Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 ale stronka 1111 :decayed:
Kimi Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 hehehe Albo: cztery "laski" = lachonarium "Rwij lachona, rwij... czekasz, aż się lachon zestarzeje? " [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 12:47_________________________________________________Kabaret Moralnego Niepokoju - Jak Wyrywać Lachony cz.1 Jak sie wyrywa lachony 2/2 Kabaret moralnego niepokoju
Adrenalina Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 "zapamiętaj to imię bejbe, bo niedługo będziesz je krzyczeć..."
Kimi Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Niewyjęci są KMN to chyba najlepszy polski kabaret. Górski mnie rozwalał zawsze
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 znaczy heheh dobrze to zabrzmialo jest sąsiadem po prostu [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 13:05_________________________________________________i juz nikogo nie ma ;(
Kimi Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 ...ale pracuję nad PKB Jeszcze zjeby dostałem za siedzenie na forum...
Adrenalina Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 ...ale pracuję nad PKB Jeszcze zjeby dostałem za siedzenie na forum... czyżby Seba już dzwonił?
Kimi Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 ...ale pracuję nad PKB Jeszcze zjeby dostałem za siedzenie na forum... czyżby Seba już dzwonił? Nie, dałem się zaskoczyć... Mam słuchawki w uszach...
Adrenalina Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 ...ale pracuję nad PKB Jeszcze zjeby dostałem za siedzenie na forum... czyżby Seba już dzwonił? Nie, dałem się zaskoczyć... Mam słuchawki w uszach... nie dobrze jak dziki kot traci czujność
Kimi Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 ...ale pracuję nad PKB Jeszcze zjeby dostałem za siedzenie na forum... czyżby Seba już dzwonił? Nie, dałem się zaskoczyć... Mam słuchawki w uszach... nie dobrze jak dziki kot traci czujność To jest klęska, a nie tylko "niedobrze"...
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :>
kachnazgierz Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 :hi: zbiórka kaski jak najbardziej :>tylko broń boże maskotek, wiem coś na ten temat, u nas na oddziale jest ful i dzieciaki nie chcą się tym bawić, proponowałabym coś bardziej edukacyjnego : gry, klocki itp... spadam jestem w pracy :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi