ArtJG Opublikowano 25 Grudnia 2007 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam Problem jest taki: -gdy otwieram auto z pilota alarmu nie zaświeca się lampka wnętrza. Jakiś czas temu podczas otwierania auta z kluczyka lampka zaświecała się. Dziś już tak nie jest Czy ktoś z Was miał już podobny problem.
jocker01 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Opublikowano 26 Grudnia 2007 czesc! sprzdzales czy moze ktos Ci poprostu nie przestawil przelacznika? moze masz w pozycji wylaczonej i wtedy nie bedzie swiecic. a moze poprostu zarowka do wymiany. Pozdrawiam Jocker01
ArtJG Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2007 Tak kolego, sprawdzałem. Myślę, że sprawa jest poważniejsza. Pewien elektryk powiedział, że to kwestja zimnych lutów w pompce c.zamka. Przelutował luty i nic to nie dało Ja uważam , że coś jest skopane w okolicach klamki i zamka w drzwiach. Ale nie jestem tego pewien i dlatego pytam na forum. Pozdrawiam.
Musashi Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 a moze przepalila sie zarowka :kox:zapala sie recznie?
Rekomendowane odpowiedzi