bartek1605 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Facet podjeżdża do k@rwy w wiadomo jakim celu. Pyta się jej: - Ile za ruchanie? - A ile masz? - 20 zł. - Za mało. - Dam jeszcze telefon. K@rwa po krótkim namyśle zgadza się. Po skończonym jeb@ńsku klient daje jej 20 zł: - A telefon? - pyta się k@rwa - Pisz: 503... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Facet podjeżdża do k@rwy w wiadomo jakim celu. Pyta się jej: - Ile za ruchanie? - A ile masz? - 20 zł. - Za mało. - Dam jeszcze telefon. K@rwa po krótkim namyśle zgadza się. Po skończonym jeb@ńsku klient daje jej 20 zł: - A telefon? - pyta się k@rwa - Pisz: 503... :laghing2: Dooobreee... Muszę zapamiętać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 3...2...1...0 GO GO GO GREEN GREEN GREEN Stoi kiedyś wujaszek na światłach i gada z kumplem. Zmieniło się na zielone , a oni się zagadali i stoją. Po chwili klakson i słychać : "Jedź qrwaaaaaaaa , zieleńsze nie będzie" :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Co to jest duże okrągłe, obraca się wokół siebie i nie lubi murzynów?? -cała ziemia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Co to jest duże okrągłe, obraca się wokół siebie i nie lubi murzynów?? -cała ziemia. Takie trochę rasistowskie A ja lubię niektóre murzyneczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 eh dowcipo to dowcip ja rasista nie jestem kazdy powienien miec swojego murzyna :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 eh dowcipo to dowcip ja rasista nie jestem kazdy powienien miec swojego murzyna :polew: :polew: Wolałbym własną murzyneczkę :gwizdanie: Na przykład taką: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 kimi : znowu zaczynasz? uzbierało się już 12 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 kimi : znowu zaczynasz? uzbierało się już 12 osób Jaaa? Przecież jest ubrana... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 http://demotywatory.pl/2302274/Nudy [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 11:02_________________________________________________ kimi : znowu zaczynasz? uzbierało się już 12 osób Może puścić PW do innych zgierzaków z klubu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Aloha, chriss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Jaaa? Przecież jest ubrana... :gwizdanie: ubrana? to ja też tak przyjdę ubrana w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Jaaa? Przecież jest ubrana... :gwizdanie: ubrana? to ja też tak przyjdę ubrana w sobotę :slina: :slina: :slina: Tylko co na to Misiek... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Jaaa? Przecież jest ubrana... :gwizdanie: ubrana? to ja też tak przyjdę ubrana w sobotę obiecujesz czy grozisz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Kimi zdejmij te brewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Jaaa? Przecież jest ubrana... :gwizdanie: ubrana? to ja też tak przyjdę ubrana w sobotę obiecujesz czy grozisz :gwizdanie: normalnie jakbym Miśka słyszała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Kimi zdejmij te brewki Zdejmę, zdejmę... Tylko kurna kiedy jak wracam z roboty i ciemno już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Jaaa? Przecież jest ubrana... :gwizdanie: ubrana? to ja też tak przyjdę ubrana w sobotę obiecujesz czy grozisz :gwizdanie: normalnie jakbym Miśka słyszała oni wszyscy tacy sami czesc Zgierzanko kochana :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Kimi zdejmij te brewki Zdejmę, zdejmę... Tylko kurna kiedy jak wracam z roboty i ciemno już Tylko powiedz, podjedziemy wszyscy i ci poświecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi