MarianekZg Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Mariusz a jak Ty poznałeś że to moja Audica stoi skoro była prawie cala w śniegu? mam pamięć do nr-ów rej. stałeś przodem w stronę Łagiewnik ja jak jezdze to tez rozgladam sie za znajomymi samochodami ale az takiej pamieci nie mam. hehehe po prostu składam fakty srebrna B7 na łódzkich blachach widziana na spocie to samo się złożyło :wink4:
Seba_LDZ Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 :hi: Panowie fura mi zamarzla nie moge jej otworzyc heheheheh mata cos na uszczeli zeby nie przymarzaly ?? bo kuzwa tragedia jakas
Adrenalina Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 :hi: Panowie fura mi zamarzla nie moge jej otworzyc heheheheh mata cos na uszczeli zeby nie przymarzaly ?? bo kuzwa tragedia jakas wazelinka
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 dobrze Ci koleżanka mówi - kto smaruje, ten jedzie;D BTW - właśnie myślałem, czemu na forum CIę nie ma;p
MarianekZg Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 :hi: Panowie fura mi zamarzla nie moge jej otworzyc heheheheh mata cos na uszczeli zeby nie przymarzaly ?? bo kuzwa tragedia jakas silicar a tak na szybko to nawet trochę oleju na palucha i też do jutra pomoże :wink4: :good:
Seba_LDZ Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 jestem Bartku jestem tylko bylem na treningu wazelinka ?? hmm silicar ?? w markecie sie kupi czy gdzie ??
MarianekZg Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 silicar w każdym sklepie motoryzacyjnym (na stacjach benzyn chyba też), wazelina również
Bartas Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 no ludzie.... 7km 3h ... ja pierdziu, ale kumpla spotkalem wchodzil do klatki ... od 15 jechal z andrespola
kachnazgierz Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Aniu, ja spróbowałam dzisiaj piwka czekoladowego a teraz to wiśniowe, szkoda, że nie możesz poczuć tego smaku lepsze niż miodowe :tongue4:
Seba_LDZ Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 silicar w każdym sklepie motoryzacyjnym (na stacjach benzyn chyba też), wazelina również super akurat mam pod blokiem jeden jutro do niego zagladne dzieki Mario no ludzie.... 7km 3h ... ja pierdziu, ale kumpla spotkalem wchodzil do klatki ... od 15 jechal z andrespola :polew: [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:04_________________________________________________hehe ja dzis stalem 15 min 40 m od przystanku w autobusie cymbal nie chcial drzi otworzyc az w koncu ludzie go zj***li i otworzy jedne tylko przednie
zlota1977 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 poczekaj poczekaj... jeszcze mam przeszło miesiąc takze nic stracone mogę jeszcze poczuć miodowe tez było dobre, a tak wogóle to wczoraj wszystko co miało jakiś procent mi smakowało Boże dzięki za kierowce do Krakowa
Bartas Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 nigdy wiecej jechac wlokniarzami, tylko mialem mozliwosc zjechania i od razu do domu trafilem
Seba_LDZ Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 heheh grubo tutaj w stolicy tez paraliz autobusy po godzine opoznienia ... kurde jednak metro sie przydaje ...
zlota1977 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 heheh grubo tutaj w stolicy tez paraliz autobusy po godzine opoznienia ... kurde jednak metro sie przydaje ... grubo to było w sobote.. ale Ciebie nie było
kachnazgierz Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Ania, dobrze, że nie musieliście wracaj dzisiaj bo dopiero byłaby masakra
zlota1977 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 kiedy powtorka a co lanie Ci sie marzy :gwizdanie: :bicz3: :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 ja zakladam ze bede 17 18 19
Rekomendowane odpowiedzi