klysek Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 a cos juz wiadomo z ta akcja mikolaj ?????
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Gud iwning ewryciało a cos juz wiadomo z ta akcja mikolaj ????? Myślę, że na spocie w ten weekend obgadamy, co? Wróciłem z warsztatu właśnie i jaka ulga... Napieprzanie z tyłu spowodowane było latającą jak żyd po pustym sklepie osłoną termiczną ostatniego tłumoka Zamocowałem i błoga ciiiiszaaaa.... Aha, a będzie ktos na spocie z VAGiem? Bo musze błędy ABS wykasowac po założeniu nowych wieńcy czujników z tyłu
Gość SpongeBob Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 juz wrocilem musialem opic ze znajomymi auto, co do ramek i naklejek to jak bede a spocie to pogadamy co i jak:)
Magdalenah Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 juz wrocilem musialem opic ze znajomymi auto, co do ramek i naklejek to jak bede a spocie to pogadamy co i jak:) Gratulacje będzie jakieś B7 dla odmiany
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 juz wrocilem musialem opic ze znajomymi auto, co do ramek i naklejek to jak bede a spocie to pogadamy co i jak:) Ramki musisz mieć, obowiązkowo
Gość SpongeBob Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 no zoaczymy co do tych ramek moze sie cos faktycznie wymysli
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Qrde, naprawiłem lapciaka :> Jest za co wypić
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Qrde, naprawiłem lapciaka :> Jest za co wypić Ja dzisiaj zlikwidowałem hałasy w Adriannie Ty też bądź bohaterem w swoim domu :polew: [br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 23:47_________________________________________________ Dobra, zawijam do wyra, zmęczony jestem dzisiaj. Dobranoc wszystkim
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Gadka się klei, jak cholera... [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 10:34_________________________________________________ To może tradycyjnie, o dupeczkach?
Seba_LDZ Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 moja karta graficzna jest do d*py ;(
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 moja karta graficzna jest do d*py ;( :laghing2: Znałem, ale zawsze mnie to rozwalało
Seba_LDZ Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 heeh no jak informatyk z informatykiem
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Seba, będziesz miał aparata na spocie, nie? Bo może byś mi cyknął ze cztery, pięć fotek porządnych, żebym miał co wstawić na forum? Bo te moje z Nokii to się nadają sam wiesz do czego.
Rekomendowane odpowiedzi