Kimi Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 q***wa, jak zwykle wyglądam jak przygłup Więcej na zdjęciach się nie będę pokazywał.
MarianekZg Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 ojej właśnie zaległem na swoje łóżeczko ku....wa ale ja mam wygodne łóżeczko :naughty: :polew: [br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 22:52_________________________________________________ q***wa, jak zwykle wyglądam jak przygłup Więcej na zdjęciach się nie będę pokazywał. Kimi nie przejmuj się ja też za ciekawie nie wyglądam na fotach ale co tam :wink4:
Kimi Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 tylko dupeczek za malo Tak, dupeczki nie dopisały, to fakt
Adrenalina Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 slaba jestes ?? tak sie poniszczylam ?? nie nie ... ale było dużo wrażeń ognicho, tańce, skakanie do odkrytego basenu o 1:00 w nocy, zabawy w domku gaśnicą, malowanie trawy na zielono i mecz piłki noznej oj działo się wczoraj ... skoda że kolejny ośrodek 'spalony' dla A4 Klubu :polew:
Kimi Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 najlepsza była na schodach Qfa, jak już wchodizliśmy do środka, to stała taka jedna czarna mamba pod oknem, próbowałem Was "nakierować", ale chyba nie zajarzyliście A ta na schodach - no, fajna była [br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 23:06_________________________________________________ slaba jestes ?? tak sie poniszczylam ?? nie nie ... ale było dużo wrażeń ognicho, tańce, skakanie do odkrytego basenu o 1:00 w nocy, zabawy w domku gaśnicą, malowanie trawy na zielono i mecz piłki noznej oj działo się wczoraj ... skoda że kolejny ośrodek 'spalony' dla A4 Klubu :polew: A my byliśmy w McDonaldzie !!! I co? Łyso Ci ?
Seba_LDZ Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 slaba jestes ?? tak sie poniszczylam ?? nie nie ... ale było dużo wrażeń ognicho, tańce, skakanie do odkrytego basenu o 1:00 w nocy, zabawy w domku gaśnicą, malowanie trawy na zielono i mecz piłki noznej oj działo się wczoraj ... skoda że kolejny ośrodek 'spalony' dla A4 Klubu :polew: hehhehe grubo Kimi nie wygladasz glupio wygladasz normalnie
Adrenalina Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 najlepsza była na schodach Qfa, jak już wchodizliśmy do środka, to stała taka jedna czarna mamba pod oknem, próbowałem Was "nakierować", ale chyba nie zajarzyliście A ta na schodach - no, fajna była [br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 23:06_________________________________________________ slaba jestes ?? tak sie poniszczylam ?? nie nie ... ale było dużo wrażeń ognicho, tańce, skakanie do odkrytego basenu o 1:00 w nocy, zabawy w domku gaśnicą, malowanie trawy na zielono i mecz piłki noznej oj działo się wczoraj ... skoda że kolejny ośrodek 'spalony' dla A4 Klubu :polew: A my byliśmy w McDonaldzie !!! I co? Łyso Ci ?
Seba_LDZ Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 czy mi sie wydaje czy Bartek ma nowe lampy ?? ktore za***iście wygladaja ??? :blink: :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Kimi nie wygladasz glupio wygladasz normalnie ...czyli głupio [br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 23:09_________________________________________________ czy mi sie wydaje czy Bartek ma nowe lampy ?? ktore za***iście wygladaja ??? :blink: :gwizdanie: Na żywo wyglądają jeszcze "zajebiszczej"
MarianekZg Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 czy mi sie wydaje czy Bartek ma nowe lampy ?? ktore za***iście wygladaja ??? :blink: :gwizdanie: :good: no ja też zwróciłem uwagę - wyglądają :kox:
zlota1977 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Kraków wita wieczorową porą Dzisiaj u nas też się działo, spot połączony z kręglami, bilardem i KFS, było Tylko niestety też jedna , mała ,biedna d*pa czyli ja U nas też przewaga chłopa niestety
Kimi Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Kraków wita wieczorową porą Dzisiaj u nas też się działo, spot połączony z kręglami, bilardem i KFS, było Tylko niestety też jedna , mała ,biedna pupa czyli ja U nas też przewaga chłopa niestety To o jedną małą, biedną pupę więcej niż u nas było ...
chriss Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 [br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 23:09_________________________________________________ czy mi sie wydaje czy Bartek ma nowe lampy ?? ktore za***iście wygladaja ??? :blink: :gwizdanie: Na żywo wyglądają jeszcze "zajebiszczej" potwierdzam szczególnie jak spojrzysz we wsteczne lusterko miodzio
Kimi Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 [br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 23:09_________________________________________________ czy mi sie wydaje czy Bartek ma nowe lampy ?? ktore za***iście wygladaja ??? :blink: :gwizdanie: Na żywo wyglądają jeszcze "zajebiszczej" potwierdzam szczególnie jak spojrzysz we wsteczne lusterko miodzio No jak żeśmy robili inspekcję parkingów pod Manu, Bartek jechał za mną - potwierdzam Lampy naprawdę robią wrażenie, zupełnie inaczej B5 wygląda.
Rekomendowane odpowiedzi