby czysciutkie
Rekomendowane odpowiedzi