Kimi Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Dobra, bez jaj, bo jak kiedyś zostawię kompa "bez opieki" i moja Szanowna Małżonka zerknie na ekran i zobaczy takie teksty, to najpierw przez balkon poleci komp, potem moje rzeczy, a na końcu ja
MarianekZg Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Kimi nie przesadzaj - nie będzie tak źle :cool1:
Kimi Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Kimi nie przesadzaj - nie będzie tak źle :cool1: Mówisz? Że kompa oszczędzi?
MarianekZg Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Kimi nie przesadzaj - nie będzie tak źle :cool1: Mówisz? Że kompa oszczędzi? przede wszystkim a później podszyje się pod ciebie i będzie klikała w twoim imieniu czekając na efekty :kox: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Kimi nie przesadzaj - nie będzie tak źle :cool1: Mówisz? Że kompa oszczędzi? przede wszystkim a później podszyje się pod ciebie i będzie klikała w twoim imieniu czekając na efekty :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: Dobra, to ustalmy jakiś znak rozpoznawczy, że ja to ja, ok? Na przykład, moja żona nigdy nie napisałaby, że lubi foczki. Więc jak się ktoś zapyta, czy lubię foczki, a odpowiedź będzie - "nie lubię" albo "co to za głupie pytanie?" - to znaczy, że to nie ja. [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 16:06_________________________________________________ Dobra, ja lecę. Miłego popołudnia I ciiii! Ani słowa...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Opublikowano 10 Listopada 2010 heheh ten jaki szybki obstawiam ze najpierw Ty wylecisz
MarianekZg Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 kurcze położyłem się na chwileczkę :gwizdanie: a ty ino myk i już 18.20 :shocked:
Seba_LDZ Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Opublikowano 10 Listopada 2010 hehehe no no leci kabarecik Pykasz dzisiaj Mario ??
MarianekZg Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 hehehe no no leci kabarecik Pykasz dzisiaj Mario ?? chorego się pytają :polew: jasne że pykam :good:
Seba_LDZ Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Opublikowano 10 Listopada 2010 no dobra to ja lece na silownie troche na saune i wroce i moge pykac pozatym musze kupic cos bo nie mam co pykac jeszcze takze jakos kolo 21ej bede ok ?? wytrzymasz ?? tzn mozesz pykac tylko doczekaj
MarianekZg Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 no dobra to ja lece na silownie troche na saune i wroce i moge pykac pozatym musze kupic cos bo nie mam co pykac jeszcze takze jakos kolo 21ej bede ok ?? wytrzymasz ?? tzn mozesz pykac tylko doczekaj :polew: no mnie też troszkę nie było - byłem w sklepie wytrzymam wytrzymam no i doczekam :polew: :polew: [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 20:08_________________________________________________a propos siłki i sauny to też bym troszkę pochodził tylko tak trochę nie ma vervy samemu :confused4:
Seba_LDZ Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Opublikowano 10 Listopada 2010 jestem jeszcze szybka kapiel i ....
MarianekZg Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 no to gitez majonez właśnie patrzyłem w nacie na "RENIFERU" :polew: :polew: [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 20:47_________________________________________________no to co Pykniemy :?: :?: :?: tylko żeby egzotyka pytania was nie powaliła :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Opublikowano 10 Listopada 2010 hehehe no no PYK wykapany wypachniony ogolony oliwka natarty moge isc na wieczory panienskie tanczyc :polew: :polew:
bartek1605 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 pany a jakby się chętni znaleźli to można by troche po hali polatać :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ...to z Kasią jeszcze by mi się tak odchudziła i co :shocked: musiał bym szukać nowej :dance: :drool: :drool: żonki :polew:[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 20:56_________________________________________________ pany a jakby się chętni znaleźli to można by troche po hali polatać :gwizdanie: jeśli było by to regularnie to ja naprawdę :good:[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 20:57_________________________________________________A Kimi tam wyrywa foczki :gwizdanie: :gwizdanie:
kachnazgierz Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ...to z Kasią jeszcze by mi się tak odchudziła i co :shocked: musiał bym szukać nowej :dance: :drool: :drool: żonki :polew: Kasia ma chory kręgosłup i nie może się zbytnio wysilać, chyba że leżeć i pachnieć ... :tongue4:
bartek1605 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 wszystko zależy od liczby chętnych
kachnazgierz Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 hehehe no no PYK wykapany wypachniony ogolony oliwka natarty moge isc na wieczory panienskie tanczyc :polew: :polew: jaaaaaaaaaa, chciałabym dotknąć
Rekomendowane odpowiedzi