Kimi Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 ja taka nie jestem Taaa... Po tym co zobaczyłem w Twojej odpowiedzi na post rkwona - śmiem wątpić...
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 do mnie nikt nie mowi rkwon :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 do mnie nikt nie mowi rkwon :gwizdanie: Oj się czepiasz
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Pany nie będzie ktoś przypadkiem przelatywał w ciągu godziny przez Zgierz ?????? Sprawę mam :wink4:
Kimi Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Pany nie będzie ktoś przypadkiem przelatywał w ciągu godziny przez Zgierz ?????? Sprawę mam :wink4: Zresztą, już "cykam"
zlota1977 Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 ja taka nie jestem Taaa... Po tym co zobaczyłem w Twojej odpowiedzi na post rkwona - śmiem wątpić... pozory mylą
Kimi Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 ja taka nie jestem Taaa... Po tym co zobaczyłem w Twojej odpowiedzi na post rkwona - śmiem wątpić... pozory mylą No, wiesz, w przypadku kobiety wszystko jest możliwe, więc na razie uwierzę Ci na słowo....
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Czyli nikt mi nie pomoże :( szkoda :confused4:
Kimi Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Czyli nikt mi nie pomoże :( szkoda :confused4: Mario, kurczę, pół godziny wcześniej i bym pojechał. A tak - już za dużo wypiłem.
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Czyli nikt mi nie pomoże :( szkoda :confused4: Mario, kurczę, pół godziny wcześniej i bym pojechał. A tak - już za dużo wypiłem. Dobra dam jakoś radę :good: Tak wielką ochotę nabrałem na jakiś dobry browar a nic nie kupiłem f*ck :wallbash: Będę musiał iść sam :wallbash: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 19:54_________________________________________________a juz mialem z warszawy leciec :kox: :kox:
Kimi Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Ja pier.... to Ty piwo chciałeś? A ja myślałem, że się coś stało....
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Ja pier.... to Ty piwo chciałeś? A ja myślałem, że się coś stało.... Ja pier............ no stało się - nic sobie nie kupiłem :wallbash: :polew: ale jestem uratowany Pani Kasia ma schowaną żubrówką i sok jabłkowy to walne to a później sypnę się do sklepu :wink4:
zlota1977 Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 to już jest ALKOHOLIZM kolego ze Zgierza!!!!!!!!!
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 eee tam to sie nazywa degustator
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Ja pier.... to Ty piwo chciałeś? A ja myślałem, że się coś stało.... Kimi ale dziękuję za twoje zaangażowanie chęć pomocy :wink4:
Kimi Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Ja pier.... to Ty piwo chciałeś? A ja myślałem, że się coś stało.... Kimi ale dziękuję za twoje zaangażowanie chęć pomocy :wink4: Wiesz, życzę Tobie, Kasi, Madzi i Adasiowi, żeby nigdy jakaś pomoc nie była potrzebna.
Rekomendowane odpowiedzi