Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uważaj Kimi, żebyś kartki nie dostał od szefa :cool1:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Uważaj Kimi, żebyś kartki nie dostał od szefa :cool1:

Spoko spoko :naughty:

Poranna kawka, więc na razie jeszcze delikatnie mogę niby :gwizdanie:

Ale zaraz się zawijam :disgust:

Byle do przerwy

Opublikowano

jakiego mam lenia dzisiaj :P

Opublikowano

hehe a ja czuje moc :P chociaz ziewanie mi sie wlaczylo :P[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 11:36_________________________________________________ :paker: :paker: :paker::sesese::dance: :drool: :thumbup::evil2: :laghing2: :dance2::pleasantry::pilot::nose::buahaha::banan3::ad::yeah::yeee:

Opublikowano

zdjęcia :good:

Mario jak ktos nie jest fotogeniczny to mu żaden fotoshop nie pomoże :evil:

taki żarcik :gwizdanie:

ja tam wyszłam ładnie, mi się podoba :kox:

dzień dobry :hi:

Opublikowano
:D jakie przytulaski z Tomkiem :D:hi:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 12:44_________________________________________________ :naughty::decayed::naughty:
Opublikowano

:D jakie przytulaski z Tomkiem :D:hi:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 12:44_________________________________________________ :naughty::decayed::naughty:

noooo żeby tylko Ela nie widziała :gwizdanie:

Opublikowano

kurde ciekawe co mi by przypadlo no w dziuple ze mnie nie bylo :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

mam do opendzlowania troche płynu zimowego do chłodnic, reflektuje ktoś :gwizdanie:

Gość SpongeBob
Opublikowano

I jak tu się nie wqrw.... wracam z roboty siadam dzwonek do drzwi sąsiad i co mi oświadcza, że mi samochód przerysował, schodzę a tu nadkole wgniecione i porysowany

Opublikowano

hmm a to jest jakis zimowy ? ja petrygo leje

Przychodzi facet do lekarza, i się skarży że mu strasznie nieładnie z ust pachnie i ma problem ...

lekarz bada, bada, bada i mówi -

albo przestanie pan obgryzać paznokcie albo grzebać w d*pie...

[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 15:23_________________________________________________

I jak tu się nie wqrw.... wracam z roboty siadam dzwonek do drzwi sąsiad i co mi oświadcza, że mi samochód przerysował, schodzę a tu nadkole wgniecione i porysowany

uuuaaa to na bogato :/ ciesz sie ze sie przyznal to sobie zrobisz ;) gorzej jest jak schodzisz i juz jestes ty i rozje$#@ auto :)[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 15:24_________________________________________________dawaj zdjecia i pasta polerska i do dziela ;)

Gość SpongeBob
Opublikowano

hmm a to jest jakis zimowy ? ja petrygo leje

Przychodzi facet do lekarza, i się skarży że mu strasznie nieładnie z ust pachnie i ma problem ...

lekarz bada, bada, bada i mówi -

albo przestanie pan obgryzać paznokcie albo grzebać w pupie...

[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 15:23_________________________________________________

uuuaaa to na bogato :/ ciesz sie ze sie przyznal to sobie zrobisz ;) gorzej jest jak schodzisz i juz jestes ty i rozje$#@ auto :)[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 15:24_________________________________________________dawaj zdjecia i pasta polerska i do dziela ;)

pasta chyba nie pomoże trzeba klepać, ja pierdziele no już mam dosyć wszystkiego

Opublikowano

Z tyłu, czy z przodu Ci przerysował?

Gość SpongeBob
Opublikowano

Z tyłu, czy z przodu Ci przerysował?

z przodu

Opublikowano

to lepiej, bo tylko błotnik do malowania... Podrzuć no jakąś fotkę i nic się nie martw - lakiernik Ci to opitoli w 2 dni :wink4:

Opublikowano

zima

Opublikowano

zima

no dokladnie :/

Opublikowano

Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle z krzaków wyskakuje wilk - stary zboczeniec i się drze:Ha Ha Kapturku, nareszcie cię pocałuję tam, gdzie jeszcze nikt cię nie całował! Kapturek patrzy na niego zdziwiona i mówi: Chyba, ku***a, w koszyk...

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: