bartek1605 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 dostaniesz sweterek z gruszką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 nie wszyscy śpią, ale ja już pyknąłem i nie bardzo jest co :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 ja juz tez wypykalem wszystko teraz pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 A ja lecę spać Panowie - Ci, którzy jeszcze tego nie zrobili, prosze o info na PW w wiadomej sprawie Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 ja już nie pije :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 A propos prezentow....nie śledziłam wątku....mamy sobie jakies kupić? czy co?jakies losy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 ja poprosze :decayed: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 ja poprosze :decayed: :naughty: połówka czy o,7 ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 heheh a ile nam potrzeba ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 2x1,0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 heheh a ile nam potrzeba ?? Ja nie pije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 heheh a ile nam potrzeba ?? Ja nie pije jak to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 heheh a ile nam potrzeba ?? Ja nie pije jak to ?? No tak jakoś mam pod opieką nieletnich, nie chce wystąpić w czołówkach gazet z tekstem- pijana matka a troje dzieci bez opieki wyrzuciło przez okno tapczan, który trafił w przechodzącą staruszkę...... czy coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 heheh a ile nam potrzeba ?? Ja nie pije jak to ?? No tak jakoś mam pod opieką nieletnich, nie chce wystąpić w czołówkach gazet z tekstem- pijana matka a troje dzieci bez opieki wyrzuciło przez okno tapczan, który trafił w przechodzącą staruszkę...... czy coś takiego heheh jak uniosa tapczan to szacuken nie no jasna sprawa sie rozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 ktoś mi tu mówił, żebym wrzucił efekty swojej pracy... Wziąłem się za to wczoraj i nie powiem, żeby już było ukończone... Niestety wyświetlacz od moich zegarów (w pełni sprawny FIS) nie dał się przełożyć do nowych, a wymiana pękniętej szybki nie należy do zadań łatwych (również myślałem, że podejdzie cała obudowa i nic nie trzeba będzie rozklejać). Obecnie mam zwarty czujnik od zbiorniczka płynu chłodniczego, bo w liczniku po I lifcie działa on odwrotnie - gdy jest płyn, mam ostrzeżenie, gdy nie ma - wsio wraca do normy. Ogarnę to jakimś inwerterem w najbliższym czasie. Niestety okazało się również, że kupiłem licznik od anglika, a tylko tarcze są europejskie - mam nadzieję, że wgranie wsadu załatwi ten problem (obecnie źle wskazuje prędkość), tylko muszę przyczaić kogoś, kto ma programator, ew. takowy zbudować. Powiem Wam, że jest jednak sporo przeszkód w przejściu na nowszy budzik, ale jeszcze jestem w takim wieku, że lubię podłubać Jak na razie, największa radość jest z białego podświetlenia;p Nowe diody SMD kosztowały mnie 29 zł, jakby ktoś pytał - drogo, no ale jest zrobione;) Teraz czeka mnie dopieszczanie wszystkiego, żeby działało. myspace image uploader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Zresztą zawsze się przyda ktoś trzeźwo myślący hehehe[br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 23:34_________________________________________________ ktoś mi tu mówił, żebym wrzucił efekty swojej pracy... Wziąłem się za to wczoraj i nie powiem, żeby już było ukończone... Niestety wyświetlacz od moich zegarów (w pełni sprawny FIS) nie dał się przełożyć do nowych, a wymiana pękniętej szybki nie należy do zadań łatwych (również myślałem, że podejdzie cała obudowa i nic nie trzeba będzie rozklejać). Obecnie mam zwarty czujnik od zbiorniczka płynu chłodniczego, bo w liczniku po I lifcie działa on odwrotnie - gdy jest płyn, mam ostrzeżenie, gdy nie ma - wsio wraca do normy. Ogarnę to jakimś inwerterem w najbliższym czasie. Niestety okazało się również, że kupiłem licznik od anglika, a tylko tarcze są europejskie - mam nadzieję, że wgranie wsadu załatwi ten problem (obecnie źle wskazuje prędkość), tylko muszę przyczaić kogoś, kto ma programator, ew. takowy zbudować. Powiem Wam, że jest jednak sporo przeszkód w przejściu na nowszy budzik, ale jeszcze jestem w takim wieku, że lubię podłubać Jak na razie, największa radość jest z białego podświetlenia;p Nowe diody SMD kosztowały mnie 29 zł, jakby ktoś pytał - drogo, no ale jest zrobione;) Teraz czeka mnie dopieszczanie wszystkiego, żeby działało. myspace image uploader czytałam że ktos u nas miał podobne problemy po przekładce, ja sie przymierzam do zmiany kierownicy i ewentualnie moze rns-e, ale tak sobie czytam ze to jednak kupa roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Zresztą zawsze się przyda ktoś trzeźwo myślący hehehe[br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 23:34_________________________________________________ ktoś mi tu mówił, żebym wrzucił efekty swojej pracy... Wziąłem się za to wczoraj i nie powiem, żeby już było ukończone... Niestety wyświetlacz od moich zegarów (w pełni sprawny FIS) nie dał się przełożyć do nowych, a wymiana pękniętej szybki nie należy do zadań łatwych (również myślałem, że podejdzie cała obudowa i nic nie trzeba będzie rozklejać). Obecnie mam zwarty czujnik od zbiorniczka płynu chłodniczego, bo w liczniku po I lifcie działa on odwrotnie - gdy jest płyn, mam ostrzeżenie, gdy nie ma - wsio wraca do normy. Ogarnę to jakimś inwerterem w najbliższym czasie. Niestety okazało się również, że kupiłem licznik od anglika, a tylko tarcze są europejskie - mam nadzieję, że wgranie wsadu załatwi ten problem (obecnie źle wskazuje prędkość), tylko muszę przyczaić kogoś, kto ma programator, ew. takowy zbudować. Powiem Wam, że jest jednak sporo przeszkód w przejściu na nowszy budzik, ale jeszcze jestem w takim wieku, że lubię podłubać Jak na razie, największa radość jest z białego podświetlenia;p Nowe diody SMD kosztowały mnie 29 zł, jakby ktoś pytał - drogo, no ale jest zrobione;) Teraz czeka mnie dopieszczanie wszystkiego, żeby działało. myspace image uploader czytałam że ktos u nas miał podobne problemy po przekładce, ja sie przymierzam do zmiany kierownicy i ewentualnie moze rns-e, ale tak sobie czytam ze to jednak kupa roboty. Pecik robi kieronice zawodowo :naughty: rnsa tez chcialem u siebie ale poczytalem poapatrzylem na koszta i stwierdzilem ze jest mi dobrze jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Zresztą zawsze się przyda ktoś trzeźwo myślący hehehe[br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 23:34_________________________________________________ ktoś mi tu mówił, żebym wrzucił efekty swojej pracy... Wziąłem się za to wczoraj i nie powiem, żeby już było ukończone... Niestety wyświetlacz od moich zegarów (w pełni sprawny FIS) nie dał się przełożyć do nowych, a wymiana pękniętej szybki nie należy do zadań łatwych (również myślałem, że podejdzie cała obudowa i nic nie trzeba będzie rozklejać). Obecnie mam zwarty czujnik od zbiorniczka płynu chłodniczego, bo w liczniku po I lifcie działa on odwrotnie - gdy jest płyn, mam ostrzeżenie, gdy nie ma - wsio wraca do normy. Ogarnę to jakimś inwerterem w najbliższym czasie. Niestety okazało się również, że kupiłem licznik od anglika, a tylko tarcze są europejskie - mam nadzieję, że wgranie wsadu załatwi ten problem (obecnie źle wskazuje prędkość), tylko muszę przyczaić kogoś, kto ma programator, ew. takowy zbudować. Powiem Wam, że jest jednak sporo przeszkód w przejściu na nowszy budzik, ale jeszcze jestem w takim wieku, że lubię podłubać Jak na razie, największa radość jest z białego podświetlenia;p Nowe diody SMD kosztowały mnie 29 zł, jakby ktoś pytał - drogo, no ale jest zrobione;) Teraz czeka mnie dopieszczanie wszystkiego, żeby działało. myspace image uploader czytałam że ktos u nas miał podobne problemy po przekładce, ja sie przymierzam do zmiany kierownicy i ewentualnie moze rns-e, ale tak sobie czytam ze to jednak kupa roboty. Pecik robi kieronice zawodowo :naughty: rnsa tez chcialem u siebie ale poczytalem poapatrzylem na koszta i stwierdzilem ze jest mi dobrze jak jest No mam niby zaklepaną u bart-s z jego B6 ze zmiana biegów z całym osprzętem i ofertę przełożenia tyż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Magda, nie martw się - warto wkładać RNS'a do B6. Wszystko jest do zrobienia, tylko trzeba do tego podejść z cierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Magda, nie martw się - warto wkładać RNS'a do B6. Wszystko jest do zrobienia, tylko trzeba do tego podejść z cierpliwością Tak...przycinać docinać, podłączać itd [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 23:43_________________________________________________ dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi