Kimi Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Dementuję plotki i stanowczo upieram się, że byłem na urodzinach (zgodnie z resztą z prawdą) Ja Ci wierzę... :gwizdanie: Dobra, zawijam do wyrka Życzę wszystkim miłej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 dzień dobry wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Prezes nie czaj sie Nie czaje się. Mam łódzkie otwarte cały czas tak więc , jak siedzę przy kompie to siedzę też u Was Ale tylko nas, czy inne województwa też ? Bo nie wiem, czy mamy się czuc "wyjątkowi" Macie Witam z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 :hi: przywitam sie i lece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 :hi: W poniedziałek zawsze jestem bardzo zły, w poniedziałek do niedzieli mi się skni zęby wypadają zdrowe, kac rozwala moją głowę, poniedziałek to jest dla mnie sądny dzień. w poniedziałek regularnie pada deszcz, czarna rozpacz kąsa jak łonowa wesz manna mi nie spanie z nieba, do roboty lecieć trzeba by szefowej feministki poczuć sexapil. je...jebał poniedziałek bury pies, diabeł z nim tańcował aż po pieśni kres ślady szminki na mych spodniach ,karzą bym ten dzień tygodnia wciąż przeklinał na czym tylko stoi świat. w poniedziałek marszczę czoło strosząc brwi, w poniedziałek wciąż niedziela mi się śni zęby bolą mnie trzonowe, kac rujnuje mi wątrobę, w poniedziałek znów zanosi się na zgon w poniedziałek ciągle pada zimny deszcz, h*j komornik nęka jak łonowa wesz manny nie chce spaść mi puszek, do roboty lecieć muszę by miłosnych uciech poznać perwersyjny styl w poniedziałek życie traci smak i sens wtorek jeszcze gorszy bo bezbożny jest, nudny wtórny i jałowy, beznadziejny dzień targowy wrednie szczerząc zęby śmieje mi się prosto w nos dobrze, że się urodziłem w środę... tekst: Stare Dobre Małżeństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 no Kasiu, dzieki za optymistyczną zapowiedź dnia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 super piosenka, jak byliśmy ostatnio na koncercie, zakupiliśmy płyty i od razu mi wpadła w ucho :kox: specjalnie czekałam z nią na dzisiaj :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 wszystkim [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 07:39_________________________________________________no mama pojechałaś z tym tekstem :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 hhehhe i od razu zyc sie chce w poniedzialek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Dobry:) Idealne na poniedziałek;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 :dance: [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 08:58_________________________________________________Kimi chyba dzisiaj kima nic sie nie wyswietla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 :dance: [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 08:58_________________________________________________Kimi chyba dzisiaj kima nic sie nie wyswietla Aloha ewryciało Spoko, spoko, jestem, kawy musiałem sobie zrobić, no i wróciła koleżanka ze zwolnienia i oglądaliśmy zdjęcia Panie Prezesie, dzień dobry, wita Twoje ulubione wojewódzwto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 :hi: no to czemu tych zdjec jeszcze nie widze ?? :bicz3: [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 09:26_________________________________________________KIIIIIIIIIIMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 :hi: no to czemu tych zdjec jeszcze nie widze ?? :bicz3: [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 09:26_________________________________________________KIIIIIIIIIIMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :slina: Będą będą, selekcja jest Nie wszystkie nadają się do publicznej prezentacji... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 ty no przestan dawaj te hardkory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 ty no przestan dawaj te hardkory [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 09:52_________________________________________________ BTW, Seba, wrzucisz mi te moje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 nie wstawie teraz wieczorem dopiero bo nie mam ich zapomnialem karty wziasc :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 nie wstawie teraz wieczorem dopiero bo nie mam ich zapomnialem karty wziasc :/ Oki. Dobra, proszę: http://picasaweb.google.com/bloorq/Pobrane?authkey=Gv1sRgCN-s3aS04aSXKg# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 nooo blondynka i ruda calkiem w dupke [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 10:00_________________________________________________ :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 nooo blondynka i ruda calkiem w dupke [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 10:00_________________________________________________ :slina: Mówiłem cały czas, że są lasencje nieprzeciętne to mi nikt nie chciał wierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi