Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też dzisiaj sobie na uczelnię pojeździłem... Vmax 60km/h i dalej to ja się nie podejmuję bez quattro. Wszystko ładnie, pięknie, ale niestety nie widziałem piaskarki żadnej. Jeszcze sobie naderwałem osłonę pod silnik przy wjeździe do garażu :embarrassed: Muszę iść zaraz ten temat ogarnąć, ale najpierw obiadek;) BTW - wczoraj miałem "ciekawe" zdarzenie - jadę wieczorem Tuwima, a tu nagle coś walnęło mi w samochód - patrzę, a to przewrócony do połowy znak drogowy - nie wiem, jakim cudem, ale nie rozwaliło mi to szyby, tylko porysowało ją, słupek, uszkodziło ramię wycieraczki i lekko zarysowało maskę. Mam nadzieję, że uwzględnią to zdarzenie i wypłacą mi jakieś odszkodowanie. Jeden koleś po mnie ledwo co wyhamował, bo by poprawił. Potem wspólnie postawiliśmy ten znak, poprzedzając to fotką....

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:bry:

W wydymanym Zgierzu dopiero teraz włączyli prąd :wallbash:

w domu było ciemno i zimno, Adaś się rozesrał - nie poszedł do szkoły a Misiek kombinował :mysli: co zrobić żeby nie jechać do pracy...

w poniedziałek zawsze jestem bardzo zły,

w poniedziałek do niedzieli mi się skni

zęby wypadają zdrowe, kac rozwala moją głowę,

poniedziałek to jest dla mnie sądny dzień......

Opublikowano

:bry:

W wydymanym Zgierzu dopiero teraz włączyli prąd :wallbash:

w domu było ciemno i zimno, Adaś się rozesrał - nie poszedł do szkoły a Misiek kombinował :mysli: co zrobić żeby nie jechać do pracy...

:blink:

Opublikowano

ja chyba wezme w tym tygodniu wolne :gwizdanie:

Opublikowano

Też dzisiaj sobie na uczelnię pojeździłem... Vmax 60km/h i dalej to ja się nie podejmuję bez quattro. Wszystko ładnie, pięknie, ale niestety nie widziałem piaskarki żadnej. Jeszcze sobie naderwałem osłonę pod silnik przy wjeździe do garażu :embarrassed: Muszę iść zaraz ten temat ogarnąć, ale najpierw obiadek;) BTW - wczoraj miałem "ciekawe" zdarzenie - jadę wieczorem Tuwima, a tu nagle coś walnęło mi w samochód - patrzę, a to przewrócony do połowy znak drogowy - nie wiem, jakim cudem, ale nie rozwaliło mi to szyby, tylko porysowało ją, słupek, uszkodziło ramię wycieraczki i lekko zarysowało maskę. Mam nadzieję, że uwzględnią to zdarzenie i wypłacą mi jakieś odszkodowanie. Jeden koleś po mnie ledwo co wyhamował, bo by poprawił. Potem wspólnie postawiliśmy ten znak, poprzedzając to fotką....

ale chociaz tyl bys zaczal robic na b7 :) ostatnio czytalem Twoj watek na temat zmiany wygladu Twojej fury.... szacunek

Opublikowano

wezno zapodaj watek :D

a nie bylo wezwac policj ?? bo wiesz zdjecie zdjeciem ale ja bym capy wezwal :) dane na swiadka jakies namiary >?? [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 13:28_________________________________________________tak sobie mysle ze jak nie napisales nic o krzyzu to juz swiet jakies :)

Opublikowano

dawaj sznura lepiej a nie sie tu juz wykrecasz jestes liderem w pietnowaniu krzyza do Bartka i nie gadaj :D :gwizdanie: :naughty::kox:

Opublikowano

ehhhh

Opublikowano

jak przelot przez łódke

Opublikowano

ciągle sypie aż strach pomyśleć co będzie wieczorem a piaskarki zadanej nie widziałem :wallbash:

parę fotek z miasta ;(

Zdj_cie099_800x600.jpg

Zdj_cie101_800x600.jpg

Zdj_cie105_800x600.jpg

Zdj_cie110_800x600.jpg

Zdj_cie114_800x600.jpg

Tylko dzieci mają radochę :gwizdanie:

Opublikowano
:blink: o rzesz kurfa, nic tylko wziąś porządną gume, wąskie drzwi i nap...lać po plerach drogowców aż będzie huczało
Opublikowano

droga przez mękę mnie dzisiaj czeka :kwasny:

Opublikowano

powiem Wam tak...

Kraków wygląda duzo lepiej, to tak na pocieszenie :polew:

Opublikowano

ehhhh szczęściarze

Opublikowano

ale tylko centrum, całe obrzeża obsypane , podobno rano Zakopianka nie bardzo przejezdna :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 16:45_________________________________________________Bartuś o co kaman z tymi zdjęciami????