NexoPL Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 To ja piszę się na kieruneczki komplecik białe za 5zł
Armi Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 To ja piszę się na kieruneczki komplecik białe za 5zł 5zł za sztukę
HaVoK Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Opublikowano 8 Lipca 2011 Dobra, to po weekendzie będę je miał u siebie [br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 22:41_________________________________________________Paput dla Ciebie białe zwykłe czy dymione?
HaVoK Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Opublikowano 8 Lipca 2011 No różnicy nie ma czy skoda czy audi, w hurtowni oferują te same do jednego i drugiego. Białe, dymione, pomarańczowe i cleary chyba nawet. Więc tak. Można powiedzieć że od Skody
Armi Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 No różnicy nie ma czy skoda czy audi, w hurtowni oferują te same do jednego i drugiego. Białe, dymione, pomarańczowe i cleary chyba nawet. Więc tak. Można powiedzieć że od Skody Spoko, na forum się przyjęło, że te płaskie są od skody bo skoda wypuszczała białe i dymione a audi pomarańczowe
Sebek (-_-) Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Paweł to zrobiłeś niezły interes ja nie wiem które mam wziąć :gwizdanie:
Armi Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 [quote name=Sebek () ] Paweł to zrobiłeś niezły interes ja nie wiem które mam wziąć :gwizdanie: Za taką kasę to można wziąć dwa zestawy i montować w zależności od humoru Ja za moje białe dałem ~30zł, więc 10zł za komplet to dla mnie jak za darmo.
NexoPL Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 No no chodziło mi o komplecik za 10zł xD pomyłka
HaVoK Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 Kierunki w drodze, ekipa z Opola dostanie "towar" przy okazji spocika pod meblowym. Armi my się widzimy na wojewódzkim
paput Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Kierunki w drodze, ekipa z Opola dostanie "towar" przy okazji spocika pod meblowym. Armi my się widzimy na wojewódzkim dla mnie też masz?
HaVoK Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Opublikowano 12 Lipca 2011 A chciałeś w końcu białe czy dymione? bo nie napisałeś. Jak mi teraz napiszesz to będą jutro najpóźniej pojutrze. Ale i tak widzimy się w niedzielę więc nie robi Ci chyba różnicy?
paput Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 A chciałeś w końcu białe czy dymione? bo nie napisałeś. Jak mi teraz napiszesz to będą jutro najpóźniej pojutrze. Ale i tak widzimy się w niedzielę więc nie robi Ci chyba różnicy? białe białe, tylko mnie w niedzielę nie będzie, wpadnę kiedyś do was do Opola
HaVoK Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Opublikowano 12 Lipca 2011 Oo no to się cieszę Dawno nie widziałem Twojej kozy, a chyba dużo się zmieniło z tego co słyszałem :gwizdanie: W razie czego obserwuj ten Topic bo jak działamy jakiegoś spota to piszemy tu. Chyba, że będziesz miał okazję przyjechać to pisz PW to postaram się zwołać chłopaków
paput Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Oo no to się cieszę Dawno nie widziałem Twojej kozy, a chyba dużo się zmieniło z tego co słyszałem :gwizdanie: W razie czego obserwuj ten Topic bo jak działamy jakiegoś spota to piszemy tu. Chyba, że będziesz miał okazję przyjechać to pisz PW to postaram się zwołać chłopaków ok, może wpadniemy większą ekipą, a te kieruneczki weź dla mnie niech leżą narazie na 100% je wezmę[br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 22:10_________________________________________________co do auto to wszystko jest w moim wątku dzisiaj dodałem fotki
HaVoK Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 Luzik. Będą czekały na nowego właściciela [br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 22:11_________________________________________________Kieruneczki w pełnej okazałości
Armi Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Ładne te czarne białe też są niczego sobie ale mi już się znudziły
HaVoK Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 Przyznam szczerze że te czarne ładne Też mi się podobają.
NexoPL Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 No ładne na jasny aucie ładnie by się prezentowały
Rekomendowane odpowiedzi