Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 2010 asian games quarterfinal uzbekistan vs qatar Ten piłkarz w konkursie na największa pierdołę zająłby drugie miejsce. Bo taka z niego pierdoła :laghing2:
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 FULL LEGAL siedzenie na forum = przerwaaaa !!!! Dzisiaj zbadam, jak długo mogę jeść dwie bułki z pasztetem, żeby wyglądało wiarygodnie i żebym z pełnym przekonaniem na pytanie Szefa, co robię, mógł odpowiedzieć: "Jeszcze jem"
Hugo Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 FULL LEGAL siedzenie na forum = przerwaaaa !!!! Dzisiaj zbadam, jak długo mogę jeść dwie bułki z pasztetem, żeby wyglądało wiarygodnie i żebym z pełnym przekonaniem na pytanie Szefa, co robię, mógł odpowiedzieć: "Jeszcze jem" Kupuj sobie bagietki. Nad taką jedną to i z godzinę możesz posiedzieć :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 buhahahaha no albo zrob spagetti i powiaz kluski
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 FULL LEGAL siedzenie na forum = przerwaaaa !!!! Dzisiaj zbadam, jak długo mogę jeść dwie bułki z pasztetem, żeby wyglądało wiarygodnie i żebym z pełnym przekonaniem na pytanie Szefa, co robię, mógł odpowiedzieć: "Jeszcze jem" Kupuj sobie bagietki. Nad taką jedną to i z godzinę możesz posiedzieć :polew: :polew: Widzisz, o tym nie pomyślałem. A bułki już się skończyły, mimo, że żułem jak krowa trawę na polu
Seba_LDZ Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 heheh to przed samym koncem ostatniej bulki robisz na talez i znowu mozna jesc :decayed:
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 heheh to przed samym koncem ostatniej bulki robisz na talez i znowu mozna jesc :decayed: Nie no, weź przestań
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 smacznego Już nie ma do czego Siema Smoczyco spod Wawelu
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 siema rybaku z łodzi Eno, mistrzyni ciętej riposty widzę
Seba_LDZ Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 no to zescie pogadali fajny masz avatar Aniu
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 no to zescie pogadali fajny masz avatar Aniu Ja bym napisał, co Ania ma fajnego, ale z mężatkami nie kombinuję :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 audi, audio, sex, foto maniacy :polew:
Kimi Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 audi, audio, sex, foto maniacy :polew: Aloha, Mario Poprawka w kolejności: Audi, SEX, cała reszta
Rekomendowane odpowiedzi