MarianekZg Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 czesc ranne ptaszki jak tam pogoda Pani Aniu :?: :?: :?: BTW fajny avatarek :naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 siemka jestem dolecialem wczoraj ale nie wlaczalem komputera w sumie warszawa --> rawa = kolorowo nie bylo snieg na ulicy z lodem slisko :/ rawa --> ldz = 70% czarna droga takze jechalem nicale 3 godzinki wpadlem i wypadlem i dzisiaj
MarianekZg Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 to już druga gdzie nie pykałem Bartek przyznaj się wszyweczka ale nie przejmuj się - wszyscy jesteśmy z tobą :friends:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 13:02_________________________________________________ Siemanko no i mamy słoneczko
Adrenalina Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 no to pięknie .... pogoda dzisiaj przednia :> słoneczko, mrozik - aż się chce poszaleć na sankach
MarianekZg Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ewentualnie autkiem z Q lub chociaż tył :naughty:
kachnazgierz Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 My już po zakupach z Kimim dzieciaki jutro dostaną mini wieżę Sony z mp3 , art. piśmiennicze oraz słodycze :> :> :>[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 15:43_________________________________________________ :notworthy: Dzięki Kimi-asku za fajny pomysł i Wam za dobre serducha :notworthy:
Kimi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Aloha ewryciało Net mi "wzion i pad", ale na szczęście mam jeszcze BlueConnecta I działa na Linuchu bez problemu Seba, martwiliśmy się już o Ciebie, dobrze, że doleciałeś bez problemów Wielkie dzięki dla Kachny za wspólne zakupki i podarki od Adasia :notworthy: Jutro jadę na Drużynową z pełnym bagażnikiem
Seba_LDZ Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 pieknie kurde zostawilem aparta w warszawie :wallbash:
Kimi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 pieknie kurde zostawilem aparta w warszawie :wallbash: Niedobrze. A tak w ogóle, to planujecie na jutro jakis spot czy coś ?
Bartas Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 http://photos.nasza-klasa.pl/4320878/154/other/std/59e440233c.jpeg kumpel wstawil z Essen Motorshow, Chrome ABT R8 GT-R 5.2 FSI V10 LIMITED, 25szt. na świat... moja szczeka [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 20:36_________________________________________________ Piraci napadli na statek handlowy.Statek ograbili, zatopili a zaloge i pasazerów zamkneli pod swoim pokladem. Przez kilka godzin wiezniowie pozostawali niepewni co do swojego dalszego losu. W koncu zjawil sie Herszt piratów, nawalony jak stodola, spojrzal metnym wzrokiem na stloczonych nieszczesników i rozkazal: - Kobiety na lewo, mez...czyzni na prawo ! Gdy juz wszyscy przegrupowali sie zgodnie z rozkazem, Herszt oznajmil: - No to teraz zrobimy tak: ... kobiety rzucimy rekinom na pozarcie a facetów ... wy-ru-cha-my ! Kobiety w krzyk a jedna, bardziej odwazna zawolala: - Alez Panie kapitanie (...!) przeciez ... facetów sie nie rucha! A wszyscy faceci zgodnym chórem: RUCHA SIE ! RUCHA SIE !
Kimi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 http://photos.nasza-klasa.pl/4320878/154/other/std/59e440233c.jpeg kumpel wstawil z Essen Motorshow, Chrome ABT R8 GT-R 5.2 FSI V10 LIMITED, 25szt. na świat... moja szczeka [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 20:36_________________________________________________ Piraci napadli na statek handlowy.Statek ograbili, zatopili a zaloge i pasazerów zamkneli pod swoim pokladem. Przez kilka godzin wiezniowie pozostawali niepewni co do swojego dalszego losu. W koncu zjawil sie Herszt piratów, nawalony jak stodola, spojrzal metnym wzrokiem na stloczonych nieszczesników i rozkazal: - Kobiety na lewo, mez...czyzni na prawo ! Gdy juz wszyscy przegrupowali sie zgodnie z rozkazem, Herszt oznajmil: - No to teraz zrobimy tak: ... kobiety rzucimy rekinom na pozarcie a facetów ... wy-ru-cha-my ! Kobiety w krzyk a jedna, bardziej odwazna zawolala: - Alez Panie kapitanie (...!) przeciez ... facetów sie nie rucha! A wszyscy faceci zgodnym chórem: RUCHA SIE ! RUCHA SIE !
chriss Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zamówiłem właśnie taki pod choinkę :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi