Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mr Spam jak zwykle czuwa :decayed: Zdrowie :drunk:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

blisko :tongue4:

jak to ?? ;( ;( ;(

Mr Spam jak zwykle czuwa :decayed: Zdrowie :drunk:

noooooooooooooooo PYK

Opublikowano

Lądek Zdrój 1500 km od Krakowa?

Chyba przez Wiedeń to liczyłeś :polew:

A poza tym, nie mam takiego miasta, jak Lądek Zdrój; mam Londyn, Lizbonę, ale Lądek Zdrój? :mysli:

Opublikowano

Mówcie, co chcecie, ale ja bym chętnie pojechał np. Hiszpania... :gwizdanie:

Opublikowano

bylem :) Barcelona , Costa Brava ... i takie tam ...

powiem tylko ze jak ktos nie byl to wypas ....

sagrada familia mnie osobiscie zszokowala ... to jest po prostu niesamowite...

pozatym ich imprezki ... salsa ... kobiety ... wino ... serweza ... :D

och duzo by opowiadac ...

Opublikowano

bylem :) Barcelona , Costa Brava ... i takie tam ...

powiem tylko ze jak ktos nie byl to wypas ....

sagrada familia mnie osobiscie zszokowala ... to jest po prostu niesamowite...

pozatym ich imprezki ... salsa ... kobiety ... wino ... serweza ... :D

och duzo by opowiadac ...

Poopowiadaj o kobietach... :slina:

Opublikowano

Ja byłem w Portugalii i powiem Wam, że... Warto :decayed: (mam na myśli oczywiście "męskie atrakcje")

Opublikowano

no o hiszpani powiem to samo to jak one tancza jest po prostu niesamowite

kosmiczne i wogole ja bylem ojebany ... nie sadzilem nawet ze tak mozna sie ruszac .... widziales jak rusza sie shakira??

no to masz i pomysl ... mastersztyk ... Barcelona i klub negro cate oile dobrze pamietam ... piekna sprawa :D

Opublikowano

no o hiszpani powiem to samo to jak one tancza jest po prostu niesamowite

kosmiczne i wogole ja bylem ojebany ... nie sadzilem nawet ze tak mozna sie ruszac .... widziales jak rusza sie shakira??

no to masz i pomysl ... mastersztyk ... Barcelona i klub negro cate oile dobrze pamietam ... piekna sprawa :D

O ja jebe... :slina:

Opublikowano

Kimi powiem Ci tak ... hipnotyzuja cialem... powaznie szok ... nawet w zadnym stripklubie nie widzialem czegos takiego jak na zwyklej imprezie ...

nie mowie ze sie rozbieraly tylko jak sie ruszaly ... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 22:51_________________________________________________bez kitu nie da sie opanowac :):slina: :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

Kimi powiem Ci tak ... hipnotyzuja cialem... powaznie szok ... nawet w zadnym stripklubie nie widzialem czegos takiego jak na zwyklej imprezie ...

nie mowie ze sie rozbieraly tylko jak sie ruszaly ... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 22:51_________________________________________________bez kitu nie da sie opanowac :):slina: :slina: :slina: :slina:

O ja jebe... :slina:

Opublikowano

hmmm moze poszukam bo chyba to nagrywalem :) bylismy na kursie salsy :D staryyyyyyyyyyyy :D

ja nie wiedzialem nawet ze tak mozna :P tzn wiesz dotykac inne obce tu i uwdzie a to w koncu taniec tylko ;)

pomijam ze ruszam sie w salsie jak robot :P hehehehe a oni kurde plywaja piekna sprawa ... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 22:56_________________________________________________#@$#@$#@$#@$ sam sie nakrecilem normalnie :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

hmmm moze poszukam bo chyba to nagrywalem :) bylismy na kursie salsy :D staryyyyyyyyyyyy :D

ja nie wiedzialem nawet ze tak mozna :P tzn wiesz dotykac inne obce tu i uwdzie a to w koncu taniec tylko ;)

pomijam ze ruszam sie w salsie jak robot :P hehehehe a oni kurde plywaja piekna sprawa ...

:slina: :slina: :slina:

Opublikowano

Seba, możesz już nie kontynuować? Ja byłem w zwykłym klubie Mercado i aż tak się nie ruszały, aczkolwiek widać, że mają to we krwi;)

Opublikowano

Seba, możesz już nie kontynuować? Ja byłem w zwykłym klubie Mercado i aż tak się nie ruszały, aczkolwiek widać, że mają to we krwi;)

Ja już jestem nabuzowany myślą o takich gorących Hiszpankach... :slina: :slina:

Opublikowano

To w takim razie dogadujmy się już teraz :decayed: Kto jest chętny na męski wyjazd do Hiszpanii? :evil:

Opublikowano

To w takim razie dogadujmy się już teraz :decayed: Kto jest chętny na męski wyjazd do Hiszpanii? :evil:

Ja ! JA ! JAAA !!! :kox: :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 23:19_________________________________________________

Tylko muszę najpierw zlikwidować żonę... :disgust:

Opublikowano

Jak to mawiał Jurek Killer... "pomyślimy" :naughty:

Opublikowano

hahaha ja sie pisze Kimi moge pomoc :P mnie juz znaja wiec nawet sygnalami nie rusza :P:kox::naughty::decayed:[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 23:23_________________________________________________huh ale Barcelona ... rox ... :D i plaza ... i gole cycki wszedzie ... ehhh dobra Bartku juz nic nie mowie :D:P

takze tego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

czyli, że co :mysli: kopcenie non stop :kox: