Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A i żeby nie było -ten koleś pomiedzy Natalką i Kasią to ja, czyli Kimi

ide do wyra

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kimi robiłeś te foty starą ''C 160 Cegła'' że takiej słabej jakości :mysli:

E51 ale ciemno byłó

ku***a z aparaty będą tez

ide spac

nie krzycz mi tu :bicz3: :bicz3: :bicz3: mamy dziś święto kartka w kalendarzu :polew: :polew:

Opublikowano

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

kurde wogole to zaczynam niedomagac :P [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 00:21_________________________________________________no wlasnie MARIO 18 WSZYSTKIEGO NAJLPESZEGO[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 00:22_________________________________________________sorka cos mi sie z czcionka zwalilo :P

Opublikowano
:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek::rose: :rose: :rose::radocha: :radocha: :radocha: :radocha: :friends: :friends: :friends: :friends: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :witch: :witch: :witch::boobs: :boobs: :boobs: :boobs:
Opublikowano

Kimi robiłeś te foty starą ''C 160 Cegła'' że takiej słabej jakości :mysli:

E51 ale ciemno byłó

ku***a z aparaty będą tez

ide spac

nie krzycz mi tu :bicz3: :bicz3: :bicz3: mamy dziś święto kartka w kalendarzu :polew: :polew:

Mario, Ty masz dzisija uridziny !!!!!

O ja głupi !!!!

Sto lat sto lat, niecgh żyje, żyje naaaaam

niech żyjeeee naaaaaaam !!!!! :D :D :D

Wszystkiego najlepszego, Mariusz, spełnienia wszystkich marzeń :good:

tera to naprawðe idę spać

Opublikowano

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

po grzdylu i do kokona :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 00:24_________________________________________________Seba te cztery ostatnie :good: :good: :good: :good: "gut prajs for mi" :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

heheh esie wiem wlacz polsat :D :D :D [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 00:29_________________________________________________wlasnie grzeje patele i spzinak :D

Opublikowano

heheh esie wiem wlacz polsat :D :D :D [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 00:29_________________________________________________wlasnie grzeje patele i spzinak :D

Polsata włączyłem dwie sekundy przed twoją info :good: smacznego :wink4: i Tego :mysli:PYK :drunk:

Opublikowano

nooooooooooooo ja patele grzeje :D wlasnie otworzylem nastepne :D damy radeeeeeeeeeeeeeee

Opublikowano

Dobrej nocy i Sto Lat Mario!

Opublikowano

WIDZIAŁA PANI KIEDYŚ TELEFON - TAK W RADIO , ALE JAJA 4 KOŁO 5 :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 00:39_________________________________________________

Dobrej nocy i Sto Lat Mario!

Wielkie Dzięks :hi: :hi:

Opublikowano

hahahaa Komornik :D to juz wiem ktory dzwonek :D

Opublikowano

hahahaa Komornik :D to juz wiem ktory dzwonek :D

:polew: :polew: :polew: :polew:

a propos Jak byście szykowali jakiś prezencik to - "to co w stopce :naughty: :naughty: :wink4: :wink4:" nie żebym coś wymagał albo co ale :no: :no: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:blink: :blink: :blink: :blink: kuwa musze stopke zaraz zmienic :D:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :slina: :slina: :slina: :slina: :evil:
Opublikowano

no baaaaaaaaaaaaaaa jasne ze po jednym :D

Opublikowano

tak tak zmień stopkę bo nigdy nic nie wiadomo :naughty: :naughty: :good: :good:

( ale tak po cichu - kiedy u ciebie 18-te) :przebiegly:[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 00:51_________________________________________________na TVP 2 - G.I. JANE i Demi :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

styczen :P

Opublikowano

styczen :P

dyplomata :polew: :polew: " urodziłem się w styczniu, tzn w połowie stycznia, tzn w drugiej połowie stycznia, tzn 18-go stycznia" :polew: :polew: :polew: :polew: