DeeJay_Kill Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Mr Spam jak zwykle czuwa Zdrowie
Seba_LDZ Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 blisko jak to ?? ;( ;( ;( Mr Spam jak zwykle czuwa Zdrowie noooooooooooooooo PYK
Kimi Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Lądek Zdrój 1500 km od Krakowa? Chyba przez Wiedeń to liczyłeś A poza tym, nie mam takiego miasta, jak Lądek Zdrój; mam Londyn, Lizbonę, ale Lądek Zdrój?
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Mówcie, co chcecie, ale ja bym chętnie pojechał np. Hiszpania... :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Mówcie, co chcecie, ale ja bym chętnie pojechał np. Hiszpania... :gwizdanie: bylem Barcelona , Costa Brava ... i takie tam ... powiem tylko ze jak ktos nie byl to wypas .... sagrada familia mnie osobiscie zszokowala ... to jest po prostu niesamowite... pozatym ich imprezki ... salsa ... kobiety ... wino ... serweza ... och duzo by opowiadac ...
Kimi Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Mówcie, co chcecie, ale ja bym chętnie pojechał np. Hiszpania... :gwizdanie: bylem Barcelona , Costa Brava ... i takie tam ... powiem tylko ze jak ktos nie byl to wypas .... sagrada familia mnie osobiscie zszokowala ... to jest po prostu niesamowite... pozatym ich imprezki ... salsa ... kobiety ... wino ... serweza ... och duzo by opowiadac ... Poopowiadaj o kobietach...
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ja byłem w Portugalii i powiem Wam, że... Warto (mam na myśli oczywiście "męskie atrakcje")
Seba_LDZ Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 no o hiszpani powiem to samo to jak one tancza jest po prostu niesamowite kosmiczne i wogole ja bylem ojebany ... nie sadzilem nawet ze tak mozna sie ruszac .... widziales jak rusza sie shakira?? no to masz i pomysl ... mastersztyk ... Barcelona i klub negro cate oile dobrze pamietam ... piekna sprawa
Kimi Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no o hiszpani powiem to samo to jak one tancza jest po prostu niesamowite kosmiczne i wogole ja bylem ojebany ... nie sadzilem nawet ze tak mozna sie ruszac .... widziales jak rusza sie shakira?? no to masz i pomysl ... mastersztyk ... Barcelona i klub negro cate oile dobrze pamietam ... piekna sprawa O ja jebe...
Seba_LDZ Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Kimi powiem Ci tak ... hipnotyzuja cialem... powaznie szok ... nawet w zadnym stripklubie nie widzialem czegos takiego jak na zwyklej imprezie ... nie mowie ze sie rozbieraly tylko jak sie ruszaly ... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 22:51_________________________________________________bez kitu nie da sie opanowac :slina: :slina:
Kimi Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Kimi powiem Ci tak ... hipnotyzuja cialem... powaznie szok ... nawet w zadnym stripklubie nie widzialem czegos takiego jak na zwyklej imprezie ... nie mowie ze sie rozbieraly tylko jak sie ruszaly ... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 22:51_________________________________________________bez kitu nie da sie opanowac :slina: :slina: O ja jebe...
Seba_LDZ Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 hmmm moze poszukam bo chyba to nagrywalem bylismy na kursie salsy staryyyyyyyyyyyy ja nie wiedzialem nawet ze tak mozna tzn wiesz dotykac inne obce tu i uwdzie a to w koncu taniec tylko pomijam ze ruszam sie w salsie jak robot hehehehe a oni kurde plywaja piekna sprawa ... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 22:56_________________________________________________#@$#@$#@$#@$ sam sie nakrecilem normalnie :decayed:
Kimi Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 hmmm moze poszukam bo chyba to nagrywalem bylismy na kursie salsy staryyyyyyyyyyyy ja nie wiedzialem nawet ze tak mozna tzn wiesz dotykac inne obce tu i uwdzie a to w koncu taniec tylko pomijam ze ruszam sie w salsie jak robot hehehehe a oni kurde plywaja piekna sprawa ... :slina:
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Seba, możesz już nie kontynuować? Ja byłem w zwykłym klubie Mercado i aż tak się nie ruszały, aczkolwiek widać, że mają to we krwi;)
Kimi Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Seba, możesz już nie kontynuować? Ja byłem w zwykłym klubie Mercado i aż tak się nie ruszały, aczkolwiek widać, że mają to we krwi;) Ja już jestem nabuzowany myślą o takich gorących Hiszpankach... :slina:
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 To w takim razie dogadujmy się już teraz Kto jest chętny na męski wyjazd do Hiszpanii?
Kimi Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 To w takim razie dogadujmy się już teraz Kto jest chętny na męski wyjazd do Hiszpanii? Ja ! JA ! JAAA !!! :kox: :kox:[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 23:19_________________________________________________ Tylko muszę najpierw zlikwidować żonę...
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Jak to mawiał Jurek Killer... "pomyślimy"
Seba_LDZ Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 hahaha ja sie pisze Kimi moge pomoc mnie juz znaja wiec nawet sygnalami nie rusza [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 23:23_________________________________________________huh ale Barcelona ... rox ... i plaza ... i gole cycki wszedzie ... ehhh dobra Bartku juz nic nie mowie takze tego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 czyli, że co kopcenie non stop
Rekomendowane odpowiedzi