Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...to z Kasią :wink4:

jeszcze by mi się tak odchudziła i co :shocked: :shocked: musiał bym szukać nowej :dance: :dance: :drool: :drool: żonki :polew: :polew:

Kasia ma chory kręgosłup i nie może się zbytnio wysilać, chyba że leżeć i pachnieć ... :tongue4: :tongue4: :tongue4:

to tez jest sztuka :D ... :D

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

...to z Kasią :wink4:

jeszcze by mi się tak odchudziła i co :shocked: :shocked: musiał bym szukać nowej :dance: :dance: :drool: :drool: żonki :polew: :polew:

Kasia ma chory kręgosłup i nie może się zbytnio wysilać, chyba że leżeć i pachnieć ... :tongue4: :tongue4: :tongue4:

leżeć i pachnieć to możesz na łóżeczku obok męża :bicz3: :bicz3: :bicz3: tylko i wyłącznie :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

hehehe no no :DPYK :D wykapany wypachniony ogolony oliwka natarty moge isc na wieczory panienskie tanczyc :polew: :polew: :polew: :polew: :decayed::naughty:

jaaaaaaaaaa, chciałabym dotknąć :tongue4:

heheh zapraszam do warszawy akurat sam jestem :P:naughty: :naughty: :wink4:

Opublikowano

hehehe no no :DPYK :D wykapany wypachniony ogolony oliwka natarty moge isc na wieczory panienskie tanczyc :polew: :polew: :polew: :polew: :decayed::naughty:

jaaaaaaaaaa, chciałabym dotknąć :tongue4:

no i masz już pozamiatane :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: tylko wróć z pracy :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

nie mogłaś się powstrzymać, nie mogłaś :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: siare mi robisz normalnie :kox: :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 21:03_________________________________________________misiu naucz się "cytować" :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

o co kaman? jest :good:[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 21:05_________________________________________________ idę na jedzonko, misiek wypij za moją dobrą noc :drunk:

w pracy oczywiście :gwizdanie:

Opublikowano

nie mogłaś się powstrzymać, nie mogłaś :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: siare mi robisz normalnie :kox: :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 21:03_________________________________________________misiu naucz się "cytować" :polew: :polew: :polew:

czy Ty jutro masz ??? to co mysle ??? i nie powiedziales ??? :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 21:08_________________________________________________bede za 10 min :D a dzisiaj sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedze i :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: znaczy rozmawiam :D

Opublikowano

czy Ty jutro masz ??? to co mysle ??? i nie powiedziales ??? :wallbash: :wallbash: :wallbash:

:doh1: :doh1: :doh1: :doh1: prosiłem żeby się nie wychylała, no prosiłem :wallbash: :wallbash: :wallbash: ale nie, kobiet musi zawsze się odezwać w nie odpowiednim momencie :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

hmmm i co robisz jutro ??? znaczy jest cos zorganizowanego czy dopiero na weekend ?? piatek masz wolny ?? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

hmmm i co robisz jutro ??? znaczy jest cos zorganizowanego czy dopiero na weekend ?? piatek masz wolny ?? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

szkoda mówić na to wszystko :wallbash: :wallbash: zero zdecydowania :wallbash: :wallbash: ale piątunio wolny :naughty: :naughty:

Opublikowano

hmmm no ale kiedy bedziesz tlukl szkolo ze tak powiem na weekendzie czy juz zaczales ??? :D bo to wiesz 18 ma sie tylko raz :D:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :naughty:

Opublikowano

to już wiem gdzie robimy spota w tym tygodniu :kox:

Opublikowano

hmmm no ale kiedy bedziesz tlukl szkolo ze tak powiem na weekendzie czy juz zaczales ??? :D bo to wiesz 18 ma sie tylko raz :D:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :naughty:

:> :> wiem wiem :> :> ale z drugiej strony to jest troszkę przygnębiające że np. po 40 -ce nie zaczyna się cofać zegarek :polew:

Opublikowano

po jakiej 40 jak dopiero do 20 dobijasz :D daj spokoj nie liczy sie licznik :D liczy sie to ze jest na chodzie :D i nadal ma kopa :D:decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 21:31_________________________________________________to ja mysle ze PYK

Opublikowano

Ok, to za 2h i 27 minut składamy życzenia :decayed:

Opublikowano

chłopaki - oglądajcie Top Model :tongue4:

dziekowac wlasnie przalaczylem :D zaraz bedziemy komentowac :D [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 21:33_________________________________________________

Ok, to za 2h i 27 minut składamy życzenia :decayed:

siema Bart

:D

wlasnie to mialem napisac :D

Opublikowano

chłopaki - oglądajcie Top Model :tongue4:

lepszy Polsat :polew:

Opublikowano

no kurde jakbym siebie widzial na boksie heheheh kurde jakie to jest proste jak sie patrzy z boku hhahahhaha az mi sie smiac chce :D [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 21:35_________________________________________________heheh boks jest prosty :D jak sie oglada w tv :D [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 21:39_________________________________________________gdzie sa wszyscy ?? wracac !!!!!!!!!!!!!! haloooooooooooooooooooooo[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 21:40_________________________________________________nie ot nie ide sobie do ....

kibla :P