chriss Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 mimo, iż nie chcieliście się zintegrować przy kawce to i tak wielkie dzięki za te 10 aut miśki[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 21:09_________________________________________________ Wow ! Trzecie zdjęcie ląduje jako tapeta kimi, chyba to zdjęcie pokażesz żonce co ? Tak, tak, zostało już przebadane i nie znalazłem niczego... niestosownego bartek1605 :notworthy: :notworthy: Kimi mówisz o 3 ode mnie czy bartka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 bartuś, proszę wykasować moją postać na 4 i 7 zdjęciu - masakra jakaś normalnie :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 chriss o Twojej trzeciej Ale kiedy Ty to cyknąłeś i czym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 jak nam cos dadza do obejrzenia bo ja fotek z grilla do dzisiaj nie widzialem ktore robil Bart :gwizdanie: troche się zagubiłeś http://bartek1605.fotosik.pl/albumy/796951.html a zwracam honor musialem przeoczycn :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Kłysiu, mieliśmy pogadać a Ty wyprułeś kitę na rzekome zakupy :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 bartuś, proszę wykasować moją postać na 4 i 7 zdjęciu - masakra jakaś normalnie :kox: nie skasuje , za to żeś się się ulotniła i nie poszłaś z nami na jedzonko :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 chriss o Twojej trzeciej Ale kiedy Ty to cyknąłeś i czym ? a no cyknąłem takim małym starym kompakcikiem doszła ci wiadom.na pw? bo jakiś błąd mi wyskoczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Kłysiu, mieliśmy pogadać a Ty wyprułeś kitę na rzekome zakupy :bicz3: a o czym chcialas pogadac musialem isc bo by awantura byla ale jak cos wal smialo na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 my zawijamy na 160x220 dobranoc :tongue4: [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 21:28_________________________________________________ Kłysiu, mieliśmy pogadać a Ty wyprułeś kitę na rzekome zakupy :bicz3: a o czym chcialas pogadac musialem isc bo by awantura byla ale jak cos wal smialo na pw ogólnie, tak o życiu i trochę się pośmiać :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 chriss o Twojej trzeciej Ale kiedy Ty to cyknąłeś i czym ? a no cyknąłem takim małym starym kompakcikiem doszła ci wiadom.na pw? bo jakiś błąd mi wyskoczył Doszło doszło my zawijamy na 160x220dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 my zawijamy na 160x220 dobranoc :tongue4: [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 21:28_________________________________________________ Kłysiu, mieliśmy pogadać a Ty wyprułeś kitę na rzekome zakupy :bicz3: a o czym chcialas pogadac musialem isc bo by awantura byla ale jak cos wal smialo na pw ogólnie, tak o życiu i trochę się pośmiać :polew: :polew: :polew: :polew: musimy przy weekendzie sie umowic :drunk: bedzie fajnie [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 21:34_________________________________________________kolorowych [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 21:34_________________________________________________ja tez zawijam w kokon narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 dolecialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 dolecialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 zaraz ogladam zdjecia ale nei wiem czy je dzisiaj rusze bo mam robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 zaraz ogladam zdjecia ale nei wiem czy je dzisiaj rusze bo mam robote mozesz mi te moje przesłac na maila, ok? pusciłem Ci adres e-mail na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Prezes nie czaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 heheh ei tak Cie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Prezes nie czaj sie Nie czaje się. Mam łódzkie otwarte cały czas tak więc , jak siedzę przy kompie to siedzę też u Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Prezes nie czaj sie Nie czaje się. Mam łódzkie otwarte cały czas tak więc , jak siedzę przy kompie to siedzę też u Was Ale tylko nas, czy inne województwa też ? Bo nie wiem, czy mamy się czuc "wyjątkowi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Dementuję plotki i stanowczo upieram się, że byłem na urodzinach (zgodnie z resztą z prawdą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi