DeeJay_Kill Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Też dzisiaj sobie na uczelnię pojeździłem... Vmax 60km/h i dalej to ja się nie podejmuję bez quattro. Wszystko ładnie, pięknie, ale niestety nie widziałem piaskarki żadnej. Jeszcze sobie naderwałem osłonę pod silnik przy wjeździe do garażu Muszę iść zaraz ten temat ogarnąć, ale najpierw obiadek;) BTW - wczoraj miałem "ciekawe" zdarzenie - jadę wieczorem Tuwima, a tu nagle coś walnęło mi w samochód - patrzę, a to przewrócony do połowy znak drogowy - nie wiem, jakim cudem, ale nie rozwaliło mi to szyby, tylko porysowało ją, słupek, uszkodziło ramię wycieraczki i lekko zarysowało maskę. Mam nadzieję, że uwzględnią to zdarzenie i wypłacą mi jakieś odszkodowanie. Jeden koleś po mnie ledwo co wyhamował, bo by poprawił. Potem wspólnie postawiliśmy ten znak, poprzedzając to fotką....
kachnazgierz Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 W wydymanym Zgierzu dopiero teraz włączyli prąd w domu było ciemno i zimno, Adaś się rozesrał - nie poszedł do szkoły a Misiek kombinował co zrobić żeby nie jechać do pracy... w poniedziałek zawsze jestem bardzo zły, w poniedziałek do niedzieli mi się skni zęby wypadają zdrowe, kac rozwala moją głowę, poniedziałek to jest dla mnie sądny dzień......
Adrenalina Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 W wydymanym Zgierzu dopiero teraz włączyli prąd w domu było ciemno i zimno, Adaś się rozesrał - nie poszedł do szkoły a Misiek kombinował co zrobić żeby nie jechać do pracy...
bartek1605 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ja chyba wezme w tym tygodniu wolne :gwizdanie:
Bartas Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Też dzisiaj sobie na uczelnię pojeździłem... Vmax 60km/h i dalej to ja się nie podejmuję bez quattro. Wszystko ładnie, pięknie, ale niestety nie widziałem piaskarki żadnej. Jeszcze sobie naderwałem osłonę pod silnik przy wjeździe do garażu Muszę iść zaraz ten temat ogarnąć, ale najpierw obiadek;) BTW - wczoraj miałem "ciekawe" zdarzenie - jadę wieczorem Tuwima, a tu nagle coś walnęło mi w samochód - patrzę, a to przewrócony do połowy znak drogowy - nie wiem, jakim cudem, ale nie rozwaliło mi to szyby, tylko porysowało ją, słupek, uszkodziło ramię wycieraczki i lekko zarysowało maskę. Mam nadzieję, że uwzględnią to zdarzenie i wypłacą mi jakieś odszkodowanie. Jeden koleś po mnie ledwo co wyhamował, bo by poprawił. Potem wspólnie postawiliśmy ten znak, poprzedzając to fotką.... ale chociaz tyl bys zaczal robic na b7 ostatnio czytalem Twoj watek na temat zmiany wygladu Twojej fury.... szacunek
Seba_LDZ Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 wezno zapodaj watek a nie bylo wezwac policj ?? bo wiesz zdjecie zdjeciem ale ja bym capy wezwal dane na swiadka jakies namiary >?? [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 13:28_________________________________________________tak sobie mysle ze jak nie napisales nic o krzyzu to juz swiet jakies
Bartas Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ejjjj .... nie zawsze pisze o krzyzu, poza tym zaden wstyd ze tam byl i komentowal
Seba_LDZ Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 dawaj sznura lepiej a nie sie tu juz wykrecasz jestes liderem w pietnowaniu krzyza do Bartka i nie gadaj :gwizdanie:
kachnazgierz Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Dobrze, że wracając z pracy Misiek kupił łopatę bo by nie wjechał na podwórko po robocie :kox:
chriss Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ciągle sypie aż strach pomyśleć co będzie wieczorem a piaskarki zadanej nie widziałem parę fotek z miasta ;( Tylko dzieci mają radochę :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 o rzesz kurfa, nic tylko wziąś porządną gume, wąskie drzwi i nap...lać po plerach drogowców aż będzie huczało
kachnazgierz Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 takie życie, trzeba się cieszyć, że coraz krótsze mamy zimy
bartek1605 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 droga przez mękę mnie dzisiaj czeka
zlota1977 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 powiem Wam tak... Kraków wygląda duzo lepiej, to tak na pocieszenie
zlota1977 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ale tylko centrum, całe obrzeża obsypane , podobno rano Zakopianka nie bardzo przejezdna :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 16:45_________________________________________________Bartuś o co kaman z tymi zdjęciami????
Rekomendowane odpowiedzi