DeeJay_Kill Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 a u mnie nikt nie zauważył, że nie mam prawej przedniej postojówki;p 18'go mam przegląd, więc trzeba będzie o to zadbać BTW - ja już dzisiaj "PYK'nąłem", a raczej nie będę napoczynał kolejnej flaszki, także sorry, ale nie dotrzymam towarzystwa
bartek1605 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 jeszcze chwila i będzie szklanka żarówka nie zając nie ucieknie
Bartas Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 kiedy wigilie robimy forumowa :gwizdanie:
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 zgadujcie ile idczak mi powiedział za robote tego błotnika:)
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 2000[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 22:29_________________________________________________ 2000 w tym ze oni nie maluja tylko caly element wymieniaja wszystkie listwy z calego boku i caly bok poleruja i jeszcze raz metalik rzucaja zeby sie bok nie odznaczal
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Tomku - jeśli masz w d*pie zakład ubezpieczeń sąsiada, to wstaw auto do Idczaka i już. Jeśli nie - zdejmij błotnik i daj do malowania lakiernikowi - koszta ok 250 zł i będziesz miał zrobione dobrze:)
chriss Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 zgadujcie ile idczak mi powiedział za robote tego błotnika:) Tak po koleżeńsku to raczej bym ci odradzał lakierować u idczaka bo maja bardzo kiepską renomę jeżeli chodzi o blacharnie
bartek1605 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 ja również się z tym niestety muszę zgodzić
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 no mam znajomego lakiernika jutro jadę do niego właśnie niech obejrzy autko i mi powie co i jak to będę dalej myślał co z tym fantem zrobić
bartek1605 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Mam talent 2009 X Factor Steve - erekcja w czasie występu - STANĄŁ MU napisy PL
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 zgadujcie ile idczak mi powiedział za robote tego błotnika:) Tak po koleżeńsku to raczej bym ci odradzał lakierować u idczaka bo maja bardzo kiepską renomę jeżeli chodzi o blacharnie a ja słyszałem że bursiak olbrzymie fuszerki odwala
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Tomek - nie jedz do Bursiaka - nie wyklepie CI, tylko napi***li szpachli i pomaluje. Normalny lakiernik bez problemu Ci taka niewielka stluczke ogarnie.
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 moge sie zorietowac mam mechanika na dubois maja tez lakiernika robil ostatnio carisme kumplowi i ni sladu nie ma a tez pogieta i porysowana byla troszke tak jak u Ciebie pod marketem sie stalo
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 No i widzisz - nie pacz, Tomus, to tylko blotnil
Magdalenah Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 A propos lakiernika...... dziś odkryłam dlaczego pod blokiem włączył mi się alarm pare dni temu.....Mam mordercze myśli....Felga, drzwi, nadkola....to był chyba pług albo "przysługa" .
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 chyba zaczal nam sie taki sezon...
Rekomendowane odpowiedzi