Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

qrde, nie mam co pykać... My nie jesteśmy przypadkiem alkoholikami? :gwizdanie:

Opublikowano

qrde, nie mam co pykać... My nie jesteśmy przypadkiem alkoholikami? :gwizdanie:

:no: :no: :no: po prostu lubimy się co dziennie spotkać, a że przy kompie i piwku - niech każdy sobie tłumaczy jak chce :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 21:50_________________________________________________czy wam też troszkę "ciężko" chodzi dzisiaj forum :mysli: :mysli: czy tylko u mnie :gwizdanie:

Opublikowano

hmm mi dziala dobrze i nie jestem alkoholikiem !!!!

po prostu swiat jest nie do zniesienia na trzezwo :D

Opublikowano

Myślałem, że dostanę jakąś odpowiedź w stylu "Pij, nie pi****l!!!", ale Mario dzielnie wybrnął z sytuacji :decayed:

Opublikowano

Myślałem, że dostanę jakąś odpowiedź w stylu "Pij, nie pi****l!!!", ale Mario dzielnie wybrnął z sytuacji :decayed:

nie jedna osoba mówiła że jestem troszkę jak dyplomata :wink4: ku..wa :wallbash: czemu nie poszedłem w tym kierunku :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

hahahah ja juz nie widze czesci postow :D hmm a pije niby piwko nie metanol :P [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 21:59_________________________________________________

nie jedna osoba mówiła że jestem troszkę jak dyplomata :wink4: ku..wa :wallbash: czemu nie poszedłem w tym kierunku :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

cos w tym jest Mario... :)

Opublikowano

pociągnę mało dyplomatycznie - jebniemy po Grzdylu :drunk:[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 22:03_________________________________________________Dyplomata też musi umieć tak mówić :polew: :polew:

Opublikowano

jasne ze jebniemy :D Mario :D z Toba zawsze :D

Opublikowano

Seba wiedziałem że można na ciebie liczyć :wink4: :wink4: :good: :good:

Opublikowano

noooo, i jednak jak obiecał to obiecał :wink4: :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 22:16_________________________________________________to te głuche i szczerbate :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jasny f*ck...konkretna impreza :>

Opublikowano

Seba wiedziałem że można na ciebie liczyć :wink4: :wink4: :good: :good:

zawsze ....

do takiego modela to i ja bym się przytuliła :slina: :slina: :slina:

ma jakies sterczace cycki ....

Opublikowano

hmm ja w sumie tez ale ta ostatnia co zostal ... lubie ja... moze dlatego ze czasem wpada do mnie ... :embarrassed: :embarrassed: :slina: :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

hmm ja w sumie tez ale ta ostatnia co zostal ... lubie ja... moze dlatego ze czasem wpada do mnie ... :embarrassed: :embarrassed: :slina: :slina: :slina: :slina:

w sumie Wa-wa ma swoje prawa ale i obowiązki - warto kręcić się w stolicy :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

co ja moge powiedziec ... nie lubie tego miasta... :( :gwizdanie: :gwizdanie: ale ... ma swoje plusy :)